BVC

Igår somnade Milian 22.15 men vaknade sen vid 01-tiden när Tobias kom hem. Sen låg han vaken och försökte antagligen att bajsa. Han var vaken till och från hela natten. Kanske kan det hänga ihop med att han bajsade så mycket igår? Han bajsade sen vid 04 och sen två gånger till innan BVC kl 10.30. Såhär mycket har han aldrig bajsat! När vi kom till BVC hade han också bajsat. Det var grönt och BVC-sköterskan tyckte att det luktade surt. Hon sa att det kunde göra det om det var en förkylning på gång och att förkylningen kan sätta sig i magen :/ Han vägde iaf 5080 gram och var 58,5 cm lång (samma som sist). Huvudomfånget var 39,5 cm. Milian gillar verkligen inte att vara på BVC, han blir alltid arg. Idag hade jag tänkt att gå på föräldragruppen efteråt men han blev så ledsen och jag så stressad så jag struntade i det! Tråkigt :( Men jag ska försöka ta reda på när det är nästa gång. 

Just nu ligger vi i soffan. Milian somnade på min axel för en stund sen. Det var länge sen nu och herregud va mysigt det är!!!! Jag tänkte att jag skulle lägga honom bredvid mig för att vänja honom mer med att sova själv men det har jag inte hjärta för just nu. Vill bara gosa ❤️❤️❤️ 

Älskling ❤️

Postat av: JENNY - MAMMA TILL AGNES

det är alldeles fantastiskt när dom somnar i ens famn numera. jag trodde verkligen inte på när folk sa att dom slutar med det snart och att man skulle ta vara på den tiden, men det värmer verkligen i mammahjärtat när det händer!

2014-01-23 @ 22:30:41
URL: http://livetenligtjenny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback