Spektrum

Igår var hela familjen och tittade på Sofies dansuppvisning. Gud va duktiga tjejerna var! Det är svårt att tänka sig att tjejerna hade korreograferat alla danserna själva - dom är ju bara 15 år. Några av tjejerna var riktigt duktiga och det syntes tydligt att de hade potensial att livnära sig på dansen. Sofie var absolut en av dem trots att hon endast dansar 2 timmar i veckan och då endast i skolan! Inte nog med det så var Sofie så sjukt snygg! Vilka benmuskler och vilken kropp :D 
 
Apropå bebismagar så hade Sofies danslärare en enormt stor mage. Så stor kommer nog min aldrig bli om man tittar på hur den ser ut nu. Jag som tycker att min mage känns stor (jämfört med hur liten den alltid har varit) kände mig enormt liten igår. När jag har tajta kläder eller är naken syns ju magen, men när jag har tunikor eller större tröjor skulle nog ingen människa kunna misstänka att jag har en gravidmage. Kanske kan man tro att jag bara har blivit lat och gillar godis och bullar. 
 
Nu ska jag cykla iväg till gymmet för ett styrkepass innan jag ska iväg till jobbet på 3 timmars föreläsningar och sen jobb i några timmar efter det. Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback