Sjukstuga

Vi har haft en tung vecka med en snorig och hostig son. Det har inte blivit mycket gjort hemma. Milian är inne i en riktigt jobbig period. Jag vet inte om det är 1-årstrotsen som knackar på för herregud va han är envis och bestämd! Så fort han inte får som han vill börjar han gråta och skrika. Puuuh. Och så är han sjuk på det. Det är inte alltid lätt må jag säga! Men så fort han gör någonting roligt och skrattar så glömmer man det jobbiga. Tur det! 

Imorgon är det dags för halloweenfest i Björklinge. Jag är 99% säker på min utklädnad. Jag ska inte vara läskig som alla andra. Får se om det blir bra annars kanske jag ändrar mig i sista sekund :) Trevlig alla helgona helg!





Den mjuka önskelistan

Jag har i stort sett förälskat mig i Zaras barnkläder och har hittat mycket fint som jag tänkte skulle få hänga i Milians garderob inom en snar framtid. Storlek 86 är inte långt borta nu och han har ingenting i den storleken än. 






Jobb

Igår jobbade mitt första vardagspass. Jag lämnade Milian hos mormor vid lunch och sen hämtade Tobias honom efter jobbet. Det gick hur bra som helst, inga problem alls. Milian verkar trivas riktigt bra med äldre barn också! Jätteroligt ju! 

Jag känner att jag inte riktigt har tid/lust/ork att skriva så mycket här på bloggen längre. Men ska försöka hinna med att skriva någon gång varje vecka iaf! Det kommer snart en uppdatering på Milians önskelista ;)

Mor och son. Undra vem han är lik?


Milians önskelista







11 månader

Idag är det den 10:onde IGEN. 11:e gången sedan Milian föddes. Jag fick ett mail från pampers igår där det stod att min bebis inte längre är en bebis, typ. Det stämmer verkligen. Han kan gå, han förstår mer och mer vad man säger, han har ett riktigt humör, han börjar få en egen personlighet, han väger nästan 10 kg och han är helt underbar! Om en månad fyller han ett helt år och herregud va glad jag är att jag kommer få vara hans mamma många många många månader till. Och det är dessutom 5 månader kvar på min föräldraledighet :) 




Kusinmys

Idag har vi varit och lekt/myst med Milians kusiner. Det var jätteroligt :D Milian gillar verkligen att leka med Kevin, åtminstone när Kevin leker med honom haha :D På vägen hem var Milian jätteledsen så vi var tvugna att stanna till i Björklinge och sätta bilstolen i fram. Klockan tickade på så Milian hann äta middag där också. När vi kom hem hade vi fått paket - från blocket! Världens finaste overall som jag letat efter länge och äntligen hittat :D Och dessutom för ett riktigt bra pris! Kunde absolut inte ha blivit bättre. Overallen från ellos kom i måndags och skickades tillbaka i tisdags. Den var katastrof. Nu är det bara vinterskor kvar till vintern. Vad ska man ha till en 1-åring? Ett par smidiga och lätta skulle vara kanon. Var finns dom?

Kusinerna idag. Lille Wiggo låg och sov så han får vara med på bild nästa gång ❤️ 

Så gulligt att hon även skickade med ett kort 😃 Idag kan jag inget annat än att älska blocket!



MILIAN GÅR

Förra veckan började Milian gå mer och mer. Igår tog han hela 16 steg och idag har han nog tagit minst lika många :) Han börjar bli riktigt duktig även fast det är ostadigt än. Det är sååååå himla roligt och sjukt gulligt. Helt klart roligaste momentet hittills. Och så stolt man blir som mamma. Herregud. Det är nästan så att jag börjar gråta av tanken. Min lilla  bebis som nyss var liten och nyfödd. Snart blir han ett helt år. STANNA TIDEN! 

På bibblan igår :)


Helgen

Helgen som var, var den bästa på riktigt länge! I fredags var vi hos Camilla på kalas. Vi firade min födelsedag, mammas födelsedag och Camillas inflytt. Jag fick massa fina skålar, träningsbyxor och en cykel :D Jag fick även pengar till en cykelstol till Milian. Så nu ska vi ut och cykla innan det blir halt!  I lördags var vi i Stockholm på underbara barn mässan. Det var superkul tyckte hela familjen. Milian och pappa lekte mest medans mamman kikade runt. Det blev inte så mycket shoppande men några klipp gjorde vi iaf till Milians 1-årsdag :) Annika, Emil och Wille var också med och gjorde oss sällskap! Söndagen spenderades till en början på Leos lekland med massa bus. Det var sjukligt med folk så det räckte gott och väl med 2 timmars lek. Resten av dagen var vi i Tierp på hockey. Vi tog en sväng förbi hos farfar Tommy och Marie innan matchen och fick lite god mat :) Hockeyn var sådär enligt Milian. Det var mest gnäll när vi var där. Hoppas på bättre lycka nästa gång! 

Mässan i lördags :) 

Leos lekland i söndags :)







RSS 2.0