Det bästa jag vet..

...är att få ligga i sängen bredvid mina barn och titta när dom sover och höra deras andetag ❤️ Jag älskar dom så mycket att jag gråter när jag tänker på det! Och då ska vi inte tala om han som har givit mig dom, världens bästa sambo ❤️

"Milian ska också träna" 😃


BVC och första vaccination

Eftersom Junelle blev hostig när hon skulle få sin första vaccination så sköts den upp till idag ist. Jag minns så väl hur nojig jag var när det var Milians första vaccination. Jag kunde knappt sova kvällen innan för jag var så nervös. Mamma fick följa med för jag ville inte titta när dom stack. Nu med Junelle var det helt annat. Jag tänkte knappt på det förrän det var dags. Det är långt ifrån roligt men det finns sååå många värre saker, varav några som vi redan gått igenom. Höstblåsor och krupp är två exempel. Det är ju ett stick som gör ont i några sekunder sen går det över. Och vi vet varför han/hon är ledsen. Junelle var iaf jätteduktig och allt gick över väldigt snabbt. Jag hade sparat på mat till henne så det skulle finnas som smärtlindring. Hon skrattade igen efter bara någon minut :) Milian fick feber efter sin första vaccination så jag antar att Junelle också kommer att få det. Vi räknar med en kväll sittandes i soffan med bebis vid bröstet. Mys! 

Hon hade gått upp i vikt även denna gång och följer sin kurva sakta men säkert. Hon vägde 6000 gram på pricken och var 61 cm lång. Huvudomfånget var 40,5 cm och jag som beställde en mössa igår i 40/42, hoppas den passar efter jul! 


Hon "satt" nöjd och glad i vagnen nästan hela vägen hem innan hon somnade, lilla hjärtat. Världens gladaste bebis!

Milian har varit hemma idag från dagis. Får se hur det blir imorgon :) 

Imorse gav Milian fjärrkontrollen till Junelle och sa "lillasyster kan hjälpa Milian och sätta på höger fot" (Mora träsk). 








Hallå?!

Hur tänkte bugaboo egentligen?! Från att ha haft BÄSTA OCH SNYGGASTE regnskyddet till att nu ha det SÄMSTA OCH FULASTE. Passformen är borta, "tittut-luckan" är borta, luckan för den vita flärpen i bak är borta. Sjukt dåligt! Ser ju inte riktigt klokt ut, ser ju inte ens barnet! Första gången jag blir riktigt besviken på bugaboo...




Julstämning

Jag har aldrig varit någon riktig julmänniska. Min mamma har däremot alltid älskat julen och har alltid huset fullt med tomtar, ljus och julgodis när julen står för dörren. Hon har alltid varit påhittig och har bland annat skapat en egen tradition; Fia och Max. Mössen som blir levande på natten och kommer med paket varje natt. Imorgon är det första advent och Milian ska få gå till skogen och hämta hem dom för andra gången! Så mysigt :) Nu när jag har egna barn så älskar jag julen! Jag kommer nog inte bli lika pysslig som mamma men jag hoppas att jag har fått lite av henne iaf :)

Idag har vi varit i Söderfors hos kusin Wiggo innan det var dags för "tomtesmyg". Det var en riktigt mysig ide som helt klart måste bli en tradition. Dom hade lyst upp en stig i skogen med marschaller och på 3 olika ställen på stigen satt en tomte och delade ut paket till barnen. Och på ett ställe stod tomtemor med godis. Det tog ca 10 minuter att gå runt så det var alldeles lagom för barnen. Milian sa "Milian är rädd" när vi träffade första tomten. Sen släppte det litegrann men det var fortfarande läskigt. Han hade väldigt bråttom att öppna paketen sen. I ena var det en tomte, i det andra en reflex och i det sista en chokladkalender. Man kunde även köpa jullotter, glögg, pepparkakor och lussebullar på plats. Riktig stämning :) Nu fattas bara snön! 


Efteråt var vi på 30-årsfest i Tierp hos Peter. Vi hade barnen med oss och det gick hur bra som helst :) Milian var blyg i början men sen hade han jätteroligt! Festen började tidigt så vi hann även vara kvar ett tag innan barnen blev trötta. Hemresan gick till och med bra även fast Junelle var vaken halva vägen :) Imorgon ska vi hem till Emma och Maja på förmiddagen sen blir det nog julmarknad på slottet och sen till Björklinge och hämta Fia och Max i skogen :)


Hemsk natt

I natt har vi sovit minimalt för andra natten i rad. Milian hade inte krupp. Men han var extremt ledsen. Typ hela natten. Igårkväll när vi skulle åka hem från mormor och morfar så ville han sova kvar där. Det var så länge sen han gjorde det så vi visste inte riktigt om det var rätt att lämna honom kvar själv. Plus att han hade haft krupp och då känns det bättre att ha honom nära. Men han gav sig inte. Han ville verkligen sova kvar. Vi tog med oss honom hem iaf och han somnade i bilen. Sen efter några timmar vaknade han och var såååå ledsen och ville åka till mormor och morfar. Sen höll han på så HELA natten. Som tur var väckte han inte lillan. När det väl blev "morgon" (runt 5) så gick det över. Så jag och lillan fick iaf sova några timmar nu på morgonen, fram till 9. Men dom andra två har ju varit uppe iaf sedan 5. Och knappt sovit på hela natten. Hur ska vi klara av den här dagen? :D

KRUPP

Milian hade krupp inatt. Usch. Jag sov nog inte mer än en timme på hela natten. Han var aldrig ledsen eller så men fy vad läskigt det är! Han vaknade till och ville ha välling och efter varje gång han svalde så väntade han och tog ett andetag. Tyckte så synd om honom. Konstigt för han mår jättebra idag! 





Dagens julbak med mormor och moster Ida! Nu börjar det bli julstämning - så mysigt :) Imorse var vi på biblioteket här i Björklinge och lyssnade på julsagor. Det var inte så populärt. Milian tjatade om att "gå hem till nonor" så vi blev inte så långvariga där haha. Vi blir kvar här ikväll på middag. Imorgon ska vi till Söderfors och gå på "tomtesmyg" med kusinerna. Sen blir det 30-årsfest i Tierp. Kul :D Trevlig helg allesammans!




Onsdagsmys

Nu blev det många inlägg på samma gång. Båda barnen somnade innan 20 ikväll och Tobias är borta så därav många inlägg :)

Idag har jag och Junelle varit hemma hela förmiddagen. Jag fick sms imorse om att Cubus hade 30% på allt så då var jag ju tvungen att åka dit efter lunch. Då passade vi på att kika in på babyproffsen efter en "leksak till babysittern" när vi ändå var där. Tyvärr fanns inte den som jag ville ha. Blir till att beställa från nätet ist :) På Cubus köpte jag filten och morgonrocken som jag tittat på tidigare till Junelle. Sen bästa på hela dagen - hämta prinsen på dagis! Mormor och Ida följde med och hämtade honom och sen följde dom med hem ett tag. Imorgon ska vi till Gränby och shoppa till Milians julkalender och sen träffa upp Jessica, Vella, Ronja och Leonell :) Nu ska jag sova, godnatt!

Ekonomi

Det här med ekonomi alltså. Jag har alltid varit en riktig sparar-människa men just för tillfället känns det långt borta att börja spara igen. Vi sparar till barnen varje månad men mer än så är det inte. Med föräldrarpenning och två blöjbarn finns det ingen möjlighet till det. Jag börjar få lite smått panik över hur mina SGI-dagar ska räcka till minst januari 2017. Jag måste verkligen börja snåla in på dagar efter jul. Under Milians första år klarade vi oss bra med att ta ut 3-4 dagar i veckan. Nu har vi två barn och dessutom mera utgifter. Så det går inte riktigt. Jag hoppas verkligen att vi ska få ihop det för jag vill ju helst att Junelle ska vara 1 år och några månader innan hon börjar på föris. Jag hoppas att vi ska kunna ligga på runt 4-5 dagar i veckan efter jul och går inte det så lär vi se över våra utgifter ordentligt. Någon som har några tips på vad man kan spara in på? 

Milians önskelista

Eftersom Milian precis har fyllt år och fått så otroligt mycket leksaker så nu har han så han klarar sig väldigt väldigt länge. Det är sjukt vad med grejer han har! Om det är något han behöver så är det saker till köket - mat, bestick, glas, tallrikar osv. Annars finns det ingen plats för mer grejer i hans rum. 

Eftersom att Zara öppnar i Uppsala om bara någon vecka så kommer han flest många mjuka paket i år. Jag vill köpa hela butiken! Älskar verkligen kläderna! Så snygga, bra priser och bra kvalitet! 





Annars är dom här två grejerna något jag tror han skulle uppskatta :) 



Junelles önskelista

Jag har börjar spåna på lite saker som kan tänkas behövas till mini framöver. Eftersom det ändå kommer att behövas kan hon önska sig och hoppas att tomten kommer med något 😍 


En blöjhink från ubbi. Den vi har nu är sjukt dyr i längden då man måste köpa till refillpåsar hela tiden. Den här kostar lite mer att köpa men är gratis sen få alla sorters påsar fungerar i den :) 

En sittdyna till ikeastolen som inte är blå och röd som Ikeas egna :)

Myspölen har jag velat ha länge men inte riktigt haft plats för. Vi har väl egentligen inte det nu heller men snart har vi en övervåning också :) Då vore den super i allrummet! Denna skulle säkerligen Milian gilla också :) Helst en enfärgad, eller den på bilden! Så fina! 


Dom här leggisarna är ju helt underbara! Jag skulle in och beställa dom för några dagar sen men blev lite snål när jag såg priset i danska kronor. Så vi får hoppas att tomten hittar till Norge ;) Mössan är också från Norge. Åkpåsen kanske inte är helt nödvändig då vi har en åkpåse från newbie som passar perfekt i babyskyddet. Men den var så himla fin ju 😍 



Pyjamaser i storlek 68 med dragkedja. Det är så mycket smidigare att byta blöjor nattetid när man slipper knäppa en massa knappar. Volangleggisarna från Lindex och Kappahl vill jag ha i alla storlekar till henne! Men i storlek 68 har hon ingenting så det önskar hon sig. Tröjan är också från Lindex och även den i storlek 68. Haklappar har vi riktigt dåligt med här hemma då Milian alltid hatat att ha det. Så nu när Junelle blir 4 månader lagom till jul så vore det toppen med en fin haklapp från elodie details. 

Ett sånt här moln-underlägg, lika Milian fast rosa skulle hon nog vilja ha :)



Imorse när jag fick sms från Cubus att dom hade 30% rabatt på allt åkte jag dit direkt och köpte dom här som jag kollat på åt henne. Så nu är dom första julklapparna inhandlade :) 

Mathem

Vad var livet innan mathem? Så känner jag lite nu faktiskt. Med två barn och minimalt med tid/ork för att handla och planera middagar så har mathem verkligen räddat oss. Vi har kört 3 veckor nu och aldrig varit missnöjda. Recepten är enkla att laga och hyfsat goda. Inget superlyxigt då vi har valt barnkassen men absolut bra. Den här veckan har vi inte beställt nån kasse och jag saknar den redan... 

Träning

Nu har jag kommit igång lite smått med träningen. Jag har varit ute på ca 8 löprundor och den senaste var igårkväll. Med Milian i vagnen. Det är mycket jobbigare att springa med vagnen och samtidigt så mysigt att ta med honom ut. Igår somnade han efter bara några minuter, lilla plutten. Imorse var jag och Junelle på mamma-träning i Svettishuset. Jag förstår inte varför jag inte varit där tidigare? Det var helt i mitt tycke! Jag har småtränat lite styrka hemma men det här var ett ordentligt mag/rygg-pass. Jag måste fortsätta gå för min rygg är så sjukt svag. Det är därför min hållning är så pass dålig. Magmusklerna är/var förvånansvärt starka faktiskt. Det måste bero på att jag ändå gjorde plankan mm sent i graviditeten. Passet slutade med några minuter tabata. På torsdagar är det ett tabata-pass som jag är sugen på att testa. I nuläget skulle jag nog inte orka men snart så. Junelle var toknöjd under hela träningspasset och låg halva tiden på mage. Nu har hon kommit på hur hon ska göra för att vända sig från mage till rygg så nu är det roligare att ligga på mage. Visserligen kan det bero på att hon blivit starkare också. Hon vände sig flera gånger under träningen iaf :) Det är så nära att hon vänder sig från rygg till mage också nu! Några dagar till så kommer hon runt :) Det fanns leksaker till barnen på plats och även en babybjörn babysitter - perfekt för oss!

