Helgen

Jag måste erkänna att jag för första gången sen jag började jobba som sjuksköterska har ångest inför att jobba helg. Jag ska nämligen jobba C-tur fredag, lördag och söndag! Det tråkigaste med att jag ska jobba just denna helg är att jag missar årets lagfest/avslutningsfest ikväll. Det brukar alltid bli jätteroligt på lagfesterna och eftersom att jag inte ska spela nästa säsong så känns det extra tråkigt att missa den ikväll. Jag har försökt byta passet men det har gått dåligt så det är bara att åka till jobbet och jobba till 21.30 och sen cykla iväg och träffa laget. Det som kan vara ännu tråkigare är att jag missar Sofias födelsedagsmiddag imorgon. Jag hade helt glömt bort att jag hade tackat ja till att jobba C-tur imorgon så det kom som en chock för några dagar sen. Och det tog emot när jag var tvungen att säga till Sofia att jag inte kunde komma kan jag lova. Jag var ju så säker på att jag skulle jobba A-tur enligt mitt schema! Usch bläääää. Inte nog med detta så kommer jag inte heller kunna följa med Tobias och träffa mormor Maggan som är här och hälsar på från Norge :( 
 
Det är när jag känner såhär som jag verkligen undrar hur jag kan ha valt att jobba obekväm arbetstid? Jomen såhär är det ju. Jag är 22 år och har för fyra månader sen slutfört en utbildning som jag är väldigt stolt över. Jag har ett jobb som jag är ännu stoltare över. Att jobba som sjuksköterska på ett sjukhus innebär att man måste jobba obekväm arbetstid eftersom våra patienter är sjuka 24 timmar om dygnet. Så kommer det alltid att vara. Att jobba som sjuksköterska innebär därför också att det alltid kommer att finnas jobb till oss. Och inte nog med detta så älskar jag mitt jobb! Precis därför jobbar jag obekväm arbetstid. Från och med imorgon får vi 1000 kr i löneförhöjning och bara detta gör ju att det känns lite lättare att gå till jobbet i helgen. Med dessa tankar ska jag gå iväg till jobbet med ett leende på läpparna :)
 
Trevlig helg allihopa!

Myskväll

Ikväll blev det en riktig sommarkväll på Edenbergs med massa fina flickor. Jättetrevligt var det! Bäst ikväll var att jag fick träffa Mathilda Billgert :D Mathilda och Marius verkade ha haft en kanonresa och jag måste ju säga att jag blev rejält avundsjuk. Vi fick en fantastisk present av dom som vi kommer få stor användning av om några månader. Tänk vad glad man kan bli av presenter! Tack så himla mycket till er, Mathilda och Marius :)

Puss och kram <3


Bilder från lägenheten

Längtar så mycket tills vi får flytta in i vår nya lägenhet och inreda den precis som vi vill!
 
 
 
Sovrummet. Jag har fortfarande inte sett lägenhet men jag tror inte att jag gillar tapeten. Får se. Garderoben skulle säljaren lämna kvar så den kommer vi nog måla om och ha den kvar. 
 
I det här hörnet ska vi bygga en halvvägg ungefär efter stolen och göra ordning ett liten bebisrum. Spjälsängen ska stå precis framför fönstret. Tror dock att vi måste bygga en egen eftersom det kan bli lite för smalt.
 
Vardagsrummet. Det älskar jag så där blir det nog inte så mycket ändring. Kanske byta golv i framtiden. Fondväggen bakom soffan är inte så fin. Jag vill ha en ljus fondvägg.
 
 
Hallen. Jag gillar inte golvet så det kommer bytas ganska så snart när vi flyttat in. Annars gillar jag hallen jättemycket.
 
Köket. Jag älskar köket men Tobias gillar inte köksluckorna. Så kanske att vi byter dom i framtiden. Mellan golvet och skåpen ska det iaf vara vitt ist för parkett.

Bikiniväder

Idag är min enda ledig dag denna vecka och vilket underbart väder jag fick! Det har varit en väldigt bra dag hittills. Träffade Malin på stan vid 12 tiden för en cupidosallad. Standard. Sen gick jag en sväng på stan när Malin cyklade till jobbet. Jag köpte en långklänning till sommarfesten med jobbet :) När jag kom hem rotade jag fram mina bikinisar ur en låda som har stått i Björklinge över vintern och satte mig i solen en stund. Tyvärr så verkar jag ha fått rubbningar i min melaninproduktion i samband med graviditeten för jag är jättekänslig för/mot solen. Jag hann iaf sitta ute i ca 30 min innan utslagen kom. När hjärtat kommer hem ska vi ut och promenera/jogga en sväng innan jag ska ner på stan och träffa mina fina tjejer. Mathilda har kommit hem efter flera månader i Asien! Ska bli roligt att höra om deras resa :)
 
 
Det här är första bikinibilden i år. Känns väldigt konstig att se sig själv i bikini med magen. Men jag älskar det!
 

Spektrum

Igår var hela familjen och tittade på Sofies dansuppvisning. Gud va duktiga tjejerna var! Det är svårt att tänka sig att tjejerna hade korreograferat alla danserna själva - dom är ju bara 15 år. Några av tjejerna var riktigt duktiga och det syntes tydligt att de hade potensial att livnära sig på dansen. Sofie var absolut en av dem trots att hon endast dansar 2 timmar i veckan och då endast i skolan! Inte nog med det så var Sofie så sjukt snygg! Vilka benmuskler och vilken kropp :D 
 
Apropå bebismagar så hade Sofies danslärare en enormt stor mage. Så stor kommer nog min aldrig bli om man tittar på hur den ser ut nu. Jag som tycker att min mage känns stor (jämfört med hur liten den alltid har varit) kände mig enormt liten igår. När jag har tajta kläder eller är naken syns ju magen, men när jag har tunikor eller större tröjor skulle nog ingen människa kunna misstänka att jag har en gravidmage. Kanske kan man tro att jag bara har blivit lat och gillar godis och bullar. 
 
Nu ska jag cykla iväg till gymmet för ett styrkepass innan jag ska iväg till jobbet på 3 timmars föreläsningar och sen jobb i några timmar efter det. Ha en bra dag!

Lilla magen

Tänk att det ligger en liten bebis inne i min lilla mage. Hade jag inte sett det på ultraljudet så hade jag fortfarande inte trott att det är sant. Jag känner att det rör sig inne i magen men det är svårt att avgöra om det är Lillprutten eller tarmarna. Till vänster, lite längre ner på magen har jag en punkt som ömmar till ibland. När mamma var gravid med Ida fick hon en öm punkt när Ida låg och sparkade på samma ställe hela tiden. Det kan ju vara samma sak för mig men jag tror att det är fogarna. Det gjorde nämligen ont precis på samma ställe när barnmorskan försökte vända bebisen när hon skulle mäta. Då sa hon att det var fogarna.

Nu ska vi sova. Godnatt!

Helg

Det här är min sista lediga helg av tre så den lär tas vara på och avnjutas. Igår var jag fruktansvärt trött och orkade egentligen inte göra nånting. Det slutade iaf med att Tobias släppte av mig hos Hanna efter att vi käkat en matbit på stan. Det var första gången jag var i Hannas lägenhet och den var riktigt mysig. Hos Hanna var även Sofia, Sanna, Sara, Jenny och Camilla. Vi åt ost och kex, pratade massor och tjejerna drack vin. Jag drack vatten. Det blev en tidigt kväll för mig, blev hämtad av Tobias vid 23-tiden. När jag kom hem somnade jag direkt. 
 
Idag var jag en sväng på stan med Malin och käkade lite lunch och bara mös innan hon skulle iväg till jobbet. Det är alltid lika efterlängtat att träffa henne eftersom det blir så sällan nu för tiden. Det var någon typ av karneval på stan så det var galet mycket folk och ett jäkla liv. Jätteroligt var det! Ett gäng som var med i karnevaltåget var ca 10 st personer med Downs syndrom som dansade och hoppade till bl.a. Robin Stjernbergs You. Det var helt fantastiskt att se, blev så himla glad! Sen cyklade jag hem och lämnade cykeln och hämtade Tobias så gick vi ner på stan igen. Vi gick runt och kikade lite, Tobias köpte ett par fina byxor. Sen köpte vi cupidosallad och satte oss vid ån i den underbara solen. Så jag åt i princip två luncher idag. Är så fruktansvärt hungrig hela tiden. Jag äter verkligen för 1,5! När vi kom hem från stan somnade vi på soffan i någon timme och sen spenderade vi resten av kvällen på Willys. Var nästan helt tomt i både kyl och frys men nu är det proppfullt. Det kan ju vara det bästa som finns!
 
Just nu sitter vi i soffan och har precis ätit en stor nachotallrik med muffins och godis till efterrätt. Jag är halvirriterad för min telefon har fuckat upp sig. Den kommer nog lägga av vilken sekund som helst. Går inte att göra nånting med den. Den står bara och blinkar.  Nu ska vi titta på en film innan vi somnar. Godnatt! 
 

Lägenheten

Som jag skrev igår så skrev vi lägenhetskontrakt igår. Det är en 2,5:a på 57 kvm så det kommer passa perfekt för två stora och en liten de närmaste åren :)

 


Lyckodag!

Vilken underbar dag det har varit idag. Känns nästan overkligt. Dagen började med att jag fick vakna tillsammans med mitt hjärta. Det händer inte alltför ofta nuförtiden eftersom vi jobbar olika tider. Vid 10 tiden tog vi oss en promenad mot sjukhuset för rutinultraljudet. Åh Gud så nervöst det var! Var länge sen jag hade så hög puls tror jag. Ultraljudet gick bra. Vi fick se vår lilla bebis som sprattlade runt och vände sig vilt där inne :D :D Jättehäftig känsla! Hjärtat slog och den lilla mådde bra men den var för liten för att barnmorskan skulle kunna kolla alla organen. Den lilla var ändå 15 cm och det tycker jag låter stort med tanke på vad det står i apparna! Men vi ska iaf få komma tillbaka om 2 veckor. Det betyder alltså antingen att BF blir två veckor senare än vad vi trodde eller att bebisen helt enkelt var liten. Vi får ett exakt BF den 5:e juni. Hon sa: "Det ser ut som att det blir den 8 november, men ta det med en nypa salt". Lite jobbigt att hon sa så ändå. Vi vill ju veta nu!! Det känns jätteskönt att ha fått se att det verkligen är en bebis där inne och att den sprattlade runt. Bebisen vände sig under tiden så vi fick en bild när den ligger upp och ner också :) 
 
Det här var nog den bästa bilden vi fick. Lillprutten <3
 
 
Efter att vi hade fått ultraljudsbilderna gick vi ner på stan mot svensk fastighetsförmedling. Där mötte vi upp säljarna och mäklaren till vår nya lägenhet. Vi har alltså köpt en lägenhet idag!!! Det känns nästan som en dröm :D Hur roligt som helst!! Så from den 1 augusti bor vi på Djäknegatan 25. Det känns så himla bra. Jag älskar lägenheten trots att jag själv inte har sett den haha. Tobias var på förhandsvisningen i tisdags när jag jobbade kväll så jag hann inte se lägenheten innan vi skulle skriva under kontraktet. Men jag har varit i grannlägenheten så jag vet hur planlösningen är och Tobias tyckte att våran lägenhet är finare än grannlägenheten. Så det känns väldigt bra :) En kollega till mig bor i huset bredvid och hon säger att våran uteplats har det bästa läget av alla i hela föreningen. Wihoo! 
 
Denna fantastiska dag slutade med en jättebra kväll på jobbet också. Livet kan nog inte kännas bättre än vad det gör nu! ÄLSKAR DET!
 
Godnatt
 
 

Underbart

Idag var det en ganska så rörig dag på jobbet men det var roligt ändå, alltid roligt med variation på jobbet :) Nu är det två månader kvar till semestern och det betyder att det endast är två månader + en vecka tills jag ska vara ledig hur lääääääänge som helst. Sjukt ju!!
 
Idag har vi varit och tittat på ytterligare en lägenhet. Vi har dock fastnat för lägenheten på djäknegatan och har börjat buda på den idag. Sofia såg även att grannlägenheten som är exakt likadan fast spegelvänd också ska säljas så den ska vi titta på imorgon. Det är så himla roligt att gå på lägenhetsvisningar!!!! Just nu fattas det lite pengar till kontantinsatsen eftersom vi måste flytta tidigare än planerat. Min snälla syster har sagt att vi får låna pengarna som saknas av henne. Det känns ju jättebra eftersom vi verkligen vill ha nån av dom här. Vi får se hur länge vi är med i budgivningen men just nu är det inom våra ramar. Det som är lite synd är att inflytt sker i september och vi måste flytta härifrån i augusti. 
 
Nu ska jag och kärleken glo på någon mysig film och äta massa gott. Trevlig kväll!

Träning

Det har varit en väldigt bra och skön helg. En supertrevlig kväll hos Mathilda och Daniel igår och konfirmationsfirande med släkten i Roserberg idag :)
 
Den här veckan har jag kommit igång lite bättre med träningen. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har det varit väldigt svårt med motivationen ett tag men jag har iaf försökt hålla igång minst 2 gånger i veckan på gymmet. Den här veckan har jag varit på gymmet 4 gånger och sprungit ca 10 km, cyklat 10 km samt minst 10 km powerwalk med kärleken. Innan jag blev gravid hade jag som mål att springa/jogga minst 20 km varje vecka. De senaste veckorna har det inte blivit mer än 5 km. Så den här veckan ger jag mig själv godkänt. Jag ska försöka jogga minst 10 km i veckan framöver också och allt utöver detta är bonus. Jag vill också vara med och träna med tjejerna när fysen drar igång på riktigt och jag hoppas att dom kommer acceptera att jag är med i den mån jag vill/kan. Jag tror att det är väldigt viktigt att hålla igång styrkan under graviditeten, speciellt i ryggen. Jag känner direkt när jag har tränat ryggen för dåligt. Många övningar på gymmet skippar jag helt, som tex marklyft och frivändningar. Jag använder inte så mycket vikter, mest min egen kropp. Om jag går på vikterna som halverar jag nästintill från det vanliga. Mathilda frågade igår om jag ville börja simma med henne och Daniel på F16 och det ska jag absolut göra. Jag har hört att simning ska vara väldigt bra när man är gravid. Med tiden så tror jag att det kommer bli jobbigt att springa och då kommer jag nog övergå till att bara cykla och simma.
 
Jag vägde mig idag också. När jag fick reda på att jag var gravid (ca vecka 10) vägde jag 49,8 kg och det är väldigt ovanligt för att vara mig. Då hade jag gått ner ca 2-3 kg pga illamående och träningsbrist. Jag måste ha förlorat mycket muskler på den månaden som jag knappt tränade någonting alls. Sedan dess har jag gått upp 3 kg så idag vägde jag 52,9 kg. På 2 veckor har jag gått upp 2 kg, alltså snittat 1 kg i veckan. Om det fortsätter på det viset så kommer jag gå upp ca 20 kg till och det är ju jättemycket!!!! Men för tillfället så mår jag jättebra och äter precis vad jag känner för :)
 
Nu ska jag kolla på sista perioden i VM-finalen! HEJA SVERIGE!

Finaste presenten

Idag fick vi världens finaste present av Sara. Tre små söta bodies som hon inte kunde låta bli att köpa i London. Jag blev dökär i dom. Helt perfekta för både en liten pojke och en liten flicka. Nu längtar jag ännu mer tills på torsdag och framförallt tills vår lilla plutt tittar ut :)

SOMMAR

Nu är det ju i princip sommar, 22 grader och strålande sol ute. Hur härligt som helst! Ikväll ska vi iväg till Mathildas och Daniels nya lägenhet för att fira inflytten och Mathildas födelsedag som är imorgon. Ska bli så roligt att få träffa alla underbara människor :) Det blir nog en hel del alkohol för folket ikväll eftersom det är Mathilda som håller i festen, haha. Det blir vatten för mig, kanske nån alkoholfritt cider. Får se. 
 
Sitter just nu och kollar på hockeyn och det börjar ju närma sig final, 10 minuter kvar att försvara!! HEJA SVERIGE :D Efter hockeyn ska jag, Tobias och Sebastian gå ner på stan och äta nåt gott i solen sen vidare till St. Johannesgatan.
 
Trevlig pingsthelg allihopa!

Vecka 18

Oj vad tiden går fort! Nu är det bara 1 vecka kvar till ultraljudet och vi är redan inne i vecka 18. Magen syns fortfarande inte med kläder på men det syns ganska mycket i underkläder. Jag tänkte bjuda på en bild som jag precis har tagit :)

Graviditetsvarning i Cosmic

Någon mer än jag som råkat ut för att det dyker upp en ruta, vid inloggning i Cosmic, där det står "graviditetsvarning" uppe i vänstra hörnet? Innan jag visste att jag var gravid dök den upp nästa varje dag. Då tyckte jag att att det var roligt men nu när jag tänker tillbaka så är det ju faktiskt lite läskigt. Hur komer det sig att den rutan dyker upp? Hur kunde Cosmic veta att jag var gravid innan jag själv visste om det? Vid ett tillfälle dök det upp "amningsvarning" också. Jag tror att det är nån inställning inne i Cosmic som bara råkar dyka upp ibland, men ändå lite läskigt att det är just dom orden! Det var ett tag sedan det dök upp nu men idag var det där igen och då lyckades jag fånga det på bild :)

Nykär

Den här vagnen vill jag verkligen ha. Älskar den! Det är förra årets modell så den kan bli svår att få tag på. Det blir till att åka till Stockholm och leta!

Bera barnvagn

Nu har jag hittat ännu en barnvagn som jag förälskat mig i. Den finns i 18 olika färger och minst 3 av dom var jättefina. Men denna färg gillar jag mest. Vad tycks?

Myspys

Vilken härlig dag det har varit idag och va underbart det är att vara på landet när det börjar bli sommar! Idag har ALLA här varit jätteduktiga och hjälpt till med massa olika saker, bland annat byggt en altan på 110 kvm. Förutom jag. Jag har inte gjort någonting. Förutom att bara haft mys och njutit av solen. Så himla skönt. Så får det vara när jag är gravid. Inte annars. I vanliga fall är jag så himla rastlös och avskyr att inte göra nånting, men nu är det bara skönt att vara trött.

Kramar från Länsö


Helg!

Igår var jag och kärleken i Björklinge med Jenny och Sebastian och grillade, mums vad det var gott! Sen kikade vi på hockeyn och åt chips och hade allmänt trevligt. Vi pratade lägenheter, jobb och givetvis bebisar :) Idag var kärleken ledig och tog med sig Sebastian ut till Länsö för att bygga altan. Själv fick jag stanna  hemma för att jobba kväll. Blev en sväng till gymmet imorse och nu sitter jag äntligen i bilen med pappa påväg ut till Länsö. Så skönt med helg! Är helt slut efter den här kvällen på jobbet. Jag mådde inte så bra, kände mig yr i huvudet till och från (troligtvis pga mitt låga blodtryck) och därför klantade jag till mig så all stress blev ännu stressigare.

Åh, jag har hittat en lägenhet som jag verkligen vill ha. Det är första lägenheten som jag verkligen känner att jag MÅSTE HA. Jättejobbig känsla. Jag har iaf mailat mäklaren om en extra visning innan den riktiga visningen för att se om det är värt att köpa den utan budgivning. Troligtvis får vi komma i början av nästa vecka och kika på den, läääängtar!

När jag var på gymmet idag så passade jag på att väga mig och jag hade faktiskt gått upp mer än vad jag trodde, 0,6 kg sedan den 6/5. Så nu har jag nästan gått upp 2 kg :)

Trevlig helg!

Vecka 17

Idag har vi gått in i vecka 17 (16+0). Det betyder att bebisen är någonstans mellan 11-18 cm lång från huvud till rumpa och väger mellan 90-180 g, beroende på vart man läser. Enligt Liberos app väger bebisen 90 g och kommer i slutet av denna vecka väga 120 g så det betyder ju att den sätter fart att växa nu! Jag hoppas även att magen börjar växa lite mer också :) 
 
Idag har jag varit på smärtutbildning och fick så fruktansvärt ont i ryggen nu när jag kom hem. Antingen så har jag tänkt för mycket på smärta idag eller så är det foglossning som har börjat spöka. Jag har även inbillat mig att jag har haft sammandragningar idag men det känns som att det är lite tidigt för att vara första barnet. Jag har läst att det kan börja redan nu men framförallt om man fött barn tidigare. 
 
Fick möjlighet att vara flexledig imorgon men varför ska jag vara ledig när jag kan jobba? Ska försöka vara flexledig den 5 juni när min kära kusin tar studenten istället. Förövrigt så var vi på två lägenhetsvisningar igår varav en var väldigt intressant. Dock var det väldigt många intresserade och budgivningen är redan nu uppe i 1 800 000. Det anser vi vara lite mycket för en 2,5:a på 60 kvm. Vi får leta vidare :)
 
Eftersom att det är försommarvärme idag så ska jag och kärleken åka till Björklinge nu och grilla med övriga familjen, mys!

40%

Wow! 40% av graviditeten har passerat idag! Det känns så overkligt eftersom magen är så pass liten och jag knappt har gått upp vikt. Jag har läst att det brukar hända mycket med magen mellan vecka 16 och 20 så vi får väl hoppas det :)


Jobbhelg

Denna helg har bestått av 3 pass på jobbet, god mat, kärlek och en massa bebistankar! Kan inte sluta längta tills ultraljudet, vill att det ska vara imorgon. Det har varit en väldigt bra helg på jobbet iaf :) Igår fick jag för mig att jag  skulle kunna höra bebisen med stetoskop (hehe) men det gick nog inte. Jag var tvungen och googla på det och kunde då läsa att man faktiskt kunde höra barnets hjärtljud med stetoskop i vecka 25. Häftigt! Jag funderar på att köpa en angelsound för jag känner på mig att jag kommer vara en orolig blivande mamma. 
 
Igår var jag och kärleken på Koppar med mamma, systrarna, faster, kusin och hennes kompis. Jag åt en stor och jättegod älgfärsbiff med kantarellsås och potatismos. Fruktansvärt gott var det! Det blev en hel del diskussion om bebis och framförallt vad den ska heta. Vi har många bra förslag men vi har nog inte hittat dem där riktiga älsklingsnamnen än.
 
Imorgon är jag ledig och ska njuta av solen i Björklinge. När kärleken slutar jobbet ska vi iväg och titta på lägenheter. Vi har hittat en favorit men det blir nog lite för tidigt att köpa den eftersom att vi ska flytta i juli/augusti. Vi är mest ute efter att se vilken typ av lägenhet som går för vilket pris och vilka områden som är intressanta :)
 
Godnatt!

Lyckorus!

Jag har haft världens bästa dag på jobbet idag, endast 5 patienter! Hur lugnt och skönt som helst (hoppas att det kan hållas sig lugnt över natten också). När jag kom hem från jobbet fick jag ett enormt glädjerus. Tankarna om framtiden bara flödade. Jag är så himla glad att jag började plugga tidigt och framförallt att det känns så himla bra att ha kommit igång ordentligt på jobbet. Det känns så skönt att sjuksköterskelönerna verkar förbättras och att vi redan 1 juni fr lönepåslag. Underbart! Jag tänkte också på mina underbara vänner och är så glad över att alla verkar vara så positiva och glada för min och Tobias skull :) Sen funderade jag på att det ska bli fruktansvärt roligt att köpa ett renoveringsobjekt och få inreda ett litet barnrum. Det är ju drömmen! Och det bästa i allt det här är att jag är förlovad och väntar barn med min drömprins. Jag måste vara världens lyckligaste kvinna :)

 

Jag kunde inte låta bli att ta en bild på magen ikväll. Fick för mig att den vuxit lite :)

 


Bugaboo

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här. Den är nog inte riktigt i min smak ändå. Vad tycker ni?

Mysdag med kärleken

Idag har jag och kärleken varit lediga tillsammans. Det händer inte alltför ofta. Dagen började med långpromenad runt området som avslutades på lunchrestaurangen Heat. Tobias hade hört att buffén skulle vara enorm och den var den också! Fanns massa gott att välja mellan. Jag gick därifrån illamående av all mat.

Sen gick vi och satte oss en stund i solen innan vi gick hem och mös ner oss i sängen för lite vila innan hjärtat skulle iväg och jobba. Vi kikade lite på lägenheter och hittade massa fina och bra lägenheter som ska visas i helgen. Sen var jag faktiskt iväg och tittade på min drömlägenhet idag, dock var den lite liten för att bo 3 personer i :( Vi har nog bestämt oss för att köpa en lägenhet som vi kan rusta upp och tjäna pengar på då vi inte kommer bo i lägenheten mer än 1-2 år. Jag vill flytta nu!!!!!!!!

Sen cyklade jag iväg till gymmet och körde det gamla vanliga styrkepasset. Samtidigt passade jag på att väga mig (har ingen våg hemma). Jag hade gått upp ca 0,5 kg sedan jag var där sist :) Det känns konstigt att vara på gymmet idag eftersom att jag alltid har tränat för att hålla mig i form och för hockeyn förut. Nu tränar jag för att bibehålla musklerna, framförallt i ryggen. Jag känner redan att jag har blivit svag i ryggen sedan jag trappat ner på träningen. Nu har jag iaf bestämt att jag ska vara på gymmet minst 2 dagar i veckan samt försöka vara med på lagträningarna så länge som möjligt. Träffade Patrik på gymmet och han sa att gymkortet skulle förlängas 1 år till och att vi flyttar in idet nya gymmet efter midsommar, jättekul! På måndag är det isträning och jag har inte berättat för någon i laget om bebisen. Jag funderar på att berätta på måndag så kan jag vara med på ispasset och ta det lugnt, inga närkamper. Jag får se hur jag känner på måndag.

Nu sitter jag framför tvn och har precis ätit fiskbullar i hummersås med kokt potatis - får passa på när kärleken är borta för han hatar fiskbullar. Jag älskar! Jag har blivit nojig när det gäller mat och tänker nog alldeles för mycket på vad man ska äta och vad man inte ska äta. Jag försöker iaf äta fisk 2 gånger i veckan. Och jag har blivit mycket bättre på att äta frukt och grönt även fast jag fortfarande är dålig på det. Nu ska jag kika lite på barnvagnar igen. Både Fanny och Camilla tycker att vi ska köpa en Bugaboo så ska kika lite på dom :)

Jag längtar så extremt mycket till den 24 maj och ultraljudet! Vi funderar lite på att göra ett ultraljud tidigare för vi vill så gärna veta NU hur lillen mår. Det är väldigt jobbigt att gå och fundera på det nu när vi har börjat längta så himla mycket efter honom/henne <3

Vecka 16

Igår var det valborgsmässoafton. Jag firade detta på jobbet genom att få reda på att alla sjuksköterskor ska få 1000 kr mer i lön fr.o.m. 1 juni. Detta var så mycket mer värt för mig än en dag på stan med fylla. Efter jobbet cyklade jag hem till kärleken som hade jobbat natt och sovit hela dagen. Sebastian och Jenny kom hit och fick veta den stora nyheten och sen tog vi bilen bort till Sara. Där möttes vi av två ganska så onyktra tjejer. Sara fick också veta nyheten och jag bara älskar hennes reaktion! Lovely! Sen blev det restaurangmys med bl.a. Sanna och hennes otroligt trevliga kille Jimmy. Sannas reaktion var inte dålig den heller, haha! Jag var hemma och låg i sängen halv 12 och upp igen imorse halv 6 för jobb. Tur att jag älskar mitt jobb!

Nu vet de allra flesta av nära och kära om graviditeten och det känns skönt. Dock är det ingen på jobbet som vet någonting än. Idag fick jag reda på att två av Kärlekens närmare vänner också ska ha barn, och en av dem bara 6 dagar innan mig!! Så himla roligt :D

Jag bjuder på en bild på min mage som den ser ut nu (Vecka 15+1)



RSS 2.0