2 månader igår :)

Inatt har våran skatt sovit 7 timmar i spjälsängen med endast ett amningsuppehåll och blöjbyte x2. Han sov mellan 23.30-04 och 06-08.30. Det var första gången som vi inte hade spjälsängen bredvid våran säng. Den fick stå kvar på sin plats. Även fast det är ca 2 meter från våran säng så kändes det hemskt att låta honom sova "där borta alldeles själv". Men det gick ju jättebra :) 

När vi vaknade tog vi en promenad upp till Gränby och hämtade Tobias telefon. Det blev även några plagg till Milian på rean och en god sallad på food courten :)

Igår var vi på BVC på läkarkontroll. Allting var jättebra. Han tyckte att både foten och hans nacke såg bra ut men att det var bra att vi fått en tid hos barnläkarspecialist iaf. Han fortsätter att gå upp ca 250 gram i veckan så nu väger han 4790 gram och är 58,5 cm :) HAN BLEV 2 MÅNADER IGÅR!

Igår på BVC 😍

Igårkväll tog vi en promenad till de blivande föräldrarna Jenny och Filip! Dom var så himla glada efter att ha varit på ultraljud och fått se sin lilla flicka. Jag tror nog att jag är lika glad, hehe. När vi var på stan tidigare på dagen var jag tvungen att handla till lilltjejen. Så himla kul att få titta på tjejkläder också! Det finns ju så mycket mer fint till flickor än pojkar. Det är tur att Newbie alltid levererar fina kläder till pojkar också :) 

Dom här köpte vi till lilltjejen i Jennys mage ❤️ 

Nu är vi påväg till min farfar i Upplands Väsby. Det blir första gången dom träffar Milian. Hör och häpna - Milian somnade i bilen med nappen i munnen! Men han förstår inte riktigt att man ska suga på den men han har iaf gjort framsteg 😃 




Postat av: Sofia J

Naaw :) Jättefina kläder till Lilltjejen :)
Sen vad glad han ser ut när han sitter själv :D Längtar tills imorgon :)<3

2014-01-12 @ 08:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback