Rasande utveckling


Herregud vilken himla fart det blivit på Nelions språkutveckling. Idag sa han sin första 3-ordsmening. Galet ju. Det var ju bara några veckor sedan han började härma ord. Nu säger han allt och det kommer fler och fler 2-ordameningar och lite svårare ord. Idag sa han "köttbulle" och det lät så himla roligt och gulligt. Sånt där som man verkligen inte vill missa att filma men såklart gör man ju det. Ska försöka filma lite mer nu i veckan för att minnas senare. Vi har annars haft några jobbigare lämningar den senaste tiden men idag gick det lite bättre. Nelion gråter oftast vid lämning och nu den senaste tiden har Junelle också börjat gråta när han gråter. Det är det som känns allra jobbigast. Hon tar en liten "mammaroll" när dom är hos dagmamman. Jag tycker att den tryggheten är jättebra men jag vill ändå att dom ska vara självständiga. Så det är en lite kluven känsla. Nelion vill oftast leka där Junelle leker osv men idag hade dom lekt mycket för sig. Så det är ju lite positivt för båda. Jag hoppas ni förstår mig rätt och vad jag menar. Jag skulle aldrig byta ut detta och sära på dom för jag tycker det är underbart att det är såhär. Men jag tycker ibland lite synd om Junelle som är den tryggaste punkten för honom och han söker tröst hos henne. För Milian går det bara bra och imorgon är det dags för bandykul och bandybussen. Så spännande. Vad jag bet hittills är det 4 barn från klassen och 2 andra barn från 1:an som Milian känner. Så det känns väldigt positivt. Jag åker till skolan efter jobbet och tittar så att det går bra för dom att komma på bussen och Tobias möter upp bussen vid ishallen. Så man ser hur det går till första gången. 
I
Det är väldigt mycket nu framöver. Vi har nästintill varje lördag och söndag fram till jul uppbokade för olika trevligheter. Det börjar ju redan denna helg med Milians kalashelg. Nästa helg åker jag till Ullared, helgen efter det är det kalas, lunchbjudning och brunch. Helgen efter det är det Tomteland och helgen efter det jobbar jag lördag och söndag. Helgen efter det ska vi till Stockholm med hela gänget och helgen efter det är det ju helgen innan julafton så då hoppas jag inte att vi har bokat nånting. Haha. Så jag är otroligt glad för ullaredshelgen och julklappsshoppingen. Är det nånting som jag längtar till nästan hela året så är det att få köpa julklappar. Det är ju bara såååå roligt. Jag vette tusan hur jag ska kunna hålla i pengarna på Ullared. Jag vet redan massor saker jag vill köpa. Ska bli så så roligt. 

Jag har tappat rösten igen och känner att jag egentligen hade behövt vara hemma och vila ut några dagar. Men jag mår ju rätt bra i kroppen annars så jag får kämpa på. För övrigt är jag inne på tredje veckan nu utan träning. Det känns som at jag kommer få vila hela denna vecka också. Så himla segt. Men måste bli bra i halsen och från hostan. 

För två veckor sedan fixade Ida och Gustav vårat internet så nu kan vi äntligen streama filmer osv från tvn. Jag är så himla tacksam för den hjälpen. Jag ska iväg till affären nu och hämta en av Milians födelsedagspresenter sen ska vi kasta oss ner i soffan och kolla på kvällens bachelor och om vi orkar ska vi börja titta på A star is born 😊 Sov gott allesammans! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback