Milians julklappar

Milian blev väldigt bortskämd igår. Jag var tvungen att lägga upp allting på sängen och ta bilder för att sätta in i hans bok om "min första jul". Tänk att en sån liten parvel kan få så mycket julklappar!

Han fick en liten cd-spelare av mormor och morfar så vi kan spela vaggvisor och sagor för honom :) Och babygymet fick han av farmor och Håkan!

Han fick galet mycket kläder!!!! 

Bredvid nestet ligger ett täcke i samma tyg som det står Milian på. Allting i samma tyg har moster Camilla sytt till honom. Även vimplarna som hänger över sängen. Under alla kläder ligger ett lapptäcke som hon också har sytt! Återkommer med bättre bilder på det sen :) Så himla fina saker!!!







Och så fick han en RIKTIG hockeyklubba av familjen Grandin. En apx i komposit - sjukt att det finns så små grejer! Jättekul julklapp 😃

Om Milian kunde prata så skulle han garanterat ha sagt att han älskar er allihopa för Gud vilka fina presenter han har fått. Han tackar er sen när han kan så tackar hans mamma och pappa nu 😃❤️


Postat av: Morfar

Gud så mycket grejer, fortsätter det så här blir han riktigt bortskämd! Hoppas han kan börja använda hockeyklubban så fort han kan gå! SHL-NHL here he comes!

2013-12-25 @ 19:29:07
Postat av: Madde

Oh herre vad mycket presenter! 😃

2013-12-25 @ 22:20:32
URL: http://livebyheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback