Träning!

Träningen går sådär just nu vill jag erkänna. För att bli lite motiverad gick jag med i "100 pass innan midsommar" på Facebook. Det var en bra grej för jag har hunnit med 12 pass på ca 3 veckor. Allting som är minst 30 minuter räknas, även promenader. Oftast värmer jag upp i 30 min och sen kör ett gympass så då har jag ju 2 pass :D Jag ligger just nu lite efter om jag ska fortsätta i den här takten! Måste nog lägga på ett kol om jag ska hinna 88 pass till på 5 månader! Heja mig själv :D

Jobb och öf

Igår jobbade både jag och Tobias så Milian fick vara med mormor och barnen hela dagen. Han stormtrivs verkligen där! Det är så lustigt för varje gång han är hos mamma så äter han jättebra och när han är hemma med mig äter han knappt nånting. Det måste vara för att han blir underhållen av barnen och att det blir lättare att sitta still. Hemma sitter han stilla i ca 5 minuter och på den lilla stunden hinner man inte äta mycket! Idag har vi varit på öf och lekt och sjungit :) Imorgon ska vi till Leos! Jippi :D

Trött kille efter öf ❤️


Blir galen!

Alltså mina hustankar de senaste dagarna har gjort mig galen!!! Jag kan inte slita mig från tankarna. Jag kollar på hemnet, blocket och alla mäklarsidor 10 gånger om dagen. Jag vet att det är dumt och gör mig ännu mera stressad. Kommer det någonsin dyka upp ännu ett hus som jag faller för? Åååååååh blir tokig snart! 


Vill ju så gärna ge Milian ett eget rum. Det känns så viktigt just nu. Han behöver få sova ostört och vi behöver ordning och reda på alla grejer. Den dagen vi blir husägare kommer jag vara världens lyckligaste iaf. Nästa hus som dyker upp tänker jag inte gå miste om. Nu ska jag slänga mig ner i plurret och njuta av lugnet. Godnatt. Och förlåt för mina bittra inlägg just nu. 


LEDSEN

Ikväll har min framtid rasat samman. Jag hade hittat ett hus som jag så gärna ville ha. Tobias var med mig. Jag hade i stort sett flyttat in redan. Vi har pratat med mäklaren om förhandsvisning men det har inte varit aktuellt. Vi pratade med mäklaren senast igår. Idag blev huset sålt utan mäklare. Men inte till oss. Hur i helvete kunde detta hända?!?! Varför ringde inte jag till säljaren privat? Precis som dom gjorde... Så jävla ledsen. Det värsta var att dom fick köpa huset för det priset som vi hade tänkt ge. Så i princip hade huset kunnat vara vårat. Jag har gråtit floder. Vart ska vi nu ta vägen? Jag vill verkligen flytta innan sommaren. Och dom planerade tomterna verkar ta ännu längre tid än väntat. Så nu håller jag verkligen tummarna för att ett ännu bättre hus dyker upp! SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!

Lilla sjuklingen

Milian har blivit sjuk igen. Feber och snorig. Ordentligt snorig. Han har inte haft någon feber idag på dagen men igår och inatt. Som tur är har han varit glad ändå mestadels. Dock har han börjat matvägra fr.o.m. idag. Tur att välling finns alltså! Idag till middag åt han inte ens en enda tugga även fast det var hans favvorätt :( Hoppas på vändning imorgon. Det blir nig några långa dagar hemma med förhoppningsvis lite utelek iaf. Hoppas han piggnar på sig snabbt så vi kan leka med andra barn och gå till öf igen. Det är ju inte många veckor kvar tills jag börjar jobba heltid. Grät en skvätt ikväll när jag tänkte på tiden vi har haft. Att det gått snart 1,5 år. Hemskt men underbart. Godnatt!

På affären igår :)


Orange is the new black

Nu har vi äntligen tagit tag i ett kolla på orange is the new black som alla har sagt ska vara så bra. Hittills älskar jag den. Längtar redan efter nästa avsnitt.

Igår och idag har vi varit på st pers öf. Alltid så mysigt! Känns sorgligt att det bara är 1 månad kvar för mig med sånt mys. Som tur är så är jag ju ledig vissa dagar i veckan ibland så det är inte helt över :) Igår fick vi besök av Sofia, Jenny och Tora. Jag är tacksam för alla timmar med Sofia för vi ses så himla sällan nu. Det är svårt att få ihop när hon pluggar och spelar hockey i Västerås. Jenny och Tora har vi också träffat alldeles för lite. Tora har ockdå blivit stor så snabbt. Nu kryper hon till och med :D Hon kan stå själv några sekunder också, coolt! 

Nu kom precis Tobias hem så nu blir det  orange is the new black efter familjen annorlunda :) Trevlig kväll!

Fyndade en overall för 150 kr på rean. Tänkte att det kunde vara bra att ha en som vi inte är så speciellt rädda om. Den är även lite tunnare än de andra.


Tisdag!

Idag har vi varit med Jessica, Hampus och Vide på rutinultraljud. Det var tänkt att vi skulle vara med Vide medans dom var inne på ultraljudet men Vide blev ledsen när han märkte att mamma och pappa gick. Så Hampus fick komma ut och trösta honom. Lilla gubben. Det gick ju så bra förra gången. Då sa han inte ett knyst så vi tänkte att det säkert skulle funka idag också. Men men. Hampus fick ta med sig Vide in till Jessica sen och fick se att det ligger en liten lillasyster i magen. Så himla roligt :) 

Sen åkte vi till Camilla som bjöd på godaste köttbullarna med potatis och en riktigt god gräddsås :) Mums! 
Milian sov bara en timme på dagen så han var helt slut ikväll och däckade strax efter halv 7. Lilla älsklingen. Tänk att han redan har blivit 14 månader. Det är så häftigt. Hur en plutteliten bebis förvandlas till en alldeles förstående liten kille som snart kommer att börja prata också. Kan inte sluta tänka på och fascineras av hur människan är skapt. Så fantastiskt! 

Jag har precis kommit upp ur badet efter några kilometers löpning så nu är jag lagom trött för att somna vilken sekund som helst. Godnatt :)

Gårdagens kladdmonster :D


Helgen!

I fredags var jag och Milian på Leos med Lucas och Emmas familjer. Det var verkligen fullt ös. Milian SPRANG i 2 timmar. Han kan verkligen inte gå längre. Det är ganska jobbigt faktiskt. Haha. Jag hinner inte med honom längre! Men det är väldigt roligt på Leos och Milian älskar det! Så då spelar det ingen roll hur jobbigt det är :) Det för det iofs inte annars heller. Vi kör fortfarande på nöjdhetsprincipen. Och NEJ det går fortfarande inte att skämma bort ett litet barn med glädje/kärlek. Omöjligt. Allt för våran son även fast det ibland är riktigt tufft när man är trött. Tobias var på hockey med morfar svärfar på fredagskvällen så vi fick mysa själva. Igår tog vi oss en sväng ner på stan på eftermiddagen. Och herregud säger jag bara. Vilken liten vilding vi hade med oss. Han VÄGRADE sitta i vagnen. Ville bara springa runt och dra i ALLA sakerna. Så tillslut när det blev för mycket fick han utbrott och vi åkte hem. Jag lyckades iaf få med mig några plagg hem. Utan att prova som vanligt ;) Så några får åka tillbaka till affären igen. I dag har vi haft besök av Farmor och Håkan. Jag älskar spontanbesök! Dom hörde av sig igårkväll och kom förbi imorse. Så mysigt och perfekt! Milian tyckte att det var jätteroligt. Det märks så tydligt vilka han känner igen nu, han är inte alls blyg längre :D Just nu sover Milian, Tobias åkte precis iväg på match och jag ska passa på att vila en stund. Sen ska jag och Milian hem och hälsa på Ronja :) 

Trevlig söndag!

Fyndade denna åkpåse förra veckan för halva priset. Jag trodde nästan att det var ett skönt för det brukar vara riktigt svårt att få tag på Elodies grejer till bra priser :) NÖJD!

Milian har verkligen blivit pappas kille. När pappa är hemma är det bara han som gäller :)



Dålig uppdatering!

Jag hinner inte blogga lika ofta som förr. Det beror mest på att Milian kräver uppmärksamhet alla sina vakna minuter. När han sover middag är jag så sjukt trött att jag också måste sova för att orka resten av dagen. Sjukt men sant. Så därför blir det väldigt sällan just nu.

De senaste dagarna har varit väldigt bra. Väldigt, väldigt bra. Milian är mestadels glad om dagarna nu. Vaknar oftast glad på morgonen även fast han vaknar runt 6 VARJE MORGON. Och somnar tidigast 19.30, oftast närmare 20. Idag sov han 3,5 timme mitt på dagen så det är ju ett tecken på att han skulle behöva sova lite mer på natten. 

Han är så himla rolig just nu. Han pratar och pratar och pratar. Hur mycket som helst hela tiden. De börjar faktiskt bli mer och mer som vi förstår. Så himla roligt! Han förstår oss så bra också. Vi kan be honom att gå och kasta någonting i soporna och då gör han oftast det. Han pekar på blöjan när han har bajsat och går oftast och hämtar en ny. Så sööööt. Våran lilla vilding. Han har börjat pussas också. Mysigaste som finns. Älskar honom mer och mer hela tiden. 

Nu är det bara en månad kvar av föräldraledigheten för mig. Väldigt blandade känslor. Det ska faktiskt bli skönt att börja jobba samtidigt som jag kommer sakna dagarna med krabaten. Men en föräldraledighet tar ju alltid slut och snart för den det för mig. Så det är bara att acceptera och det har jag helt klart gjort. Det känns bra att veta att Tobias är hemma i två månader och att han sen ska vara hos mamma innan sommaren. Nu ska jag trycka i mig mitt nya beroende; rostad majs! 

Trevlig kväll :) 

Älsklingen somnade i pulkan för någon dag sedan :)



Helgen

I fredags fick vi finbesök av mina tjejer. Helena, Sara, Sofia och Mathilda. Helena är hemma från trollis och mathilda från trondis. Så kul att få träffa dom :D Mathilda och Marius åker till Mexico på torsdag och sen får vi inte se dom på några månader. Tur att vi fick träffa dom idag också :) Helena åker tillbaka imorgonkväll. Jag är så glad att det är sista gången för till sommaren är hon MÄKLARE! Sjukt duktig hon har varit som bott alldeles ensam där nere i snart tre år. All eloge till henne! Ja, som sagt. Jag är väldigt glad över alla mina vänner <3

I lördags var vi i Knivsta hos en av familjerna i föräldragruppen. Så roligt att träffa alla igen! Jag är så tacksam även för detta. Att vi har lyckats hålla ihop så bra i mer än ett år nu. Alla mammor har börjat jobba nu. Förutom jag. Det känns lite tråkigt men jag börjat ju också snart. Inte långt kvar till 23 feb! 

På lördagseftermiddagen lämnade vi Milian i Björklinge över natten och tog oss en barnfri kväll/natt. Vi käkade en riktigt god hamburgare på Churchill arms och sen var vi på bio och såg Micke & Veronica. Den var rolig :D Sen gick vi hem och bara tog det lugnt och somnade i skaplig tid. Utvilade vaknade vi 09.30 och käkade frukost i sängen. Sen åkte vi och hämtade vildingen hos mormor och morfar. Det hade gått toppenbra! Läggningen gick bättre den här gången än förra :) SKÖNT! 
Resten av söndagen spenderades på Gränby centrum med moster Camilla. Vi hann även med lite lek med Maja och Emma. Dom hade köpt en jättefin tröja till Milian i England. Så himla kul att dom visste vad vi gillar för kläder :)

Idag har vi varit hos familjen Tora. Där var även Sofia, Tony, Mathilda, Marius och Sara. Nu är det full rulle på Tora i gåstolen och det var så roligt att se dom tillsammans. Milian som inte brukar vara så snäll mot andra barn var verkligen snäll mot Tora. Hoppas att det håller i sig. Mysig dag och helg <3

Målar med mormor :)

Gjorde en fin tavla med mormor också :)

Mina älsklingar!





Nyår

I år blev nyårsafton väldigt lugn för vår del. Vi firade tillsammans med familjen. Bara vi tre. Tobias lagade fantastiskt god middag som bestod av oxfilé, potatiskaka och rödvinsås mm. Det blev även en enklare förrätt och efterrätt. Vi var dödströtta (som varje dag) och somnade innan tolvslaget. Det kändes lite tråkigt att inte fira med vänner som vi alla tidigare år har gjort men det kändes helt okej ändå. 


När det kommer till nyårslöften så har jag faktiskt ett ganska stort i år. Vi ska bli husägare :) Blir vi inte det så har vi åtminstone flyttat till en större lägenhet. Jag mår inte alls bra i våran lägenhet just nu. Det är trångt och det känns ALLTID stökigt. Usch. 






RSS 2.0