Dålig uppdatering!

Jag hinner inte blogga lika ofta som förr. Det beror mest på att Milian kräver uppmärksamhet alla sina vakna minuter. När han sover middag är jag så sjukt trött att jag också måste sova för att orka resten av dagen. Sjukt men sant. Så därför blir det väldigt sällan just nu.

De senaste dagarna har varit väldigt bra. Väldigt, väldigt bra. Milian är mestadels glad om dagarna nu. Vaknar oftast glad på morgonen även fast han vaknar runt 6 VARJE MORGON. Och somnar tidigast 19.30, oftast närmare 20. Idag sov han 3,5 timme mitt på dagen så det är ju ett tecken på att han skulle behöva sova lite mer på natten. 

Han är så himla rolig just nu. Han pratar och pratar och pratar. Hur mycket som helst hela tiden. De börjar faktiskt bli mer och mer som vi förstår. Så himla roligt! Han förstår oss så bra också. Vi kan be honom att gå och kasta någonting i soporna och då gör han oftast det. Han pekar på blöjan när han har bajsat och går oftast och hämtar en ny. Så sööööt. Våran lilla vilding. Han har börjat pussas också. Mysigaste som finns. Älskar honom mer och mer hela tiden. 

Nu är det bara en månad kvar av föräldraledigheten för mig. Väldigt blandade känslor. Det ska faktiskt bli skönt att börja jobba samtidigt som jag kommer sakna dagarna med krabaten. Men en föräldraledighet tar ju alltid slut och snart för den det för mig. Så det är bara att acceptera och det har jag helt klart gjort. Det känns bra att veta att Tobias är hemma i två månader och att han sen ska vara hos mamma innan sommaren. Nu ska jag trycka i mig mitt nya beroende; rostad majs! 

Trevlig kväll :) 

Älsklingen somnade i pulkan för någon dag sedan :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback