Känslostorm

Imorse sköljde en våg av känslor över mig vid lämningen i skolan. Igen. Imorse ställde alla barnen i förskoleklassen upp sig på led och mittemot dom stod en klass av 3:or som skulle bli förskoleklassens faddrar. Jag kunde inte låta bli att stå kvar och titta när Milian skulle gå iväg med ett barn i trean. Han såg så otroligt stolt ut, men också lite nervös och rolig, när den stora pojken tog honom i handen och log. Dom gick iväg hand i hand och Milian vinkade till mig. Då kom alla känslorna för mig och jag började såklart gråta där mitt på skolgården. Och fick inte stopp på tårarna heller. Junelle tittade på mig och frågade såklart varför jag var ledsen. Då svarade jag "Gumman, jag är inte alls ledsen. Jag är bara väldigt glad över att Milian är så stor och modig. Jag är stolt över honom. Och över er, dig och Nelion". 

Igår var det dags igen för Nelions trumhinna att spricka. Natten till igår var jobbig, men långt ifrån samma som sist. Han var ledsen i några timmar men vi sov iaf mellan 04-06.20. Sen sprack trumhinnan under dagen och det blev denna gång antibiotika i 10 dagar och en annan sort. Han är lika duktig nu som sist. Bara gapar och sväljer. Så imorgon ska vi prova att dom går till Lotta och jag kommer hem på lunchen och ger honom medicinen. Så kanske lotta kan ge den sen. Blir ju segt att vara hemma i 10 dagar när han är pigg. Hur har ni andra gjort som har/haft öronbarn? 

Igår var det bvc för både Junelle och Nelion. För Junelle gick det bra förutom hörseltestet. Det var några toner på ena örat hon inte hörde så det måste vi göra om. Precis som med Milian. Hon hade gått upp ett kilo på ett halvår och vägde nu 16.5, precis som jag trodde. Hon var även 104 cm lång. För Nelion blev det bara läkarbesöket tyvärr. Vi väntar med vaccin och kontroll till nästa besök om 1,5 vecka. Segt men vad gör man? Jag som strulat med den här tiden 2 gånger för att få till den och slippa åka från jobbet. Nu lär jag ändå behöva vara ledig för att få till det. Men barnen går ju såklart alltid före jobbet. Alltid oavsett. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback