Shoppingrunda

Vi är precis hemkomna från Gränby centrum. Precis när vi skulle åka till dagis imorse så bestämde vi tillsammans att vi skippar dagis idag. Och jag tog helt klart rätt beslut! Det var såå mysigt att gå och strosa tillsammans med båda barnen. Inga som helst problem, gick hur bra som helst :) Vi shoppade en hel del grejer till kalaset och käkade även lunch. Inne på panduro kom jag på att det är dags att göra hand- och fotavtryckstavla till Junelle nästa vecka så vi passade på att köpa ett sånt kit när vi ändå var där. Milians tavla gjorde vi när han var 3 månader så det måste ju bli lika :D Vi har redan gjort en avgjutning på öf men den blev inte så bra. Hoppas att det här ska bli bättre! Jag älskar att ha sånna roliga minnen. Vi gjorde ju fotavtryck när hon var 2 veckor gammal också. Försökte då även med handen men det lyckades vi inte med då :( Nu ska jag och minstingen ta tag i disken medans brorsan sover. Vad gör ni idag? 
Postat av: Ida

Jag har också varit på Gränby med barnen idag! Ska du till öppna förskolan imorrn?

Svar: Haha jasså 😃 Ja, det ska vi! Ska ni?
Emelie Sofie Ericsson

2015-11-05 @ 15:02:35
Postat av: Ida

Hade tänkt det men min dotter är hängig så vi blir hemma...

2015-11-06 @ 07:54:04
Postat av: fia

Inte undra på att det är jobbigt för din son att bli lämnad på förskolan när han aldrig är där, eller som igår, ändras i sista sekund.

Svar: Hahaha han har ju varit sjuk. Vem lämnar ett sjukt barn på förskolan? Och om man ändrar sig i sista sekund så beror det väl på nånting? Onödig kommentar!
Emelie Sofie Ericsson

2015-11-06 @ 09:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback