Gammelmorfar

Idag fick Milian träffa sin gammelmorfar. Mamma och pappa hämta honom så kom dom förbi en sväng med fika :) Innan dom kom förbi sov Milian ca 2 timmar i bärselen och jag hann fixa och trixa med massa saker. Jag tvättade 3 maskiner, bäddade sängen, plockade undan småsaker, vattnade blommor, åt frukost och sminkade mig! Det är helt klart rekord hittills :D Så himla skönt att han äntligen gillar babybjörnen! När Tobias kom hem tog han ut Milian på en promenad så stannade jag hemma och lagade mat. Sen tog vi en sväng förbi Gränby Centrum och handlade lite till imorgon :) Milian har precis kommit till ro efter att ha skrikit i ca en timme... Men sammanfattningsvis har det varit en bra dag igen :) 

4 generationer :)

Milian & gammelmorfar :)





Söndag

Sitter alldeles själv i soffan ;)

Idag har jag och Milian varit ute och gått  i två timmar. Vi tog en sväng till Gränby centrum och fixade min klocka. Herregud va mycket folk det var! Milian sov hela vägen :D Pappa Tobias har spelat träningsmatch så vi har varit ensamma hela dagen. Hittills har det varit en bra dag idag med en hyfsat nöjd kille. Han har pruttat mer än vanligt så kanske att han har lättare att göra sig av med gaserna nu än tidigare. Inatt var han vaken mer än vanligt så vi hoppas på en bättre natt inatt. Godnatt gott folk :)



7 veckor idag!

Underbara son ❤️



Bilder


Igår vid skötbordet :)

Igår i vagnen :)

Också igår i vagnen :)

Morgonträning!

Påklädd och klar i väntan på att mamma och pappa ska bli klara ;)

Somnade hos mormor i måndags :)






Bra dag

Idag har vi varit hos farmor Eva och Håkan i Söderfors. Vi blev bjudna på jättegod mat och trevligt sällskap såklart :) Milian har hittills haft en bra dag så vi fortsätter att hoppas på att kvällen/natten blir bra. Imorgon blir Milian hela 7 veckor gammal. Det är så underbart att se honom växa!!! 

Liten blir stor och det går fort! Tur att kärleken till honom växer lika fort 💙


Spjälsängen!

Inatt har Milian sovit i sen egna spjälsäng :D Han somnade 23.30 och vaknade 02.30. Sen somnade han vid 4 och vaknade igen vid 7! Han har alltså sovit 6 timmar själv inatt och hans föräldrar är jättestolta! Eftersom att han annars antingen ligger på mig eller mellan oss så kom jag och Tobias nära varandra första gången sen han föddes - jättemysigt! Men vi saknade ändå honom i sängen. Men nu ska vi fortsätta försöka få honom att sova själv eftersom det för första gången gick så bra. Idag ska vi till Milians farmor och fira post-julafton. Trevlig helg :) 

En pigg liten kille som inte alls vill ligga still när mamma tar fram kameran ;)




Slut på julen :(

Igår firade vi jul i Björklinge. Det blev ingen julmat, mamma hade lagat nånting mycket godare! Jättegott var det :) Milian hade sina skrikiga timmar mellan 20-22 igen, blev fjärde kvällen irad nu. Så himla jobbigt och frustrerande!!! Tycker sååå synd om honom. Det blev alltså tidigt för oss igår, igen. Idag har han haft en dålig dag rakt igenom. Det enda som funkade var bärselen och skötbordet. Ikväll har vi varit på Trattoria Commedia med hela familjen. Vi fick Milian att sova i bärselen innan vi åkte och sen sov han hela middagen :) Det var ruskigt god mat iaf!! Min underbara farmor bjöd på hela kalaset. Hon är bara bäst! Nu sitter vi i soffan, Milian har precis bajsat (var några timmar sen sist så jag är lycklig) så nu ska vi byta blöja och göra magmassage. Godnatt!

Milian sov en stund ute idag :) 

Långbord :) Och med detta så är julen slut för i år! Tack farmor ❤️



Milians julklappar

Milian blev väldigt bortskämd igår. Jag var tvungen att lägga upp allting på sängen och ta bilder för att sätta in i hans bok om "min första jul". Tänk att en sån liten parvel kan få så mycket julklappar!

Han fick en liten cd-spelare av mormor och morfar så vi kan spela vaggvisor och sagor för honom :) Och babygymet fick han av farmor och Håkan!

Han fick galet mycket kläder!!!! 

Bredvid nestet ligger ett täcke i samma tyg som det står Milian på. Allting i samma tyg har moster Camilla sytt till honom. Även vimplarna som hänger över sängen. Under alla kläder ligger ett lapptäcke som hon också har sytt! Återkommer med bättre bilder på det sen :) Så himla fina saker!!!







Och så fick han en RIKTIG hockeyklubba av familjen Grandin. En apx i komposit - sjukt att det finns så små grejer! Jättekul julklapp 😃

Om Milian kunde prata så skulle han garanterat ha sagt att han älskar er allihopa för Gud vilka fina presenter han har fått. Han tackar er sen när han kan så tackar hans mamma och pappa nu 😃❤️



Namn

Milians gammelfarmor har väldigt svårt att komma ihåg Milian och dessutom säger hon Millian. Så nu har hon bestämt sig för att kalla honom för prinsen. Igår pratade vi om vad han ska heta och då undrar jag om man kan få heta Prins i mellannamn? Eller kanske Prince? Isf skulle det bli Milian Eric Prins Berlin. Eller Milian Prins Eric Berlin. Någon som vet om man får heta Prins?

Äntligen!

Jag har precis kommit hem från gymmet för första gången sen 30/10! Det är nästan 2 månader sen nu. Och inte nog med det så har jag sprungit mina första kilometer på jättelänge! Jag började lite lätt och det räckte gott och väl med 3 kilometer (jag tänker inte tala om hur lång tid det tog, haha). Medan jag var borta så var mina pojkar ute och gick och det gick jättebra - skönt! Som vanligt passade jag på att väga mig när jag väl var på gymmet och vågen överraskade - endast 2 kilo kvar till målvikten! GLAD MAMMA IDAG :D

Inatt har Milian slagit nytt rekord. Han sov 4 timmar i streck i sitt nya neste och vaknade bara 1 gång och ville ha mat! Sen sov han vidare i nestet till ca 9-tiden. Så himla skönt efter två tuffa dagar med magont!

Pappamys imorse ❤️



Julafton

Då är julafton över i år igen. Tänk att årets mysigaste dag alltid går så himla fort?! Som jag skrev tidigare så var Milian glad och nöjd imorse men nu mot kvällen har han varvat mellan skrik/gråt och leenden/skratt. Precis som igår. Han sov ca två timmar under dagen och det var under Kalle och ända tills vi hade öppnat alla julklappar. Och herregud va med julklappar Milian har fått! Tack snälla människor som skämmer bort våran son, haha :D Jag och Tobias har också fått massa fina julklappar men Milian som är minst och inte förstår fick klart flest julklappar i år. Nästa år sover han troligtvis inte när vi ska öppna julklapparna ;)


Trött kille som var noll intresserad av Kalle anka!

Mina fina ❤️



God jul!

Idag är det Milians första julafton. Det är också min och Tobias fjärde julafton tillsammans :) Dagen började jättebra med en glad och nöjd bebis. Men när vi skulle iväg till gamlis blev han ledsen och skrek i bilen. Nu verkar han ha ont i magen igen :( Igår hade han en väldigt dålig kväll. Han skrek i kanske två timmar och det har han ju inte gjort på länge nu. Jag har en känsla av att han inte riktigt blir ordentligt mätt av min mjölk. Men det kan ju samtidigt vara tvärtom, att han blir för mätt. Han har iaf blivit bättre på att rapa nu. Vi håller tummarna för att det blir en bra kväll :) GOD JUL allesammans!










6 veckor

Nu har Milian hunnit bli 6 veckor. De senaste dagarna har vi upplevt att magen har varit mycket bättre. Han har skrikit, men inte alls lika mycket. Vi håller tummarna för att det håller i sig :) Idag har vi varit hos Milians gammelmormor i Älvkarleby och hälsat på. Jättemysigt var det :) Igår firade vi pre-jul hos farfar Tommy i Tierp med julmat och kalkon till middag! Gud så gott det var :D 

Milian och gammelmormor. Så fina <3





Badkille :)

Imorse tyckte Milian att det var jättemysigt att bada. Jag tror jag dör sötdöden när jag ser dom här bilderna!!! 
Sist badade vi i cirka 5 minuter men nu badade vi nog i 15 minuter och han var lika glad hela tiden :D

Han är fortfarande lite liten för "badstolen" men det gick väldigt bra ändå ❤️


Första barnbidraget :D

Idag fick jag det allra första barnbidraget in på kontot! Det är fortfarande bara 1050 kr, precis som när jag var "liten". Men jag klagar inte
- det är bara en bonus som vi kan ta till vara på och sätta in på Milians sparkonto :)

Mysbilder

Vi har funnit meningen med livet. 
Lycka ❤️


Glad :)

Idag har Milian varit med sin mamma och sin mormor på stan. Det har gått jättebra och jag har äntligen kunnat kika på kläder till mig själv :) Jag insåg att jag inte kan ha samma storlek som förr så därför kändes det onödigt att handla. Men lite blev det iaf :) Jag ska ner till samma storlek som förr och då ska jag handla!! Förhoppningsvis tills vårkläderna dyker in i butikerna :) Jag har fortfarande inte vägt mig efter förlossningen men det känns att det är några kilon kvar. Egentligen spelar det ingen roll vad jag väger för hela min kropp är som en degklump iaf! Jag har inte köpt nån nyårsklänning än och vet inte om jag kommer göra det heller. Vi får se. Ikväll ska vi pynta julgranen, slå in julklapparna och mysa ordentligt :) Trevlig kväll!




Matvraket

Vi är nyss hemkomna från BVC och precis som vi trodde så hade Milian passerat 4 kilo. Nu väger han 4020 gram och är 56 cm lång. Gud så fort han växer. Nu har han ju lagt på sig 1 kg sedan han föddes :D 

Idag har varit en mycket bättre dag än igår. Milian har varit mycket gladare och nöjdare. Jag klarar inte av att ge honom minifomen längre, det verkar bara bli sämre med den! BVC-sköterskan tyckte inte att jag skulle prova mjölkfritt. Speciellt inte om vi ska prova med ersättning eftersom det är mjölk i ersättningen. Hon tyckte att vi kunde prova ersättning vid enstaka tillfällen och se om han blir värre i magen då. Isf tyckte hon att jag skulle prova mjölkfritt. Så vi fortsätter kämpa på med magmassage, rapningar, pysventil och närhet. När han äter så äter han från ena bröstet och sen brukar han somna till. Nu ska jag försöka väcka honom när han somnar, rapa honom och sen ge andra bröstet. Eventuellt blir han mättare och nöjdare då om vi har tur. Då kanske han inte vill äta lika ofta heller?! Vi får se. Nu ska vi göra oss iordning och ta oss iväg och handla de sista julklapparna på Gränby centrum. Får passa på när pappa Tobias är ledig! :)




Jobbig dag

Idag har vi haft en jobbig dag. Jag och Milian gick upp vid 10-tiden och gjorde oss klara för att gå till 50 D som bjöd på jullunch. Redan på morgonen märkte jag att han var gnälligare än vanligt så det kändes inte så bra. Vi gick iväg iallafall och han låg så fint och snällt i vagnen. När vi nästan var framme vid sjukhuset så somnade han. Direkt när vi kom in så vaknade han och började gråta. Jag gav honom tutten och sen tog Lena honom medans jag hämtade mat. Men sen var det kört. Han grät otröstligt i ungefär en timme! Han brukar ju aldrig gråta så mitt på dagen och aldrig så länge utan att kunna tröstas. Så det var inge kul :( Jag gick hem tidigare än tänkt och direkt när vi kom ut så somnade han. När vi kom hem började han gråta igen. Nu har jag bestämt mig för att prova mjölkfritt från och med imorgon. Vi ska även prova pysventilen ikväll och se om den gör någon skillnad! Jag har nämligen fått flera tips om att den ska vara bra. Just nu är Milian glad och när han är det så glömmer man genast hur ont det gör i hjärtat när han gråter. 

Prinsen ❤️


Ledsen lillprutt

Idag har varit en dålig dag, igen. Jag ska faktiskt prova köra minifom i kombination med sempers magdroppar den här veckan och se om det blir nån skillnad. Jag har nämligen läst och hört av andra att kombinationen kan vara bra om dom små har ont i magen. Vi kom nyss in från en långpromenad. Vi var påväg till ishallen men Milian bestämde sig på vägen dit att han inte ville så vi vände. När vi kom utanför dörren hemma så somnade han så då passade jag på att gå en sväng till så jag tog några varv runt området. Nu sitter vi och väntar på att Tobias ska komma hem. På vägen hem ska han hämta Milians speldosa som vi glömde på Thuns. Vi hade tur att en tjej som jobbar där kunde ta med den till Uppsala :) Ikväll är det paradise hotell - som jag längtat! 





Storlek 56

Idag har Milian på sig mina favvobyxor - i storlek 56! Han har ett par likadana blåa men i storlek 50 och dom är i minsta laget nu. Alla andra byxor passar fortfarande i storlek 50 men inte dom här. Jag funderar på att köpa ett par i storlek 62 också :) Det blir kul att se om han har passerat 4 kilo på onsdag! 
Idag har vi varit på efterträff på MVC och träffat alla andra bebisar. Vi alla fick berätta om våra förlossningar och när det var min tur började Milian såklart att gråta. Men han lugnade sig ganska snart så det gick ganska bra ändå. Det var jättekul att träffa alla igen och få höra alla berätta. Jag älskar förlossningsberättelser - det kan vara bland det bästa jag vet, så spännande! Trevlig kväll :)




5 veckor idag!

För varje vecka som går så vill jag säga OMG vad tiden går fort! Det är många som har småbarn eller som har haft småbarn som säger: "tänk om man kunde stoppa tiden", "njut av tiden nu när han är liten", "du har honom bara på lån tills han fyller 18" osv. Jag gillar inte sånna kommentarer. Jag tycker att det är jättemysigt just nu men jag är nästan helt säker på att hela barndomen kommer vara exakt lika mysig. Jag ser fram emot allt som vi ska lära honom, visa honom och göra med honom. Det är en underbar tid nu när han är liten och jag njuter av varje sekund men jag tänker njuta av min fina son resten av mitt liv. Och en sak som är så himla säker är att jag absolut inte bara har honom på lån. Jag ska ALLTID vara hans mamma. 

Idag har Milian haft en gnällig dag igen. Han vill BARA ha tutten. Mitt mammahjärta gör alldeles för ont för att inte låta honom få tutten när han gråter. Men jag blir ju så låst. Imorgon ska jag nog försöka pumpa ur lite och försöka ge honom med flaska. Jag har ju fortfarande inte varit ifrån honom en enda minut sedan han föddes ;) Jag vill ju börja träna men jag vet att jag kommer bli sjukt stressad första gången jag lämnar honom. Om det går bra med flaska ska jag iväg och träna i veckan :)

Milian har äntligen fått en ny pyjamas idag :)



Lördag

Imorse åkte Tobias iväg och jobbade lite extra. Han ringde och väckte oss när han var påväg hem och då var klockan 11.45! Då hade vi sovit några timmar på morgonen efter att ha varit vakna några timmar inatt. Så skönt! Jag och Milian gick ut en sväng i snön innan Milians farmor Eva och Håkan kom förbi. Tobias fixade lunch åt oss alla och sen fika på det. Så himla kul med besök från Söderfors :) Vi träffas inte så ofta så det är värdefull tid när vi träffas. Nu är det snart jul så vi träffas snart igen :D Milian har haft en dålig dag idag. Han har gnällt och varit arg till och från hela dagen. Vi tog en liten promenad när dom åkte hem och då somnade han men vaknade igen när vi kom hem. Nu ligger han på mitt bröst och snuttar/sover. Vi håller tummarna för att det blir en bra natt :) 

Lillprutten sover <3


En vaken och glad lillprutt <3





Förlovningsdag

Idag har jag och Tobias varit förlovade i ett år. När vi förlovade oss hade vi aldrig kunnat tänka oss att vi idag - ett år senare - skulle sitta här med en liten son. Livet är så himla mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig att det skulle vara idag! Som Tobias sa nyss; " hela den här månaden har det känts som att man har varit nykär". Jag skulle inte sagt det bättre själv. Det har varit så många känslor inblandade nu när Milian har kommit till oss. Alla känslor har stärkt mitt och Tobias förhållande. Jag kommer aldrig glömma känslan när vi kom hem från bb och Tobias kramade om mig och talade om hur himla stolt han var över mig som klarade av att föda fram våran fina son. Glädjetårarna bara sprutade. 


Idag har vi varit på Thuns med mamma, Camilla och farmor. Jag köpte några julklappar men hittade ingenting till mig själv. Milian tyckte inte att det var så roligt på Thuns. Jag fick honom att sova en stund iaf :) När vi kom hem somnade vi på soffan och väcktes när Tobias och svärfar Tommy kom och hämtade oss för att åka till Ikea på julbord. Det var första gången vi åt julbord på Ikea och herregud va mycket folk det var! Maten var helt okej förutom att det var slut på var och varannan grej. Tack snälla Tommy och Marie för julbordet :)

Milian påväg till Ikea :)


Onsdag

Tobias var hemma från jobbet idag också. På förmiddagen iaf för sen kändes ryggen bättre så han kunde jobba. Det blev en lång morgon i sängen med båda mina älsklingar :) Tobias åkte iväg till jobbet vid 12 och då gjorde jag och Milian oss redo för att gå ner på stan. Vi gick ner på stan och åt lunch med Fanny och sen gick vi en sväng på stan och köpte en julklapp och en amningsbh till mig :) Milian sov i vagnen mellan 13 och 15.30 - jätteduktig kille! När vi kom hem fick även mamma sova en stund innan pappa Tobias kom hem och lagade mat åt oss. Han är ju bäst! Sen har vi bara myst i soffan hela kvällen. Nu - Paradise hotel! Älskar livet!

Pappa-son-mys <3

Älskling :)

Gullrumpan <3










Mellannamn?

Vi har inte riktigt bestämt vad Milians fullständiga namn ska vara. Vi har funderat på dessa: 

Milian Elvin Berlin 
Milian Nelion Berlin 
Milian Wilton Berlin

Eller borde vi ha något släktnamn? 
Andra förslag?

Promenad

Idag har jag och Milian varit på promenad med några mammor och bebisar från MVC-gruppen. Vi möttes upp på vaksala torg och gick en sväng i Stadsparken innan vi tog en fika på fågelsången. Även denna gång hade vi fyra snälla bebisar med oss :)


Tobias har varit hemma med ryggont idag. Han kunde inte ta sig ur sängen imorse och hade så ont att han mådde illa och höll på att tuppa av. Jag var tvungen att hjälpa honom upp när han skulle på toaletten :( Han svettades jättemycket också. Smärtan kom i söndags på matchen men den blev mycket värre under natten än tidigare. Hoppas att det är bättre imorgon. Usch, inge kul att se sin älskling ha ont.

Milian med lammet som jag hade när jag var liten :)


1 månad idag :D

Idag är det den 10 december. Milian föddes den 10 november. En helt otroligt underbar månad har passerat trots timmar av skrik och lite sömn. Kärleken från oss till honom växer och blir starkare för varje dag. Mitt liv är fulländat <3




Milian 4 veckor igår

Igår blev Milian 4 veckor gammal. Han känns väldigt stor nu och det märks från dag till dag att han växer :) Idag har han på sig storlek 44, kanske för sista gången? Inatt har vi varit vakna från 03.30 och jag har inte sovit något sen dess. Vi tog en promenad till Gränby och då sov Milian hela vägen. 

Igår var vi och hälsade på lille Ville Valle :) Han var så himla liten jämfört med Milian även fast det bara skiljer 2 veckor! Sen åkte jag och Milian upp och kikade på Tobias match. Milian var ledsen ett bra tag hemma hos Emil och Annika så vi hann bara se en period. Tyvärr blev det förlängning och Tierp vann på övertid :(

Milian och Willian :)

Vi provade bärselen :)

Sista gången i storlek 44? 

Promenad i det vackra vädret :)

Milian invigde spjälsängen <3








Bad

Ikväll har Milian badat och denna gång tyckte han nog att det var ganska mysigt. Vi badade betydligt längre än sist :) Han är fortfarande lite för liten för att sitta i den där "stolen" eller vad man kallar den så det är lättare för mig att hålla i honom än sålänge. Mys!










Julhandling

Idag har lilla familjen och moster Camilla varit på stan och handlat julklappar. Det gick förvånansvärt bra. Milian sov i vagnen hela dagen så vi fick väldigt mycket gjort. Vi hann faktiskt med att köpa nästan alla julklappar :D Milian fick lite mat när vi åt lunch och sen var han nöjd igen och somnade om i vagnen. Nu sitter vi hemma i soffan och myser lite och ska snart äta middag :)







Försäkringar

Igårkväll hade vi besök av Trygg Hansa. Vi hade kommit överens över telefon att prata om barnförsäkring och eventuellt teckna en sån. Dom hade även nämnt att vi kunde få hjälp att gå igenom de försäkringar vi redan har. Men dom nämnde inte att det skulle ta 2 timmar!!!!! Hade jag vetat det hade jag aldrig gått med på att dom skulle komma hit. Han som var här var verkligen försäljare för herregud va ful han var. Jag som redan har en personförsäkring var ju inte ett dugg intresserad av hans försäkringar men han körde på iaf. Varken jag eller Tobias sa att vi ville ha en försäkring men ändå så ansökte han om 2 försäkringar till oss. Han försvarade sig med att man har öppet köp i 30 dagar och därmed hinner man kolla upp vilka försäkringar man har!!!!! Usch. Att vi är så fega och inte vågar säga ifrån. Jag har ju redan en personförsäkring och det räcker! Vi tecknade iaf en barnförsäkring och det känns jättebra. Allt för våran son <3

Hela dagen idag har jag sett fram mot kvällen eftersom jag skulle få se min vackra kusin Sofie tävla i gymnastik. När det väl var dags fick vi veta att hennes lag hade dragit sig ur :( Jättetråkigt. Tävlingarna fortsätter hela helgen så vi får se om Milian tillåter oss att titta någonting. Imorgon ska vi försöka handla lite julklappar :)







BVC

Herregud va han växer fort! Förra onsdagen vägde Milian 3290 och idag vägde han hela 3620 :D Snart har han ju gått upp ett helt kilo sen han föddes! Vi märker på kläderna att han blir stor men han har fortfarande storlek 44/50. 44 börjar bli på gränsen nu men 50 är perfekt :) Vi köpte 56 på nyårskläderna så vi hoppas att han kan ha det till nyår. Det känns absolut inte omöjligt :D


Hela familjen <3


Underbara varelse

Gud va jag älskar denna lilla människa! Innan han kom till oss så hade jag ingen aning om hur mycket kärlek man kan ge ett litet barn. Men nu vet jag. Och det är helt otroligt mycket. Jag sprängs nästan av lycka när jag tittar på honom <3 







Paradise hotel

Okej. Jag har aldrig någonsin följt en dokusåpa förut. Jag har småtittat när jag har haft tid men det har inte varit ofta. Nu har jag all tid i världen att följa alla dokusåpor som finns. För tillfället följer jag bland annat paradise hotel. Jag har inte missat ett enda avsnitt hittills och herregud va knäpp man blir. Det var nästan så att jag vill börja gråta ikväll när AK fick åka hem. Men givetvis så är det ju ett spel. Jag längtar redan tills på måndag, haha :D

Idag har jag och Milian varit med Fanny. Vi käkade en riktigt god lunch på tacobar :) När vi satt där så ringde farmor Marianne och ville att vi skulle komma över på middag så vi packade oss dit. Väl hemma hos farmor kom även Camilla, Pia och Sofie :) Milian var hyfsat snäll hela kvällen. Sedan vi kom hem har han varit jättesnäll och mestadels sovit. Nu ska även hans mamma försöka sova. Troligtvis blir hon vaken tills hans pappa kommer hem från bortamatchen. Godnatt!

Lillskrutten <3

Pigg mamma

Nu har Milian varit duktig och sovit bra flera nätter i rad. Han vaknar några gånger men han skriker nästan aldrig. Han äter och vi byter blöjan och sen somnar han igen :) Men tyvärr somnar han bara på mitt bröst så vi får lägga ner honom i nestet när han har somnat. Igårkväll hade han en skrikperiod men denna gång gick det iaf att lugna honom med bröstet. Vi har börjat med sempers magdroppar nu så vi får se om det ger någon effekt :) Just nu är vi hemma hos Fanny och Milian har fått en jättefin present till vagnen av Fanny! Den passade såååå bra! 

Visst blev det fint?! :D

Älskade barn <3




Duktiga prutten

Inatt har lillprutten sovit väldigt bra. Vi låg kvar i sängen till 12 och bara hade det mysigt :) Hittills verkar han inte alls lika gnällig idag. Vi ska ta en promenad till Apoteket nu och köpa sempers magdroppar och även titta om vi hittar nån napp som kan tänkas vara bra för honom. Han har tagit en av napparna vi har två gånger men det var bara någon minut. Han bara trycker ut tungan och får kväljningar. Det skulle vara skönt om han ville ta napp eftersom det bara är tutten som gäller. Men han verkar vara lik sin mor, envis ;)

Stora killen har vuxit i bodyn som han har fått av familjen Grandin/Ericsson :)


Ont i hjärtat

Idag har Milian gråtit till och från hela dagen. Han har sovit i max en timme på hela dagen. Det gör så himla ont i mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Det enda jag kan göra är att krama om honom och vara nära honom. Jag klarar inte av att lägga ner honom och låta han skrika, det känns hemskt. Det enda som lugnar honom är tutten och det är bara tillfälligt. Så det blir INGENTING gjort här hemma. Han sov en stund i vagnen när vi gick ut men vaknade direkt när vi kom hem igen. 

Jag har kört med minifomdroppar i några dagarna nu så dom borde ha givit effekt om dom skulle funka. Så tror inte det :( Han är inte alls uppspänd i magen idag heller så nu vet jag inte alls varför han gråter. Precis nu så somnade han på min tutte. Lilla älsklingen <3




3 veckor idag

Idag var det 3 helt underbara veckor sedan Milian föddes. Jag blir så glad när jag tänker tillbaka på förlossningen. Vi är så stolta över att ha fått en så fin son. Jag är så stolt över att jag klarade av att föda fram honom. Idag minns jag knappt hur det kändes att vara gravid, bara att det var väldigt mysigt. 

Milian har kommit in i en skrikperiod. Hans mage är uppspänd så vi har börjat med minifomdroppar. Det är så himla jobbigt när han gråter om han har ont i magen. Det är ju så svårt att veta. Han bajsar och pruttar ofta så han har inga problem med att få ur sig iaf men magen är ändå uppspänd. Tycker så synd om honom :( Det blir ju som en ond cirkel när han hela tiden vill äta och få ännu mera ont i magen?! Just nu sover han och ser nöjd ut men han var svårtröstad innan han somnade :(

Den här koftan hade Tobias när han var nyfödd :) Så gullig!




RSS 2.0