Junelle sov i vagnen nästan hela vägen ner och vaknade såklart när vi hade någon minut kvar bara. Självklart började hon skrika i vagnen. Precis likadant blev det på vägen hem. Men hon sov iaf 2 x 45 min, det är bättre än vanligt. Och i helgen sov hon ju flera timmar i vagnen. Liten förbättring :) 
Milian somnade i min famn ikväll redan 18.30. Det var så mysigt och jag blev så glad att jag började gråta. Världens bästa unge ❤️ Han hade bara sovit 25 min på dagis idag så han var väldigt trött lilla hjärtat. 

Tobias är på möte ikväll och jag ska snart lägga mig i badet. Junelle har precis somnat så det känns väldigt tomt och tyst här hemma just nu. Nu ska jag hoppa ner i badet :)







Måndagen

Morgonen började (som jag anade) klockan 5 imorse med att Junelle låg och pratade för fullt. Efter lite kämpande somnade hon om i liggamnings-position. Milian vaknade runt 7 strax innan tobias skulle åka och strax därefter vaknade Junelle igen. Så egentligen som en vanlig morgon. Vi brukar alltid göra oss iordning vid 08.30 för att hinna vara på dagis till 09. Junelle låg framför tvn på en filt medans jag hjälpte Milian med alla morgonmåsten. När jag nästan var klar och bara hade ytterkläderna kvar började hon skrika. Eftersom det var måndag och utflykt på schemat så kunde vi inte komma sent. Så hon fick skrika. Usch. Redan då höll jag på att bryta ihop. Jag försökte klä på honom samtidigt som jag försökte trösta henne. Ingenting gick bra. När jag äntligen var klar med Milian kom jag på att jag kanske borde amma, MEN klockan var ju 08.50! Oh no. Vi skyndade oss ut i bilen och som tur var så skrek hon av trötthet för hon somnade direkt när jag satte henne i babyskyddet. När vi kom till dagis så var dom andra barnen inte ens påklädda... Så vi hade stressat i onödan! Vi lämnade Milian och åkte vidare på sångstund. Junelle sov och sov och sov. Hela sångstunden. Och hela fikat. Så jag bestämde mig att åka vidare och hoppades på att hon inte skulle vakna i panikhunger. Det gjorde hon inte. Hon fortsatte att sova medans jag shoppade på Gränby centrum. Eftersom klockan började närma sig 13 så tänkte jag att det var lika bra att åka till dagis direkt. Precis när vi kom fram till dagis vaknade hon. Hon hade alltså sovit i 4 timmar för första gången under dagtid. Vi ammade ute i bilen innan vi gick in och hämtade prinsen. Bästa på hela dagen! Och han var sååå glad och hade jätteroligt för han ville inte åka hem. Så det är verkligen bara lämningarna som är jobbiga för honom. Och inte mindre för mig. Håller tummarna att det släpper snart. Pappsen kom hem tidigt från jobbet och myste med oss. Nu har Milian precis badat och snart ska vi ut och springa. Trevlig kväll :) 

Milian fick äntligen nya ordentliga vinterskor. Det var ju faktiskt -7 grader imorse så det kändes inte bra att lämna honom på dagis med halvdana skor. Men nu har han bra skor 😃


Söndagen

Idag har vi haft en riktig tröttdag. Jag har somnat på soffan med Junelle vid två amningstillfällen och sovit runt en timme båda gångerna. Vi hade planerat att åka och köpa vinterskor till Milian men vi kom lixom aldrig iväg. Jag skulle även ha hämtat min hockeyutrustning i ishallen men det blev inte heller av. Det slutade med att vi körde hemkörning från gamla Uppsalas food court till middag. När Milian hade somnat somnade jag också och vaknade upp 22.30. Tur det för hag var ju tvungen att åka och köpa blöjor till Mille - dom var tvärslut! Sammanfattningsvis så är denna söndag den första (och sista) på väldigt länge som jag inte varit utanför dörren på hela dagen. Förutom nu på kvällen när jag åkte till affären. Alltså fy satan för det alltså. Får panik av tanken. Jag får ta igen det i veckan och hoppas att Junelles hosta har blivit bättre så vi kan socialisera oss :) 

Junelle har sovit sedan 19 så det blir spännande att se hur tidigt morgonen börjar imorgon. Godnatt!







Lördagen

Imorse klockan 10 fick vi besök av Ola, Marita, Janne och Christel. Dom skulle även ha hälsat på Ronja och Tomas efteråt så vi passade på att slå ihop det istället :) så det blev full rulle med scones och annat gott! En liten mini-brunch. Supertrevligt! Junelle fick supersöta klänningar, så gulligt att dom kom med presenter! 

När dom åkte vidare så packade vi in oss i bilen och åkte mot steninge slott och julmarknad. Det var såååå mysigt och jag blev taggad på jul nu. I veckan ska jag börja köpa julklappar och fixa med Milians julkalender. Ska även köpa lite julpynt som jag kikat på. Vill ha typ allt som finns i butikerna!!!!! Efter marknaden åkte vi till Carro och Ibbe en stund och kikade hur dom bodde :) Lördagskvällen slutade med 20-årsfirande för Jennifer i Rosersberg. Vi var nog 30 personer i Jeanettes "lilla" lägenhet. Det gick hur bra som helst men Junelle gillade det inte. Milian trivdes däremot jättebra och fick en ny idol - Jonte! Han ville inte åka hem. Världens sötaste unge! Och tänk att han är våran, såååå stolt över honom ❤️ Båda barnen somnade i bilen hem sen och sov som stockar hela natten. 




FREDAG

Äntligen fredag igen. Och den bästa på länge. Tobias och Tomas har varit här hemma och jobbat med huset hela veckan. Tomas har alltså kommit hit varje morgon och Milian har blivit såå glad! Tomas är helt klart favoriten efter pappa :) Idag var det tom så lyxigt att Milian var hemma och fick vara med och jobba. Superkul tyckte han! Lilla älsklingen. Junelle har knappt gjort ett ljud från sig på hela dagen förutom "pratet" som hon har börjat med. När jag stod och lagade lunch låg hon i babygymmet i kanske 40 minuter helt tyst. Hon är så nära att vända sig nu, fortfarande armen i vägen. Men hon snurrar väldigt mycket med kroppen. Ligger aldrig på samma ställe som man la henne :) Efter lunch somnade båda barnen i vagnen och sov nästan 2 timmar. Vid 16-tiden tog vi bussen ner på stan och kikade lite på dagis-vinter-kläder till Mille. Vi "beställde" ett par kavatskor. Jag har alltid velat ha sånna så nu ska han äntligen få det! Overall hittade vi ingen bra. Ska kolla runt lite mer på nätet för nu börjar det verkligen bli dags, minus 3 grader ute nu! Vi handlade även en present till 20-årskalaset vi ska på imorgon och en julklänning till mini. Junelle dov för ovanlighetens skull hela shoppingrundan. Kvällen spenderades på Uppsalas nya och hetaste restaurang la Parrilla med familjen Ericsson plus farmor. Vi fick vänta sjukt länge på maten men det var det värt för köttet var riktigt bra. Går inte att få bättre. Men jag är besviken på det runtom. Tillbehören var enligt mig sådär. Förrätten var iofs gudomlig. Charkuterier som bara smälte i munnen. Smarr! Min Uppsala-favvis är fortfarande kött, kök och bar. Svårslaget alltså. Milian hade ledsnat redan innan vi fick in maten men det gick rätt bra ändå. Junelle var supersnäll hela tiden, gjorde knappt nåt ljud ifrån sig nu heller. Hon börjar bli van med att bara hänga på nu! Hon satt så snällt och fint i mitt knä medans jag åt. Lilla hjärtat. Sen när vi gick hem tvärslocknade barnen i vagnen. SÅ HIMLA MYSIGT. 






Smaksensationer

Rekommendationen har ju varit att låta bebisar från 4 månader få börja smaka på olika saker. Visserligen inte ge bebisen massa mat på en gång utan bara låta bebisen få ett fingerdopp. Nu har jag hört att det har ändrats till 6 månader?! Varför då? Om vi har börjat från 4 månader förut så kan man väl fortsätta så? Eller tror man att föräldrar väljer bort amningen för tidigt pga detta? Man byter ju inte ut ett amningstillfälle mot mat direkt. Det tar ju sin lilla tid innan man börjar med portioner. I våran familj kommer vi iaf att låta Junelle smaka på olika saker från 4 månader. Om hon verkar intresserad, annars väntar vi såklart. Men jag kommer fortsätta amma så länge som möjligt. Så länge det finns mjölk. Helst tills hon blir 6 månader om det går. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att se hur hon förhåller sig till mat gentemot Milian som alltid vara kinkig. 



Låååååång dag

Vi har precis landat i soffan efter en heldag på barnakuten. Vi kom dit 10.30 och gick hem strax efter 16. När vi kom dit var det fullt med folk i väntrummet så jag tänkte nästan vända. Men när vi väl hade anmält oss så tog det bara 15 minuter innan det blev Junelles tur. Sköterskan undersökte hennes parametrar, ställde några frågor, vägde henne och satte på ett id-band. Sen började väntan. Jag hade ingen aning om att vi skulle få vänta 4 timmar. Strax innan 15 fick vi träffa läkaren. Som tur var fick vi träffa en väldigt noggrann läkare. Hon undersökte Junelle från topp till tå och ställde jättemånga frågor. Hon kom fram till att mini skulle få inhalera adrenalin och natriumklorid. Sen lyssna på lungorna igen efteråt. Hon ville även ha ett crp för att kunna utesluta infektion då hon misstänkte kikhosta. Ordinationen blev endast koksalt och att komma tillbaka om hostan skulle bli värre. Så alltså ingen infektion och en annars väldigt pigg och frisk tjej. Jag skämdes nästan när vi var där för hon var så otroligt snäll och skrattade hela tiden. Hon hostade knappt. "Som tur var" så hostade hon till ordentligt en gång under läkarundersökningen så läkaren iaf fick höra att jag inte hittade på. Den enda gången hon inte var glad var när hon blev stucken i foten. Då gallskrek hon och jag kunde inte ta upp henne förrän sköterskan hade fått allt blod :( Lilla pluttan då. Hon somnade till efter att hon lugnade ner sig så när hon skulle inhalera sin andra gång så fick hon göra det sovandes :) När vi gick hem så kändes det ändå bra att vi hade varit där. Även fast vi bara blev ordinerade koksalt och "sittandes" sovställning. Junelle hade bara sovit 30 minuter sen vi kom dit och medans hon inhalerade så hon tvärslocknade i vagnen på vägen hem och sov hela vägen hem. För ovanlighets skull. Hon har hostat en del nu på kvällen också men inga kräkningar iaf. Så vi håller tummarna för att det blir en bättre natt inatt. 

Vi fick ställa in vaccinationen igår och fick en ny tid den 30/11. Hoppas att hon har gått upp bättre i vikt tills dess för idag vägde hon "bara" 5800 gram mot förra torsdagens 5760 gram. Undra om det kan ha att göra med alla kräkningar och alla bajsningar de senaste dagarna? Jag kanske inte ska haka upp mig så mycket på vikten? Huvudsaken att hon inte går ner i vikt och tappar sin kurva. Får se den 30/11 :) 

"Satt" i vagnen och väntade snällt i väntrummet 😍


Såhär roligt var det att ligga på britsen och bli undersökt ❤️


Barnakuten

Junelles hosta har blivit värre. Jag ringde 1177 imorse och dom rekommenderade att åka in eftersom hon är så liten. Så nu sitter vi här och väntar på läkaren. 

Hon bajsar så himla mycket också. Och varje gång är det grönt. Kan det här hänga ihop med hostan? Vi tog en nakenvikt nyss och hon hade bara gått upp 40 gram på en vecka. Det är ju ingenting. Hoppas vi får träffa en noggrann läkare. 

Träning

Efter kvällens löprunda känner jag mig sjukt motiverad igen. TA MIG TILLBAKA!

Ibland saknar jag hockeyn, framförallt motivationen som den gav mig. Den där kroppen saknar jag också. 




Hängig bebis

Imorse vaknade Junelle 05.30 och bajsade 3 ggr! Sen efter det var hon pigg en stund men somnade om i babysittern. När hon vaknade verkade hon pigg så vi tog oss ut på en promenad och sen till öf. Tobias skjutsade Milian till dagis idag också och det hade gått lite bättre idag :) Idag var det roligare med sångstunden för hon verkligen lyssnade och tittade nyfiket hela tiden. Så mysigt! Hon bajsade 2 ggr på öf också. Så jag funderar på om jag ätit nåt dåligt? Annars kanske det är mycostatinet? 

Hemma väntade Sofia på oss :D Hon har varit hemma från Österrike i en vecka nu och åker tillbaka imorgon igen. Vi är tacksamma för att vi fick träffa henne i några timmar! Men snart är hon hemma igen :) Junelle fortsatte iaf att bajsa flera gånger och var väldigt missnöjd på eftermiddagen. Hon låter rosslig i halsen också. Hoppas det ger sig till imorgon när vi ska vaccinera :/ Hon som oftast föredrar att ligga på golvet/gymmet eller i babysittern ville ingenting av alternativen.. Och idag är jag säker på att det inte var hunger för hon har fått ersättning när det behövts. Vi håller tummarna att hon är piggare imorgon så vi kan gå på 3-månaderskontrollen :)




Hemmadag

Imorse när jag vaknade var jag tröttare än jag kan minnas att jag någonsin varit.  Inte ens i slutet sv graviditeten när jag lekt med Milian en hel dag. Vi har blivit väldigt bortskämda med sömn för att vara nyblivna 2-barnsföräldrar för Gud så hon sover bra på natten! Sedan hon föddes kan jag räkna sömnlösa nätter på en hand. Inatt var en sån. Hon vaknade första gången vid 02 och visserligen får jag skylla mig själv som sitter uppe till 12. Efter att hon vaknade vid 02 var det ett evigt snuttande. När vi  vaknade vid 07.30 så fanns det ingen mjölk och detta brukar annars vara ett av våra bättre amningstillfällen. Så hon fick vänta på mjölken. Hade det varit eftermiddag hade det aldrig fungerat att vänta, haha. Jag tycker att amningen fungerar väldigt dåligt just nu och måste säga att jag inte alls njuter av den längre. Jag älskar nattamningen och när jag får höra henne svälja mjölk i varje sugtag. Det är underbart! Kan det inte alltid få vara så? Jag är så avis på dom som har hur mycket mjölk som helst och som kan helamma hur länge dom vill. Men som tur är så trivs vi bra med ersättningen. Idag hittade jag ännu en väldigt positiv del med ersättningen; att kunna mata i bilen. Istället för att ha en skrikande bebis bredvid sig så fungerande det jättebra med flaskan! 

Eftersom jag var så sjukt trött imorse och Milian var extra ledsen så kände jag bara för att stanna hemma. Vi ställde in våra planer och stannade hemma och städade istället. Så nu är kalaset bortstädat, skönt :) 

Milian somnade för en gångs skull innan 20 ikväll och Junelle har sovit sedan 19. Så egentiden blev ovanligt lång ikväll. Nu ska vi snart käka frukt och glo på solsidan från igår. Trevlig kväll :)

"Titta vilken tokig gubbe lillasyster" 😂








KALASHELG

Den här helgen har gått åt till att fira våran lilla 2-åring. Fredagen gick åt till förberedelser inför lördagens kalas här hemma. Jag hade bestämt mig för att fixa ett glasskalas till den glasstokiga ungen :) Så jag förberedde med glassgirlang, glassballonger, glass-pompoms, glasskakor i olika former, en glassbil fylld med godis/popcorn och en glasstårta :) Eftersom vi har en del släkt på både min och Tobias sida så valde vi att ha öppet hus även i år. Trots detta var det ca 30 personer på våra 86 kvm när klockan var 12 haha. Det sista gänget kom strax innan 16 och gick vid 18. Vi var ganska så trötta efter det och inte minst stackars Milian som hade varit vaken hela dagen. Han tvärsomnade kl 19. Han fick så mycket fina presenter och grejer så det är inte klokt egentligen. Han har så mycket fina människor runt om sig som bryr sig om honom, vi är så tacksamma. Kärlek till er. Han kommer tacka er senare i livet, det lovar jag. När Junelle hade somnat åkte vi vidare på nästa kalas och lämnade barnen hemma med mormor och morfar. Sara och Fredrik hade inflyttningsfest och dessutom har Sara fyllt 25 år så det var full fart där hemma. Mycket trevligt och väldigt fin lägenhet :) 

















Jag måste ännu en gång tala om hur glad och tacksam jag är över våran underbara mammagrupp. Så fina människor. Att vi hade sån tur. All kärlek till er också! Gruppen börjar bli riktigt stor nu då hälften har fått syskon redan och andra halvan har syskon på g i början av 2016. Så roligt :) 

Kopia

Jag har lyckats fånga Junelle på en bild som jag själv tycker att hon är grymt lik mig när jag var liten :D 

Så galet lik mig :D 

Idag har tobias varit hemma halva dagen så vi har hunnit tvättat och grejat här hemma. Jag har inte hunnit tvätta på hela veckan så alla hennes bodys låg i tvättkorgen. Vi var därför tvugna att prova kläderna i storlek 62. Och dom var väldigt stora än. Iaf dom från newbie.

Min stolthet 💙


Sakta men säkert

Vi gick förbi BVC efter föris idag för att väga lillan. Mest pga min oro. För tre veckor sedan vägde hon 5260 gram och idag vägde hon 5760 gram. Upp 500 gram på tre veckor är väl ändå okej. Tänk att hon har lagt på sig mer än 2 kg sedan hon föddes, min lilla plutta. Jag tycker fortfarande att hon är jätteliten men alla som träffar henne säger "Gud vad stor hon har blivit", den klassiska frasen som man som småbarnsförälder hör flera gånger i veckan. 

Vi är i full gång att baka till kalaset här hemma. Typiskt nog så hade Milian feber när vi kom hem från dagis idag. Han var så trött så han somnade i vagnen på vägen hem :( Hoppas han är bättre imorgon så han orkar hjälpa till med kalasförberedelserna.




3 månader

Idag är det den 11:e igen. Alltså är Junelle 3 månader nu. Jag blir lika chockad varje gång jag tänker på tiden. Jag var ju nyss gravid!? 

Junelle är fortfarande en väldigt nöjd tjej. De två senaste dagarna har avvikit helt från mönstret, så fort jag har lagt henne på golvet har hon börjat gnälla. Hon brukar älska att ligga och sprattla för sig själv annars! Hon har varit halvnöjd i babysittern som hon annars är toknöjd i. 

Hon har inte kräkts efter amning på länge nu. Kan det bero på att hon får för lite mat? Jag älskar nattamningen när jag verkligen hör hur hon sväljer mjölken vid varje sväljning. Det är enda gången jag känner mig säker på att hon får i sig tillräckligt. Vi har inte hunnit iväg till BVC och vägt henne än men jag tror att hon börjar närma sig 6 kg nu. Bodysarns i strl 56 börja bli tajta men 62 är fortfarande stort. Speciellt byxorna i strl 62. På ytterkläderna passar 62 jättebra :) 

Sedan Junelle föddes så kan vi inte alls klaga på nattsömnen. Hon var lixom förprogrammerad när hon föddes ;) Inatt sov hon sin första hela natt utan amning. Hon somnade i soffan runt 20-tiden och sen la jag henne i vaggan 20.30. När klockan var 05.30 vaknade jag av ren panik och tittade om hon andades. Hon sov så gott så och vaknade inte förrän 06.30 och ville ha frukost. Sen somnade hon om igen till ca 07.30. Sen har hon varit väldigt trött idag och sov mycket. Ovanligt. Nu ska jag sova. Godnatt :) 








TVÅÅRINGEN

Alla som är föräldrar vet hur fort tiden går med barn. Och jag är absolut inget undantag för herregud va snabbt 2 år gick/har gått! Bara det senaste året har ju gått läskigt fort. Det har hänt extremt mycket med Milian. När jag tittar tillbaka på bilder och videos så var han ju faktiskt fortfarande en bebis på ettårsdagen. Han hade precis lärt sig gå och kunde säga några enstaka ord. Nu är det sån himla skillnad! Nu kan han prata i 6-7 ordsmeningar, han förstår allt vi säger och vi förstår allt han säger, åtminstone till 99%! 

Han är fruktansvärt envis (det fick vi höra efter bara någon dag på dagis), han är extremt mammig och pappig och han har blivit väldigt svartsjuk på lillasyster (det jobbigaste här hemma just nu). Han äter knappt någon mat hemma men på dagis äter han 2-3 portioner varje dag. Han sover fortfarande middag, oftast i vagnen när vi är hemma. Just för tillfället somnar han inte förrän 21 på kvällarna! Oftast sover han hela nätterna men ibland vaknar han och vill ha välling - en riktig vällingkille! Sen lillasyster kom vill han nästan alltid sova i "stora sängen" och vi låter honom såklart göra det om/när han vill. Han väger ca 12,5 kg och är ca 87 cm lång (vägde och mätte själv utanför BVC för ca 2 veckor sedan). Han har väldigt svårt att leka själv, vill hela tiden att vi ska leka med honom. För bara någon vecka sedan vågade han leka hos en kompis själv för första gången. I ca 30 minuter. Det var stort tyckte jag. Han använder fortfarande blöja men har både kissat och bajsat på pottan. Han fick sina första kalsonger idag som vi hoppas ska hjälpa till litegrann :) Han gillar inte alls att borsta tänderna och inte heller när mamma pillar i öronen eller hårbotten. Han älskar Emil i Lönneberga, Pippi och Bamse. Det bästa han vet är GLASS :D Han har 16 tänder, 8 uppe och 8 nere, precis som det ska vara enligt tandläkaren. Han vill gärna klä på sig själv men när det inte går blir han väldigt arg. Skor går väldigt bra (även fast det kan bli fel fot) men resterande är fortfarande svårt. Han är väldigt noga med sina saker, "den är min", "det är mitt" osv. Han har i och med detta väldigt svårt att låna ut leksaker till sina kompisar. Detta gäller även på bortaplan. Milian har fått sina första skridskor i strl 23,5 som vi inom väldigt kort ska göra entré med och hålla tummarna att han vill prova flera gånger. Han är en riktigt go unge, Gud vad jag älskar honom. Min Prins 💙

Tvåårsdagen börjar lida mot sitt slut nu. Milian har varit hemma från dagis idag och fick följa med till Gränby centrum och köpa ballonger mm. När han sov middag la jag fram alla paketen i hans rum och blåste upp ballonger. Han blev så glad när han vaknade och fick syn på alla paketen (men mest godispåsen, haha). Det tog väldigt lång tid för honom att öppna alla paket. Jag hade förväntat mig att han skulle slita upp alla paket! Favoriten blev nog dockvagnen som han fick :) 

Lite senare på kvällen kom mormor, morfar, Ida och Gustav. Milian fick en cd-spelare och flera sagor till den. Det blev också poppis! Vi käkade bamse-tårta och tittade på karlsson på taket. Jag tror och hoppas att Milian är nöjd med sin födelsedag. För min del har det varit en jobbig dag. Vi har flängt fram och tillbaka och Junelle har varit jätteledsen. Jag har väldigt dåligt samvete för det nu. Under tiden som Milian sov middag och jag skulle slå in dom sista paketen så skrek hon oavbrutet i kanske en halvtimme. Innan det var det till och från hela tiden. Hon skrek så hon knappt kunde andas. Det var första gången det hände (förutom i bilen). Tänk att vi hade det så med Milian varje kväll i flera veckor. Hemskt. Nu har jag precis pysslat klart för ikväll så nu ska jag sova. Imorgon ska vi börja baka till kalaset på lördag. Natti natti :)














Farsdag

Fars dag är egentligen en helt vanlig söndag. Förutom att vi visar lite extra uppskattning till våra fantastiska pappor. I familjen Ericsson/Berlin tycker vi om våran pappa lika mycket varje dag men det är ändå roligt med en speciell pappa-dag. Milian och Junelle ville såklart köpa en liten present till sin fina pappa så vi köpte en liten tavla som han kan ha i vårat framtida sovrum sen. Han fick även ett pack med strumpor eftersom han alltid tar mina strumpor (observera att jag har strl 36 och han har strl 42) och det är hål i ALLA när jag ska ha dom! Så det behövde han :) Igårkväll kl 21.40 kom jag på att jag inte hade nån ram till tavlan som vi hade beställt så jag fick åka iväg till Ica maxi precis innan stängning. Tur att jag Hann precis! 

Vi firade både pappa Tobias och pappa Per med lite farsdags-middag i Björklinge. Pappa Per hade valt sin favvorätt Lasagne till middag :) Jag är så glad och lycklig över att ha en så fin pappa till mina barn och en egen pappa som alltid har givit oss trygghet. Han har alltid ställt upp för oss oavsett vad det har varit. Han skjutsade mig till ALLA hockeyträningar innan jag skaffade körkort, han följde med till stallet varje vecka när jag red, han ställde upp som både fotbolls- och innebandytränare för mina lag, han tog ALLTID ledigt från jobbet när jag skulle till sjukhuset och offrade helgerna Sverigerunt i innebandyhallar för att vi skulle ha det så bra som möjligt ekonomiskt. Jag har ett speciellt minne av min uppväxt. Jag älskade när pappa somnade på soffan för det kändes  tryggt att ha honom på nedervåningen om det mot förmodan skulle komma in någon och tex vilja göra inbrott. Jag tänkte alltid att pappa var så stark så han kunde slå ner dom isf. Jag kände mig alltid trygg. Det minns jag så väl. Och trygg är jag än idag. För mig är trygghet det viktigaste en förälder kan förmedla. Tack pappa ❤️




Ledsen

Det känns som att amningen börjar lida mot sitt slut för mig. Mitt vänstra bröst producerar knappt nån mjölk alls :( Jag vet att det går att amma på bara ett bröst men jag har inte överflödigt med mjölk där heller :( Så de senaste dagarna har varit hemska. Junelle gör inte så mycket ljud ifrån sig men det märks så tydligt när hon är hungrig. Hon äter på händerna och dreglar som aldrig förr! Nu har jag haft utpumpad mjölk och givit henne när hon verkat hungrig men det räcker ändå inte. Jag försöker låta det gå upp mot 3 timmar mellan gångerna just för att det ska hinna rinna till. Men det blir oftast 2-2,5 timme mellan. Det fungerar inte alls som alla "amningsexperter" säger. Amma amma amma! Då får hon ingen mjölk alls utan bara ligger och vrider och vänder sig. Imorgon ska jag försöka hinna gå förbi BVC och väga henne. Jag tror att hon har gått upp i vikt, men jag tror att kurvan kan ha planat. Nästa besök är den 18/11 och jag vill inte vänta över en vecka till känner jag. Visserligen är ju huvudsaken att hon inte går ner i vikt men jag har ju lärt känna henne och nu vet jag när hon är hungrig. Jag tycker det är så tråkigt för jag har verkligen kämpat för att amningen ska fungera. Och den gjorde ju det ett tag... Jag fortsätter iaf att amma på det högra där det finns mjölk än så får vi se hur det hela slutar. 

Igår under dagen var jag iväg och handlade i 2 timmar. Själv. Det var rättså skönt och avslappnande samtidigt som det var stressande. Sen Milian kom har jag alltid känt mig stressad när jag har varit ifrån honom, är det fortfarande och försöker komma ifrån det. Jag har inte varit borta från Junelle mer än en timme förut så Tobias har ju inte varit själv med båda längre än så heller. Bara det är ju en stress. Men vi kom överens om att han skulle ge henne ersättning om hon verkade hungrig så jag kunde känna mig lugn. Det gick iaf väldigt bra och jag kom hem till två glada barn. Och dessutom fick jag med mig det mesta jag skulle ha :) 

Igårkväll fick vi spontanbesök av Jessica, Hampus, Vide och Vella. Så himla roligt! Vi köpte mat från chop chop och fikade litegrann. Dom blev kvar ett par timmar och Milian tyckte nog att det var jätteroligt. Mer sånt! 


Att pumpa

Att pumpa ur mjölk är inte alls det lättaste. Inte för mig iaf. Jag har en manuell bröstpump (definitivt inte den bästa på marknaden) som jag även använde med Milian. På eftermiddagarna är det nu uppenbart att Junelle får mindre mjölk än på förmiddagarna. Jag ska prova ett par dagar att pumpa ur lite mjölk på kvällen när hon har somnat så det finns lite extra om det skulle behövas. Igår pumpade jag ur 60 ml och det var mycket för att vara jag! Typiskt nog när jag skulle testa denna variant så blev det "slut" med mjölk redan vid 13-tiden. Då gav jag henne dessa 60 ml och hon nöjde sig ändå inte. Så jag behöver nog kämpa med pumpningen om det ska fungera. Jag har precis suttit och pumpat i 30 min och har inte fått fram mer än 50 cl. 

Ikväll har vi haft riktigt "fredagsmys" som Milian säger nu. Tomas, Ronja, Leonell och Camilla var här och käkade pizza. Sen mös vi framför tvn och slötittade på idol. Jag rörde mig inte från soffan på 2 timmar, sååå skönt att få sitta stilla en stund. 

Nu ska jag fortsätta pumpa lite innan jag somnar. Godnatt och trevlig helg :)

Imorse innan vi gick in på sångstunden. Underbara lilla prins 💙 


Milian lekte en stund med Elvin på eftermiddagen också. Sötungar 😍


Teknik

Det här med teknik är jag totalt kass på. Tur jag har en lillasyster som är grym! Ikväll kom hon förbi oss och hjälpte både mig och Tobias att överföra alla bilder och videos till våran externa hårddisk. Så välbehövligt!! Nu är allting raderat från kameran och jag kan äntligen filma igen. Bästa lillesyrran ❤️ 

Ikväll var jag ute på min fjärde löprunda. Även denna gång med Milian i vagnen men också med grannen Cicci. Jag tror nog att det var jobbigast hittills! Men nu lär det ju inte bli värre. Cicci och jag har ungefär samma mål och samma utgångspunkt. Hennes son är född bara några dagar efter Junelle. Så roligt och framförallt skönt att kunna peppa varandra! 

Mina underbara. Vilken enorm stolthet det är att få vara en familj tillsammans med dem. Jag älskar dem fantastiskt mycket ❤️


Shoppingrunda

Vi är precis hemkomna från Gränby centrum. Precis när vi skulle åka till dagis imorse så bestämde vi tillsammans att vi skippar dagis idag. Och jag tog helt klart rätt beslut! Det var såå mysigt att gå och strosa tillsammans med båda barnen. Inga som helst problem, gick hur bra som helst :) Vi shoppade en hel del grejer till kalaset och käkade även lunch. Inne på panduro kom jag på att det är dags att göra hand- och fotavtryckstavla till Junelle nästa vecka så vi passade på att köpa ett sånt kit när vi ändå var där. Milians tavla gjorde vi när han var 3 månader så det måste ju bli lika :D Vi har redan gjort en avgjutning på öf men den blev inte så bra. Hoppas att det här ska bli bättre! Jag älskar att ha sånna roliga minnen. Vi gjorde ju fotavtryck när hon var 2 veckor gammal också. Försökte då även med handen men det lyckades vi inte med då :( Nu ska jag och minstingen ta tag i disken medans brorsan sover. Vad gör ni idag? 

Drömmen

Idag har jag och båda barnen varit och träffat alla mammalediga thoraxmammor och deras bebisar. Vi träffades i Lindbacken hos Carina och hennes tre grabbar. När jag åkte dit så somnade båda barnen i bilen så jag passade på att åka ett varv runt i Lindbacken och kika. Vi har ju varit där ute flera gånger och tittat på hus men idag fick jag en speciell känsla. JAG VILL BYGGA HUS. Våran dröm har alltid varit att bygga ett hus precis som vi vill ha det. I Björklinge helst. Det verkar vara svårt att få tag på en tomt i Björklinge i nuläget och det var omöjligt när vi var desperata efter hus/tomt innan vi köpte det här. Vi trivs väldigt bra med att bo här, i ett hus så pass nära stan. Men det är inte riktigt jag. Jag saknar Björklinge. Jag blir avis på bekanta som köper hus i Björklinge. Vi väntar fortfarande på bygglovet och kommer att bygga klart det här huset. Men dyker det upp någonting som kan göra vår dröm till verklighet så kommer vi nog slå till. Framtiden får visa oss. 

Vi hade iaf en trevlig dag med en väldigt hög ljudnivå. Det var 10 gånger värre än en dag på öppna förskolan (0-5 år). Det var lixom alltid nån sv barnen som lät! Vi var 7 mammor och 10 barn så jag kan lova att vi var trötta när vi kom hem! Milian somnade på soffan kl 15 och jag hade inte mage att väcka honom. Så han fick sova.. Ända till 16.30. Lilla hjärtat. Junelle har haft en riktig superglad dag idag. Helnöjd hela dagen trots lite sömn. Hon sov nog bara 15 minuter under dom 4 timmarna som vi var borta. Lillskruttan. Nu sover iaf båda barnen och jag ska fortsätta planera lite. Godnatt :) 



Nattningen

Att natta Milian har helt plötligt blivit ett kvällsprojekt. Det tar minst 1 timme. "Kaninen som så gärna ville somna" fungerade väldigt länge. Nu tror jag att han har ledsnat på den. Förhoppningsvis kan vi starta om med den snart igen men för tillfället vill han inte lyssna. Han ska i och ur sängen, från stora sängen till lilla, ropa på pappa osv. Det gäller även här att ha tålamod. Det är väldigt frustrerande dom kvällarna som jag har planerat in ett löppass efter att han har somnat, om han somnar efter 21. Då orkar inte jag göra ett enda dugg. Oftast äter han knappt nånting till middag och börjar tjata efter välling redan vid 19-tiden. Då vill han sätta på pyjamas och borsta tänderna. Sen när han har druckit vällingen så blir han jättepigg. Hur ska jag få ungen att äta middag?! Nu har han precis somnat och jag är dödstrött. När det blir sånna här sena kvällar så somnar jag oftast med honom. Ikväll känner jag mig pigg så nu ska jag planera nästa vecka som består av 2-årsfiranden gånger två  :) 


Framtiden

Jag ligger i sängen och funderar. Undra hur våran familj kommer att se ut om 5 år? Kommer det att finnas några fler familjemedlemmar då? Mitt liv just nu är mina barn. Jag älskar att vara gravid och jag älskar att föda barn. Jag måste få göra det igen. Minst en gång till. Men det dröjer. Framförallt så älskar jag att vara mamma. Jag är så lycklig över min familj idag och att vi lyckats få två underbara och välskapta barn. Jag förstår ju helt klart "familjen annorlunda"-morsorna. 

Vem vill inte skaffa 100 barn efter att ha sett dom här bilderna? 😂


Sjuklingar

Milian har varit hemma från dagis igår och idag. Han hostar på nätterna och på morgonen sen är han "som vanligt". Han känns mycket piggare idag än igår. Får se om det blir dagis imorgon eller inte. Junelle är också bättre. Inte alls lika snorig på natten. Natten till igår sov hon från 20.30 till 05 i vaggan och sen till 07 i sängen hos oss. Inatt sov hon från ca 20 till 04 i vaggan. Sååå skönt. Vi börjar hitta någorlunda rutiner på förmiddagarna. Hon vaknar nästan alltid runt 7 och är väldigt pigg och glad. Jag ammar henne då och sen somnar hon igen runt 08.30. Hon sover kortare stunder i vagnen. Oftast runt 45 min. Så nästa amning brukar bli runt 09.30. Sen är hon oftast vaken tills Milian ska sova runt 11.30. Hon sover max en timme, beroende på vad vi gör. Sen sover hon oftast 2 kortare stunder till. En runt 15 och en runt 18 sen somnar hon runt 21 för natten. Hur mycket sover era 3-månaders på dagen? Junelle sover ca 3 timmar sammanlagt. Om hon inte sover i bärselen för då kan hon sova 3 timmar i streck... 

Igår och idag har vi haft två riktiga "tråkdagar". Vi har försökt fått saker och ting gjorda här hemma. Igår hann vi byta sängkläder, laga mat, plocka med disk och städa undan (ca 10 gånger). Idag tvättar vi. Det tar lite längre tid när båda barnen är hemma :) Jag blir så sjukt rastlös av att vara hemma! På torsdag ska vi iaf iväg och träffa alla mammalediga kollegor. Vi blir ett gäng :D Längtar! 

Så mysigt att hitta dom såhär efter att jag nattat Milian. Kärlek ❤️


Det ska provas allting här hemma. Just nu ska den blivande 2-åringen göra allting "skälv". Det krävs enormt med tålamod. Som tur är så är han väldigt duktig och klarar av väldigt mycket själv. 

Nu ska jag beställa lite födelsedagspresenter till Mille. Bara en vecka kvar till födelsedagen! Min lilla bebis börjar bli stor. Älskade unge ❤️



Energi

Min helg började sisådär men slutade toppen. När barnen har varit sjuka i några dagar så behövs det påfyllning med energi. Idag fick jag det, och det fick jag på allra bästa sätt. Ibland gör det så mycket att bara få komma ut och göra nånting. En lunch med mina dyrbara vänner på stan var så välbehövligt. Gud vad jag saknar dom ibland. Det bästa med bästa vänner är att det inte spelar någon roll hur länge sen det var vi sågs, det känns ändå som igår. Jag är evigt tacksam för alla mina fina vänner. All kärlek till er. 

På grund av detta fick jag ork till en massa saker. Ett projekt som jag inte riktigt orkat ta tag i var Milians 2-årskalas. Nu vet jag precis vad vi ska ha för tema och jag hoppas att Milian kommer att älska det! Lääääängtar! 








RSS 2.0