Ekonomi

Det här med ekonomi alltså. Jag har alltid varit en riktig sparar-människa men just för tillfället känns det långt borta att börja spara igen. Vi sparar till barnen varje månad men mer än så är det inte. Med föräldrarpenning och två blöjbarn finns det ingen möjlighet till det. Jag börjar få lite smått panik över hur mina SGI-dagar ska räcka till minst januari 2017. Jag måste verkligen börja snåla in på dagar efter jul. Under Milians första år klarade vi oss bra med att ta ut 3-4 dagar i veckan. Nu har vi två barn och dessutom mera utgifter. Så det går inte riktigt. Jag hoppas verkligen att vi ska få ihop det för jag vill ju helst att Junelle ska vara 1 år och några månader innan hon börjar på föris. Jag hoppas att vi ska kunna ligga på runt 4-5 dagar i veckan efter jul och går inte det så lär vi se över våra utgifter ordentligt. Någon som har några tips på vad man kan spara in på? 
Postat av: Anonym

Köpa storpack på köttfärs osv, gå överallt istället för o ta bilen, fika hemma istället för ute( öppna förskolan är har ju billigt fika dock 😋) , sälja av kläder ex på blocket/Tradera/Facebook är ju med toppen!!

Svar: Det gör vi redan 😜 Barnkläderna ska sparas men våra gamla kläder borde vi göra det med. Smart. Det ska jag försöka med 😃👍 tack för tips!
Emelie Sofie Ericsson

2015-11-27 @ 08:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback