Helgen

I onsdagskväll blev lilla familjen magsjuka och var utmattade ända till lördag. På lördagen kände vi oss tillräckligt pigga för att åka iväg på barnloppisen i Storvreta. Herregud va med folk det var! Jag, mamma och Hanna Wollert gick lösa därinne medans Eva och Tobias tog en barnvagnspromenad med småttingarna. Vi hittade väldigt mycket leksaker till Milian och köpte även ett vind/vattentätt ställ som blir perfekt nu när det är lite kyligare på morgnarna. Jag köpte även en gunghäst som jag ska måla och fixa till Milians 1-årsdag :D Resten av lördagen spenderades i Björklinge med lek och middag!

I söndags jobbade jag en a-tur medans Milian var med sin pappa fram till ca 13. Då kom mormor och tog över så att pappsen kunde åka iväg på sitt andra jobb: coachningen :) Det känns så roligt att jobba litegrann igen och det blir så mycket roligare när jag vet att Milian har det bra utan mig. Finns nog inget bättre än att titta på telefonen på rasten när man har fått ett sms hemifrån: 


Moster Camilla kom också förbi under dagen och stannade till kvällen och käkade middag med oss :) Milian somnade redan 18.15! Han är jättesnorig och lite halvhängig så det har sovits ganska dåligt de senaste nätterna. Hoppas verkligen att han piggar på sig för dagarna blir sååå långa när vi inte kan gå iväg och leka med andra :( 

Igår var det en fantastiskt dag och det verkar det bli idag med. Det är underbart att mammajobba sånna här dagar även fast mini är krasslig. 

Morgonpromenaden igår :)



Som hittat!

Hittade ett jättebra erbjudande på ellos nyss. 50% på valfri vara + fri frakt! Därför passade jag på att beställa overallen som jag var sugen på. 199 kr för en vinteroverall var ju verkligen som hittat! Tror dock inte att den är vattenavvisande så troligtvis behöver vi köpa en annan också. Men kunde inte motstå när det var så billigt. Hoppas den passar lillhjärtat :) 




FÖRSTA STEGEN

Igår, PÅ MIN FÖDELSEDAG, tog M sina första steg. Jag och Tobias blev så glada att vi skrek till varandra så Milian blev rädd och ledsen. Stackarn. Han gar tagit 2 steg idag också. Nu ställer han sig från sittandes helt obehindrat och vill göra det HELA tiden. Han har nog ställt sig upp ca 30 gånger idag. Jag tror att han går innan han blir 11 månader. Kanske. 

Idag har vi varit på BVC på läkarundersökning. Helt meningslös måste jag säga. Han pratade lite med oss, tittade på hans fötter och huvud men sen inte mycket mer. Han tyckte iaf att ingenting behövdes göras så vi skulle träffas vid 18 månader igen. Precis som jag befarade. Jag passade på att väga honom när vi ändå var där och han vägde nu 9470 gram :) 


Jag fyllde ju 24 år igår och fick en ny sufflett av Milian och Tobias. Eftersom att det plötsligt blev svinkallt ute så passade jag på att byta direkt och satte på åkpåsen! Är så galet nöjd :D




Helgen

Igår bjöds det på inflyttningsfest hos Camilla. Det var första gången vi lämnade Milian på kvällen och det gick bra :) Han blev lite ledsen när vi gick och kröp fram till dörren flera gånger. Men han somnade utan problem så det känns verkligen som en sten har lättat från hjärtat. Camilla hade gjort massa gott att äta/snacksa på så vi höll oss mätta hela kvällen! Det bjöds även på lekar och mycket skratt :D Kvällen slutade, för mig, på oasia. Jag hade klarat mig så bra utan det, var så mysigt att få komma hem till lilla älsklingen och krama honom. Mormor och morfar sov kvar och lekte med honom en stund imorse. Jag var nykter igår så det var inget vidare jobbigt att kliva upp :) 

Idag har vi haft kräftskiva med mammorna, papporna och bebbarna. Det var så otroligt mysigt! Vi höll till ute på landet hos Jenny och Niklas och det gjorde mig inte precis mindre sugen på HUS!!! Just nu ligger jag och Milian i soffan. Han sover och jag letar vinteroverall till honom. Väldigt svårt att välja. Ska den vara tunn, tjock, vattentät, med päls, utan päls, osv...? Jättesvårt med tanke på att vi har åkpåse i vagnen. Skulle ju behövas 2 st egentligen. På lördag ska vi på loppis och eventuellt kanske vi hittar nånting där :) 

Två av favoriterna :)

Camillas mästerverk från gårdagen :)

Kräftskiva idag :) 

Det var roligt att leka med Nathalies leksaker :)





Framsteg :D

Igår nattade Milians mormor honom för första gången och det gick jättebra! Nu hoppas vi att det går lika bra på lördag när jag och Tobias ska på Camillas inflyttningsfest :) 

I veckan har vi varit runt på öppna förskolor och lekt. Det är sååå roligt! I måndags var vi i Sthlm och hälsade på Malin och Filip. Det var en supermysig dag med strålande solsken! Just nu är vi påväg och ska mysa med Toras familj :) Imorgon står Leos lekland på schemat! 

I måndags :)


💙💙💙






Helgen

I fredags fick vi besök av en underbar människa vid namn Sofia. Hon kom tidigt på morgonen och lekte med oss innan vi gick ner på stan och käkade på tacobar. Milian fick smaka lite av varje och han älskade ju nachos! Synd att dom är så salta :( Senare på kvällen blev vi bjudna på mat hos Camilla. Hon tyckte att det passade bra eftersom Tobias har hjälpt henne så mycket med golvet. Vi fick även träffa sara :) 

Igår fick vi finbesök från Åsbo. Milians faster Hanna och kusinerna. Jättejätteroligt verkligen! Milian tyckte att det var sååå roligt med Kevin. Tomas och Ronja kom också förbi och umgicks med oss. Det var ju kulturnatten igår så vi gick ner på stan och käkade senare. Tanken var att vi skulle äta på plock men det fanns ju inga barnstolar så det räckte till oss :( Så vi gick till burgers and beers istället. Och med oss hade vi en liten bråkstake. Så det blev i princip att stressa i sig maten och gå hem igen. Iaf så var det väldigt goda hamburgare :) 

Idag har jag jobbat (:D) och sen har vi röstat. Milian och Tobias har haft jätteroligt och mysigt tillsammans. Det känns så himla bra. Det är så himla roligt att få bilder på Milian när jag är borta. Blir så otroligt glad och stolt när jag ser att han mår bra och har kul med sin pappa. Jag är så lycklig <3







Snoris

Snoret rinner på Mille nu. Han var lite snorig förra veckan men nu är det värre och jag är rädd att han ska smitta andra barn. Så igår var vi hemma HELA dagen och städade, tvättade och fixade. Milian hade en bra dag så det gick riktigt bra faktiskt :D Idag har vi varit på Ikea och köpt lådor till Milles leksaker. Vi börjar ledsna på att dom bara ligger huller om buller i hela vardagsrummet. Och ännu mera på att bo så trångt. Jag hoppas att vi flyttar härifrån innan sommaren är här igen!! 






Leverans från Zara

Igår kom en leverans från Zara. Nu har Milian så han klarar sig väldigt länge. Byxor var verkligen välbehövligt och tröjor går ju åt som smör. Minst 1 tröja varje dag. Oftast 2 och ibland 3. Zara har så bra priser så det kändes bra att köpa så det räcker ett tag. Nu är det egentligen bara vinteroverall som saknas. När bör man köpa den? Behöver den vara varm eller är det viktigare att den är vattenavvisande? Med tanke på att M kommer att sitta/ligga i vagnen kanske man inte behöver en tjock overall. Eller behöver man en av varje? För troligtvis kommer lilleman lära sig gå och vilja göra det under promenaderna. Då behövs ju en varm overall också. Svårt det där. 


Åhléns overaller för 349 kr. Kan det bli bättre än så? 

Igår var Ronja här och mös med mig när Milian hade somnat. Camilla kom också förbi en stund. Tobias och Tomas var på inkilning med laget och kom otroligt nog hem tidigt. Strax innan 12 var dom hemma. Det blev en väldigt trevlig kväll :)


Igår brände sig Milian på en glödlampa hemma hos Camilla 😥😥 

Kinden 😔

     






För ovanlighetens skull :)

Ikväll har jag gjort något väldigt ovanligt. Nämligen klippt håret. Det känns otroligt nog väldigt bra. Känns så skönt att ha Ronja som förstår min skräck :D Hon gjorde ett kanonjobb och jag är väldigt nöjd! Bästa frisören :D 

Idag fick jag min andra födelsedagspresent av Tobias och Milian. Jag är så GALET glad! Snyggaste skötväskan som finns som jag har suktat efter i flera månader! Nu hänger den äntligen på buggan :) Tack min älskade lilla familj ❤️ 

To die for 💕 

I måndags hade vi besök av en saknad vän. Den bästa vännen som finns. Sofia. Snart ska hon åka iväg och vara på resande fot i två månader. Hoppas vi hinner ses igen innan ❤️




RSS 2.0