Tisdag!

Idag har vi varit med Jessica, Hampus och Vide på rutinultraljud. Det var tänkt att vi skulle vara med Vide medans dom var inne på ultraljudet men Vide blev ledsen när han märkte att mamma och pappa gick. Så Hampus fick komma ut och trösta honom. Lilla gubben. Det gick ju så bra förra gången. Då sa han inte ett knyst så vi tänkte att det säkert skulle funka idag också. Men men. Hampus fick ta med sig Vide in till Jessica sen och fick se att det ligger en liten lillasyster i magen. Så himla roligt :) 

Sen åkte vi till Camilla som bjöd på godaste köttbullarna med potatis och en riktigt god gräddsås :) Mums! 
Milian sov bara en timme på dagen så han var helt slut ikväll och däckade strax efter halv 7. Lilla älsklingen. Tänk att han redan har blivit 14 månader. Det är så häftigt. Hur en plutteliten bebis förvandlas till en alldeles förstående liten kille som snart kommer att börja prata också. Kan inte sluta tänka på och fascineras av hur människan är skapt. Så fantastiskt! 

Jag har precis kommit upp ur badet efter några kilometers löpning så nu är jag lagom trött för att somna vilken sekund som helst. Godnatt :)

Gårdagens kladdmonster :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback