Shopping

Idag har jag och Milian provkört bilen och det blev en tur till Gränby Centrum. Vi köpte present till 18-åringen som vi ska fira ikväll och lite nytt till Milian. Jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att shoppa till honom. Det är helt klart mitt största intresse just nu! Det blir extra roligt när det är tag 3 betala för 2 på Kappahl :D 




Första förkylningen

Igårkväll hostade Milian första gången och sen när han vaknade imorse fortsatte han att hosta. Han har även nysit hela dagen och är snorig så det blev ingen träff med mammorna idag heller :( 

Vi kom nyss hem från ishallen och mitt andra ispass för säsongen :D Milian var ute och promenerade med mormor och morfar medans. Det gick jättebra - han sov från 16.40 till 19 i vagnen :) 

Det tog bara 1,5 dag att få hem WubbaNub'en. Jag tror att det kommer att ta ett tag innan han förstår att han kan hålla i den själv. Men jag hoppas att det ska fungera :)


Äntligen bilägare!

Igår köpte jag och Tobias våran första familjebil tillsammans. Det blev en Folkswagen passat :) Så skönt att ÄNTLIGEN ha en egen bil!! Jag har inte provkört den än men det kanske blir en sväng ikväll ;) 

Milian fick även en gunga igår. Vi köpte den genom blocket - av jenny och filips grannar! Lite sjukt ändå ;) Han verkade gilla den igår när vi provade den så jag håller tummarna för att den ska göra underverk här hemma! 

Jag har gjort nånting väldigt klantigt - blandat ihop månaderna när jag ansökte om föräldrarpenning! Jag hade tagit ut 18 dagar mellan 20 dec - 20 jan men tydligen hade jag klickat i 20 jan - 20 feb så jag har bara fått betalt för 1 enda dag :( Jag försökte ringa dom hela dagen igår men kom aldrig fram så jag ska göra nya försök idag. Hoppas att det löser sig ändå!
Den här wabbanub'en är påväg hem till oss. Milian har börjat suga på allting han får i händerna så jag hoppas att han ska gilla den här 😊

Kladdigt öga

I helgen har vi tyckt att det har runnit i Milians öga och imorse när vi vaknade var det varigt och kladdigt. Jag har torkat med ljummet vatten flera gånger men det gillar han inte alls :( Vi skulle ha gått iväg och träffat mammorna och bebisarna idag men jag vågade inte göra det och fick inte tag på BVC förrän 13 och då var det för sent. Hon sa iaf att det var okej att träffa andra bebisar och att jag absolut kunde gå ut. Vi som har varit inne hela dagen :( Så nu ska vi klä på oss och gå ut snart! 

Idag har Milian på sig sin första body i storlek 62 😊


Brunch

Idag har jag ätit min första brunch någonsin och det var helt klart underskattat! Absolut att vi ska lyxa till det lite oftare :) Vi var med Tomas, Ronja, Emil och Annika - utan bebisar! Milian var ute och gick med mormor och morfar och Ville var kvar i Tierp med hans farmor. Det gick ju jättebra. Milian sov hela tiden så min mjölkstockning blev ju inte direkt bättre ;) Nej, men faktiskt så har jag mått mycket bättre idag. Ingen feber och inte alls lika "sjuk" som igår, bara en hård och öm tutte. 

Efter brunchen idag åkte vi med till Björklinge och var där hela dagen medans Tobias var iväg och spelade match. Sen på vägen hem stannade vi och käkade hos farmor :) Nu ska vi sova, godnatt!




MJÖLKSTOCKNING

Jag trodde aldrig att mjölkstockning skulle drabba mig eftersom Milian äter så pass ofta (varannan/var tredje timme). Men jag hade fel!!! Han har ju blivit duktig att sova på nätterna så kanske att det beror på det. Inatt sov han som mest 5 timmar i streck men det har varit 6-7 timmar också. Idag när vi var ute och gick frös ju extremt mycket så det kan ju ha varit därför också. Jag har iaf testat vetekudde, ett varmt bad, att pumpa ur och nu kör vi amningsmaraton! Jag kommer ställa klockan inatt och gå upp å pumpa ur för annars kommer det säkert bli ännu värre. Det känns ungefär som influensa. Jag har feber, ont i hela kroppen och sprängandes huvudvärk :( Har precis tagit 1000 mg alvedon så får hoppas att det känns lite bättre snart. Jag har hört att vissa har varit tvugna att käka antibiotika för att bli av med skiten! Jag som "aldrig" är sjuk vet ju inte hur man gör, haha. Hur ska jag orka gå mina promenader på dagarna om det ska fortsätta såhär? Imorgon kommer iaf Milians mormor och morfar en sväng och går med honom :)

Pratande bebis

Den här veckan har Milian börjat prata. Det är så himla roligt! Han pratar mest på kvällarna och det kommer flera olika meningar i stöten. Man blir verkligen full i skratt :D Sen han började prata har han också förändrats litegrann. Han kan roa sig själv längre stunder även fast han fortfarande är otålig och väldigt krävande. Nu ligger han i babygymet i ca 30 minuter åt gången och kan sitta i babysittern och roa sig själv i ca 30 min. Det är helt klart en förbättring :) 

Idag har vi haft besök av Carro och Ibbe . Dom hade med sig jättefina presenter till Milian :) Jättekul att dom kom förbi men väldigt synd att vi ses så sällan :( 


Hudmottagningen

Imorse var vi på hudmottagningen för Milians födelsemärke. Läkaren kunde direkt säga att det inte var något farligt och att det inte skulle tas bort. Han får helt enkelt leva med det :) Jag tycker att det är charmigt men frågan är ju vad han själv kommer att tycka?






BVC

Igår somnade Milian 22.15 men vaknade sen vid 01-tiden när Tobias kom hem. Sen låg han vaken och försökte antagligen att bajsa. Han var vaken till och från hela natten. Kanske kan det hänga ihop med att han bajsade så mycket igår? Han bajsade sen vid 04 och sen två gånger till innan BVC kl 10.30. Såhär mycket har han aldrig bajsat! När vi kom till BVC hade han också bajsat. Det var grönt och BVC-sköterskan tyckte att det luktade surt. Hon sa att det kunde göra det om det var en förkylning på gång och att förkylningen kan sätta sig i magen :/ Han vägde iaf 5080 gram och var 58,5 cm lång (samma som sist). Huvudomfånget var 39,5 cm. Milian gillar verkligen inte att vara på BVC, han blir alltid arg. Idag hade jag tänkt att gå på föräldragruppen efteråt men han blev så ledsen och jag så stressad så jag struntade i det! Tråkigt :( Men jag ska försöka ta reda på när det är nästa gång. 

Just nu ligger vi i soffan. Milian somnade på min axel för en stund sen. Det var länge sen nu och herregud va mysigt det är!!!! Jag tänkte att jag skulle lägga honom bredvid mig för att vänja honom mer med att sova själv men det har jag inte hjärta för just nu. Vill bara gosa ❤️❤️❤️ 

Älskling ❤️


Bajsdag

Idag har det varit en riktig bajsdag för Milian. Han har bajsat ca 8-10 gånger!! Jag har insett att pampersblöjorna är mycket sämre än Libero när det ska bajsas mycket. Jag tror att Milian har förstört 3 bodysar på 2 dagar :( Pampers har ju dock kissranden som är väldigt bra men jag kommer nog ändå köra på Libero framöver! 

Idag har jag och Milian inte gjort nånting speciellt. Vi har varit ute och gått 1 timme x 2 men Milian har inte sovit nå bra i vagnen :( Han brukar sova 1,5 till 2 timmar i vagnen när vi är ute men idag har han vaknat efter 45 min. Så det har inte blivit så mycket sömn på dagen idag. Spännande å se hur natten blir. Imorgon ska vi till BVC och sen på föräldrargrupp :) Tobias är borta och spelar match ikväll - så himla tråkigt! Vi saknar honom jättemycket här hemma :(
Godnatt allesammans!

Händerna är jättegoda 😍


Bästa natten!

Igår somnade lillprutt 23.30 och vaknade 06.30. Det är sju hela timmar och helt fantastiskt! Jag hade aldrig trott att vi skulle få en så duktig son. Han käkade, vi böt blöjan och sen somnade han om igen 07.30 och vaknade 09.30. Så himla duktig! 

Idag har vi tagit en långpromenad förbi Gränby centrum. Jag shoppade två tröjor och ett par byxor åt Milian :) När vi kom hem från promenaden sov Milian kvar i vagnen i ca en timme så jag fick lite gjort här hemma. Nu håller jag på å tvättar. Milian har väldigt mycket kläder i storlek 62 som jag har tvättat och tänkte att han skulle få börja använda. Dom är lite stora än men det gör ingenting :)

En av dom nya tröjorna 😍




Läkarbesök

Vi har precis varit hos en barnspecialistläkare och kollat Milians fot och nacke/huvud. Läkaren tyckte att allting såg bra ut och att Milian verkade vara en fullt frisk liten kille :D Jag har varit mest orolig över foten men han tyckte inte att det var nåt märkvärdigt och trodde definitivt att det skulle ordna sig. Han trodde inte att det skulle bli värre. Jag frågade om skena men han tyckte inte det behövdes. Jag litar på honom så nu ska jag (försöka) sluta oroa mig. Dom vägde och mätte honom också och precis som jag trodde har han passerat 5 kilo nu! Han vägde 5030 och var 57 cm lång. Sist var han 58,5 så han verkar ha krympt på längden haha :D 

Inatt sov Milian från 23 till 08 med en matpaus. Jag fick väcka honom kl 08 för att vi skulle hinna byta blöja, käka och klä på oss innan läkarbesöket. Det var inte så populärt! Jag gick upp 07.15 imorse så jag hade verkligen all tid i världen på mig att äta frukost mm men det visste jag ju inte förrän efteråt. Han brukar ju oftast vakna nånstans mellan 06 och 08 andra gången. Det hade varit kul å se hur länge han hade sovit om jag inte hade väckt honom :) Nu ska vi ut och gå en sväng så lillprutt får sova lite! 




Curling :)

Igår var vi med hela familjen Berlin och spelade Curling. Det var riktigt kul men sjukt svårt! Jag ramlade två gånger :D Antagligen överskattade jag min balans haha. Mitt i allt så kom jag på att jag hade glömt skötväskan på bussen i stressen. Så himla ledsen jag blev men som tur var fick vi tag på den :D Efter curlingen käkade vi på kött, kök och bar - helt fantastiskt gott som vanligt!! 



Idag har vi varit på tacobar med Sanna och Sara å käkat lunch. Väldigt trevligt även fast lillprutt var väldigt gnällig. Sen har vi varit å tittat när Tierp tog 3 nya poäng :D Nu är vi påväg hem efter att ha ätit middag i Björklinge. Trevlig kväll och god natt på er alla! 

Redo att åka på hockey 💙 

Mina pojkar framför tv'n 😊




Fredagsmys

Idag har varit en riktigt bra dag med mycket mindre gnäll än tidigare i veckan. Vi har kört på 3 vilostunder på ca 1,5 timme åt gången. När han har vaknat upp har han varit nöjdare än vanligt. Amningen har också fungerat bättre idag :) Han har ätit med 3 timmars mellanrum hela dagen. Annars kan det ibland bli oftare. Kanske att gnället berodde på trötthet? Eller att min mjölk inte hinner rinna till ordentligt när jag ammar tätt? Så svårt att veta!!

Pappa Tobias är borta och spelar match så vi har varit själva hela kvällen. Just nu ligger Milian och äter. Det ska bli spännande å se om han blir trött och somnar eller om han är vaken några timmar till (som igår). 


Pyjamaserna som Sara köpte till Milian i   London passar alldeles perfekt nu. Såå himla fina!!!

Nattning

Jag har försökt natta Milian tidigare två dagar i rad nu. Det har inte gått så bra. Igår började vi 20.30 när han var trött. Han somnade inte förrän 23.30. Jag vet inte hur jag ska göra för att få honom att somna tidigare på kvällen. Tips? 

Morgonpigg liten kille ❤️


Mitt nya liv

Sedan Milian föddes har mitt liv helt klart förändrats. Men bara till det positiva. Månaderna innan han kom började det med att jag blev så fruktansvärt intresserad av allting runtomkring barn, graviditeter och förlossningar. Det enda jag läser om med intresse nu för tiden handlar om barn. Får jag tid över så läser jag mer än gärna en förlossningsberättelse. Det är så fantastiskt och jag blir lika fascinerad varje gång! Det går inte en enda dag utan att jag tänker tillbaka på dagen då Milian föddes. Det var så stort. Det var den bästa dagen i mitt liv. Jag vill göra om det sååååå många gånger. 

Kärlek är ett väldigt stark ord. Innan Milian föddes så visste jag garanterad vad kärlek var. Men nu har jag även förstått att det finns olika typer av den. Kärleken till Milian är kärleken mellan mig och Tobias. Den är allt. Jag kan inte beskriva det mer än så. Som man brukar säga; Vad gjorde vi innan Milian fanns? Varje morgon när jag vaknar och ser honom så blir jag lika glad och kan inte riktigt förstå att det är sant att han är våran. Bara min och Tobias. Det är så underbart. 

Att livet har förändrats till det positiva betyder absolut inte att allting är så lätt. För det är det inte alltid. Vissa dagar är otroligt kämpiga. Men vad vore livet utan utmaningar? Jag utvecklas som människa varje dag nu när jag har blivit mamma och jag älskar mitt nya liv. Jag önskar att alla kunde få ha ett sånt här bra liv. Jag har världens finaste son tillsammans med världens finaste pojkvän ❤️

Dagens son ❤️


Gnällig dag

Idag har vi varit på barnvagnspromenad med dom andra mammorna. Vi var ute i ca 2 timmar plus ett fikastopp. Så fort vi kom in på fiket vaknade Milian och var gnällig. Han åt litegrann och bajsade men sen var han fortsatt gnällig. När vi gick ut igen så somnade han på 2 sekunder och sov enda tills vi kom hem. Sen har han varit jättegnällig och inte ens velat ha tutten. Nu har han precis somnat på mitt bröst och jag håller tummarna för att han gnällde för att han var trött. Det är sånna här gnälliga dagar som man önskar att pappa Tobias inte spelade hockey. Men som tur var så är ju hockeyn slut för honom snart :)


Inatt sov han från 23 till 04 och sen från 04.45 till 07.45. I spjälsängen. Ikväll ska jag försöka få honom att somna tidigare. Han brukar ju somna senare så får se hur det kommer att gå. Jag ska försöka börja natta honom redan vid 20-tiden ikväll :)

Såhär glad var han imorse innan vi gick ut på promenaden. Så underbart ❤️


Första ispasset

Ikväll har jag gjort mitt första ispass på 10 månader. Jag orkade bara 1 timme sen vägde mitt huvud 100 kg så jag var tvungen att gå av. Jäkla huvudvärk alltså! Men det var riktigt roligt så jag hoppas att jag kan träna nån dag till denna vecka. Eventuellt på lördag :) Tobias och Milian tog en promenad när jag var borta och sen gav Tobias honom flaska efter promenaden. Han tyckte att det hade gått hyfsat bra så det för vi väl vara nöjda med. 2 timmar är det längsta jag har varit borta hittills. Får se om jag vågar mig bort längre tid än så ;)

Milian somnade (med nappen igen :D) för en halvtimme sen, alltså klockan 23. Han brukar somna senare så det blir spännande att se när han vaknar. Godnatt gott folk!





Duktiga killen

Inatt har Milian sovit sin fjärde natt irad i spjälsängen, 4 + 3 timmar - så himla skönt! Första gången jag la honom i spjälsängen somnade han tom med nappen :) 

Vi har hunnit tvätta 2 maskiner tvätt idag på förmiddagen. Mellan tvättarna tog vi en promenad i det underbara vädret och just nu sitter vi och väntar på att Sofia ska komma :D 

Underbara vinterväder!

Efter promenaden i tvättstugan :) 

Ikväll är Tobias träningsledig så jag tänkte lämna honom och Milian hemma och åka upp till ishallen och träna. Herregud, hur ska det gå? Jag är sjukt nervös! Kommer nog inte kunna gå imorgon. Det var ju trots allt ca 10 månader sen jag tränade hockey på riktigt.. 

Det omöjliga har hänt!

Jag har testat ALLA nappar på marknaden men Milian har vägrat alla förutom den sista jag köpte - NUK storlek 0 i latex. Jag är så lycklig 😃 Visserligen har han bara sugit i cirka 20 minuter än men det ser lovande ut. Jag har ju lagt ut flera hundra kronor på nappar så det känns skönt att ha hittat en som duger. Nu ska jag åka till babyproffsen och köpa flera!!!! Kan det ha varit att han har passerat 2-månaders-strecket? 😃


Somnade med nappen :)


2 månader igår :)

Inatt har våran skatt sovit 7 timmar i spjälsängen med endast ett amningsuppehåll och blöjbyte x2. Han sov mellan 23.30-04 och 06-08.30. Det var första gången som vi inte hade spjälsängen bredvid våran säng. Den fick stå kvar på sin plats. Även fast det är ca 2 meter från våran säng så kändes det hemskt att låta honom sova "där borta alldeles själv". Men det gick ju jättebra :) 

När vi vaknade tog vi en promenad upp till Gränby och hämtade Tobias telefon. Det blev även några plagg till Milian på rean och en god sallad på food courten :)

Igår var vi på BVC på läkarkontroll. Allting var jättebra. Han tyckte att både foten och hans nacke såg bra ut men att det var bra att vi fått en tid hos barnläkarspecialist iaf. Han fortsätter att gå upp ca 250 gram i veckan så nu väger han 4790 gram och är 58,5 cm :) HAN BLEV 2 MÅNADER IGÅR!

Igår på BVC 😍

Igårkväll tog vi en promenad till de blivande föräldrarna Jenny och Filip! Dom var så himla glada efter att ha varit på ultraljud och fått se sin lilla flicka. Jag tror nog att jag är lika glad, hehe. När vi var på stan tidigare på dagen var jag tvungen att handla till lilltjejen. Så himla kul att få titta på tjejkläder också! Det finns ju så mycket mer fint till flickor än pojkar. Det är tur att Newbie alltid levererar fina kläder till pojkar också :) 

Dom här köpte vi till lilltjejen i Jennys mage ❤️ 

Nu är vi påväg till min farfar i Upplands Väsby. Det blir första gången dom träffar Milian. Hör och häpna - Milian somnade i bilen med nappen i munnen! Men han förstår inte riktigt att man ska suga på den men han har iaf gjort framsteg 😃 





Nöjd mamma :)

Inatt har Milian sovit 8 timmar :D Han somnade vid 00 och vaknade 05, käkade och somnade om igen 05.30. När han käkade så passade han på att bajsa också - det kunde inte bli bättre! Sen vakade han igen nu vid 08.30 och var hungrig!!!! Och inte nog med detta, han somnade båda gångerna i nestet UTAN tutten. Jag la ner honom när jag kände att han höll på att somna och då låg han i några minuter innan han stängde ögonen. Jag låg bara nära honom och andades högt. Det ska jag helt klart fortsätta med! Nu ska vi göra oss iordning för BVC och läkarkontroll :)

Mysdag

Idag har vi varit hos en av mammorna i gruppen tillsammans med alla de andra mammorna och bebisarna :) Petra bjöd på lunch - pulled beef, och Gud va gott det var! Det var första gången jag åt det och jag blev positivt överraskad. Sen kikade vi på film och hade det allmänt mysigt. Det var lite skrik här och där men konstigt nog så tycker mammorna att bebisarna är snällare när vi ses än i vanliga fall. Milian skötte sig hyfsat bra. Han käkade, bajsade, skrek lite och somnade i bärselen i ca 1,5 timme. Sen åt han igen innan vi gick hem :)

Ikväll har vi varit och storhandlat på city gross. Det var första gången hela familjen handlade tillsammans. Det gick bra men när vi närmade oss kassorna ledsnade Milian så då gick jag ut med honom och ammade. Det var första gången vi storhandlade på city gross och sammanfattningsvis så var det skönt att gå där, inte så mycket folk och väldigt mycket annonsvaror så det blev ett bra pris :)

Milian sov i babyskyddet - så smidigt!


Amning

Jag hade ju tänkt att amma upp till 6 månader, som Livsmedelsverket vill, men eftersom att amningen redan strular på kvällarna så tror jag inte att det kommer bli 6 månader. Jag tycker att det är jättemysigt men jag vill inget hellre att Milian ska bli nöjd när han äter. Och på kvällarna bara gnäller han när han får tutten och vill äta hela tiden. Min mjölk är helt enkelt för blaskig på kvällarna. Nu får han ersättning på kvällen eftersom vi kör på nöjdhetsprincipen. Vi vill ju ha en nöjd och mätt bebis! På nätterna, förmiddagarna och mitt på dagen funkar det bra men när klockan närmar sig 18-19 så börjar han bli kinkig. Ett annat problem med amningen är att han MÅSTE ha tutten för att kunna sova på kvällen. Han tar fortfarande inte napp :( Men jag tänker inte ge upp!

Idag har vi invigt Milians nya overall (väldigt stor). Jag bara tokälskar den :D 




Tror att jag lyckades fota när han bajsade :D 


Bra natt!

Igårkväll ville inte Milian somna förrän klockan var 01 men sen sov han till 04.30. När han hade käkat klart somnade han om och vaknade vid 09. Då låg han och tröck jättemycket och lyckades prutta några gånger. Han tittade aldrig upp så han kanske gjorde det i sömnen? Nu ligger han iaf fortfarande kvar i sängen och sover så jag har för första gången sen han föddes fått äta frukost själv. Konstig känsla! När han vaknar ska vi byta om och gå ut på en långpromenad :) Ha en fin dag! 

TRÖTT

Inatt har Milian varit vaken 7 av 8 timmar så gissa om hans föräldrar är trötta? Han har dock inte skrikit men han har nog haft ont i magen. Det börjar bli så tydligt när han tar i och försöker bajsa eller prutta. Det gör jätteont i hjärtat att se hur han tar i men inte lyckas. Sånna gånger känns det skönt att ha pysventilen. Någon som vet om pysventilen kan skada om den används för mycket? 

Igår blev Milian 8 veckor och det märks verkligen att han blir äldre! Han är mycket mera vaken och nyfiken. Men det är svårt att hålla honom nöjd en längre stund. Han vill att man ska gå runt och titta på saker men tröttnar ganska snabbt. Det är väldigt skönt när Tobias är hemma och avlastar :)





Klumpfot?

Milian föddes ju med en sned högerfot. Dom har sagt att vi ska hjälpa honom att försöka räta ut den och eventuellt få hjälp av sjukgymnast om det inte löser sig. Det har blivit lite bättre men jag börjar bli orolig ändå. Tänk om den inte rätar ut sig? Jag har ju läst om klumpfot och det är tydligen sneda fötter. Det är ingen som har sagt nånting om det! På fredag ska vi på läkarkontroll så då ska jag verkligen ligga på dom! Han behöver säkerligen ha nån skena på foten så att den rätar på sig.. 

Next!

Milian har fått lite nya kläder från next. Jag beställde allting i storlek 62 eftersom han kan ha 56 nu och har ganska mycket i 56. Men Gud så stort allting var! Overallen kommer han ju inte kunna ha förrän om drygt en månad så man kan ju hoppas att det är kallt då :/ I och för sig så gör det ju ingenting att den är lite stor!




GLAD MAMMA 😃

Igårkväll var jag på första fysträningen efter att Milian föddes. Idag har jag lagom med träningsvärk. Det gick ganska bra ändå förutom att nerjoggningen kändes som Cooper haha! En pappa i laget tog ut Milian på promenad en stund och sen kom moster Camilla och gick med honom :) Han sov hela tiden så det gick förvånansvärt bra! När vi kom hem tittade på småkronorna och jag måste ju säga att jag för första gången är riktigt imponerad av hockey - grymt kul att se!

Idag har vi varit på BVC och fått konstaterat att Milian växer som han ska och lite till. Nu väger han 4530 gram och är 58 cm lång. Inte så konstigt att storlek 50 börjar sitta tajt. Det blir nog lite rensning i hans garderob idag ;( 

När det gäller hans mage så verkar den ha blivit lite bättre, eller åtminstone så har vi blivit bättre på att hjälpa honom. Han har blivit bättre på att rapa och lite bättre på att prutta men vi får hjälpa honom. Vi masserar magen varje dag och om det behövs så tar vi hjälp av pysventilen. Den fungerar riktigt bra!

Nu ska jag öppna paket från NEXT som vi precis har varit och hämtat!

Sitter i soffan och myser :)






Nyårsafton

Nyårsafton spenderades som vanligt med mina fina vänner. Denna gång hölls kalaset i Björklinge hos mor och far med Sara och Jenny som värdinnor :) Det blev absolut en lyckad kväll med god mat och dryck! Milian var med hela kvällen och det gick dessutom superbra! Han sov i bärselen mestadels av kvällen :) 


















2013

Förra året vid den här tidpunkten hade vi ingen aning om vad 2013 skulle erbjuda. Jag såg fram emot examen och att få börja jobba som sjuksköterska. MEN jag hann inte jobba många månader innan det var dags att gå på föräldraledighet. I och med detta så har jag nästan glömt bort hur stolt jag var/är över mig själv som hade klarat av en universitetsutbildning och därmed fått 2 examen med mig. En kandidatexamen och en yrkesexamen. Jag hann bara jobba i 8 månader innan Milian kom till världen och förändrade våra liv. Jag hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar mitt jobb. När jag blickar tillbaka så har vi ju även köpt våran första lägenhet och även detta hamnade i skymundan när Milian föddes. 2013 var året som jag blev mamma till min underbara son. 

Idag är vi där igen. Vi har ingen aning vad 2014 har att erbjuda. Det jag vet är att jag kommer att spendera hela året tillsammans med min son och hans fantastiska pappa. Det ska bli så härligt att få se våran son växa upp. Visst att 2013 var det absolut bästa året i mitt liv men jag tror att 2014 kan bli minst lika bra! 


GOTT NYTT ÅR!



RSS 2.0