Äntligen bilägare!

Igår köpte jag och Tobias våran första familjebil tillsammans. Det blev en Folkswagen passat :) Så skönt att ÄNTLIGEN ha en egen bil!! Jag har inte provkört den än men det kanske blir en sväng ikväll ;) 

Milian fick även en gunga igår. Vi köpte den genom blocket - av jenny och filips grannar! Lite sjukt ändå ;) Han verkade gilla den igår när vi provade den så jag håller tummarna för att den ska göra underverk här hemma! 

Jag har gjort nånting väldigt klantigt - blandat ihop månaderna när jag ansökte om föräldrarpenning! Jag hade tagit ut 18 dagar mellan 20 dec - 20 jan men tydligen hade jag klickat i 20 jan - 20 feb så jag har bara fått betalt för 1 enda dag :( Jag försökte ringa dom hela dagen igår men kom aldrig fram så jag ska göra nya försök idag. Hoppas att det löser sig ändå!
Den här wabbanub'en är påväg hem till oss. Milian har börjat suga på allting han får i händerna så jag hoppas att han ska gilla den här 😊
Postat av: sofia j

GRATTIS till bilen :D vad kul :D
Hoppas det löser sig med föräldrapenningen!PUSSS

Svar: Tack bästis ❤️
Emelie Sofie Ericsson

2014-01-28 @ 12:31:44
Postat av: Frida

Tips, ring prick klockan åtta när telefonen öppnar. Jag försökte flera dagar tills jag tillslut kom fram på typ femte uppringningen... Eländiga att få tag på! Lycka till

Svar: Det ska jag prova!! :)
Emelie Sofie Ericsson

2014-01-28 @ 16:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback