Magsjuka och

Då har vi bockat av magsjuka på 3/3 barn. Detta är absolut en nackdel med att ha "många" barn. 0/2 vuxna än sålänge. Nelion började kräkas igårkväll när ca 56 timmar hade passerat sedan Milian slutade. Han kräktes 4 gånger och idag på em var det Junelles tur efter att ha haft ont i magen hela dagen. Hon har bara kräkts en gång men det var riktigt ordentligt den gången. Nelion har även varit lös i magen. Så det blir till att vara hemma hela veckan. Jag jobbar helgen så jag hoppas innerligt att jag klarar mig nu så jag kan jobba enligt planerat. Nästa vecka är det sportlov så barnen blir hemma länge nu.  Måndag nästa vecka ska barnen vara med mamma, tisdag och onsdag är jag ledig och torsdag fredag ska Tobias vara hemma med dom. Det är inte lätt att kunna vara ledig alla lov, tack och lov att vi har mamma som oftast kan hjälpa till när det krisar. Jag hade tänkt att Milian skulle få vara på fritids 2 dagar men han verkade så orolig inför det då de flesta kompisar har sportlov. Och där är jag lite kluven i tankarna. Jag vill inte att han ska bli orolig och känna sig otrygg över att gå till skolan/fritids samtidigt som jag vill att han ska utvecklas och våga ta för sig och söka upp nya vänner. Precis som han gör varje morgon när vi kommer tidigt. Men då har han trygghet i att veta att de närmaste kompisarna kommer senare och att de kommer att sitta bredvid honom i matsalen och leka med honom på rasterna. Ja, ni förstår säkert. Så detta lov får han vara ledig med lite pusslande. Och självklart är småsyskonen lediga också när han är ledig. 

Idag hade Milian hälsoundersökning i skolan som Tobias följde med på då vi är i karantän här hemma. Enligt frågeformuläret vi fick fylla i så trivs han väldigt bra med allting i skolan förutom när han behöver prata inför klassen. Precis som jag alltid har varit. Tobias är likadan. Han vägde 20,3 kg och var 118,5 cm lång. En liten och nätt kille. Men han följer sin kurva och växer som han ska. Efter det hann han också med bandybussen som var superviktigt för honom. Så tacksam att han verkar älska bandykul. För det gör jag också. Jag tycker att det är helt otroligt att det finns så mycket hjälpsamma människor som ställer upp gratis och hjälper barnen med allt de behöver hjälp med. Så himla gulliga och trevliga pensionärer. Så ordnar dom fika till föräldrarna i fikabåset varje gång. Jag blir alldeles varm när jag tänker på det. Så fint initiativ! Fler idrotter borde ta efter detta. 

Februari månad är verkligen fullproppad. Imorgon fyller Camilla år, Gustav fyllde igår och Niclas fyller nästa vecka. I helgen är jag bortbjuden och svärfar och Marie kommer. Dessutom jobbar jag jouren hela helgen. Nästa helg är jag bortbjuden på dagen på lördagen och på kvällen är vi hela familjen bortbjudna. På söndagen är Milian bjuden på kalas. Sista helgen i feb ska jag till Norge på dop för lilla Walter. Det blir en lyxhelg med hotellnätter och massa tjejmys. För övrigt planerar vi inför semestern och det verkar tyvärr som att jag och Tobias endast har en säker vecka gemensamt om planerna blir som jag gissar. Förhoppningvis kan Tobias ta en vecka föräldraledigt på min semester så det blir 2 veckor tillsammans iaf. Målet är att barnen ska få vara lediga minst veckor iaf. Milian kommer troligtvis att få gå på fritids första sommarlovsveckan. Sen eventuellt sista. Det återstår att se. Då vi planerar en resa i september bör vi tänka oss litegrann för så vi har semesterdagar att plocka ut då också. Det är inte lätt det här med planering. Men jag älskar att planera! 

Jag längtar redan tillbaka till snön och skidåkning i sälen! Det var Löööövly! Drömmer fortfarande om snö här hemma så vi kan åka lite i sunnerstabacken. Let the dreams come true! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback