Astrid Lindgrens värld

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu har vi varit där sagorna blir verklighet i två dagar i rad, magiskt! Alltså jag kan bara inte sluta förundras över hur duktig Astrid var. Igår var det kaos. Vi kom iväg lite för sent från camping så när vi kom fram till Vimmerby möttes vi av en låååång kö. Säkert 3 km lång. Vi hade planerat att vara på plats runt 09.45 men istället var vi där 11. Så himla synd. Detta gjorde att mitt program som jag hade gjort i appen inte alls blev som jag trodde. Milian ville springa överallt och se allting. Han blev jätteledsen om vi inte hann med allt han ville se och sprang iväg några gånger från oss. Vilket gör mig så himla arg inombords för detta har vi pratat om så noga många gånger. Och ändå gör han så. Så dagen igår gick mest åt att springa runt och försöka se typ allt. Alltså blev det bara stressigt. Inför idag gick vi noga igenom vilka föreställningar vi ville se och bestämde oss för några stycken men lite tidsmarginal mellan. Det blev mycket bättre. Ingen stress och hets. Jag tror att vi hann se det mesta som vi ville se. Magiska dagar trots alla dessa människor som trängdes för att kunna se alla underbara föreställningar. Milian är helt inne i Bröderna Lejonhjärta och har två kvällar i rad lyssnat på sagorna på Spotify. Imorgon ska han kolla på HELA filmen, det är väldigt nog eftersom vi valde Att inte titta på den sista scenen med tekla så han är väldigt nyfiken på det nu. Vi har aldrig sett hela filmen förut men nu ska han få göra det. 

Alltid när vi ska göra nånting med kusinerna, precis som nu, så blir någon av barnen sjuka. Detta hände såklart nu också. Och inte vilken sjuka som helst utan magsjuka också av dom alla. Både Leonell och Julian har blivit smittade. Och idag även Ronja. Hur är detta ens sant?! Detta händer alltid när vi ska göra nånting. Sist var det ju vi som blev magsjuka när vi skulle åka Eckerölinjen. Så tråkigt när vi sett fram emot att få hinna umgås mycket och vi som planerat för detta sedan i våras. Usch, tycker så otroligt synd om dom som dessutom aldrig varit på ALV förut. Men som tur var så hann dom iaf dit första dagen. Vi får göra en repris om 2-3 år när Nelion och Julian är större och kan sitta stilla mer än 2 sekunder. Apropå det så fanns det massor med roligt för dom små också. Dom älskade Nils Karlsson pysslings hus och Nelion älskade alla små miniatyrhus som ALV består av. 

Nu är vi påväg hem efter att ha spenderat sista dagen på campingen med sol, bad och god mat. Trots dessa motgångar så har det gått väldigt bra. Tobias har haft ont i ryggen men ändå försökt hålla humöret uppe. Nelion är jättepappig och har verkligen bara velat vara med Tobias. Dilemma alltså. Han har varit som en solstråle hela veckan och absolut det minsta problemet av dom alla tre. Trots sena kvällar och tidiga mornar har han var underbar. Junelle som annars sover till 09 tiden har blivit väckt senast 08 på mornarna men ändå varit pigg och glad. Den enda som har varit känslig och trotsig är Milian. Vi har haft våra duster ett antal gånger varav de flesta första dagen på ALV när han verkligen inte lyssnade för fem öre. Då skulle han göra allting på en gång. Vi har varit uppe sent på kvällarna och spelat kort och yatzy, så mysigt. Sammanfattningsvis så ÄLSKAR barnen att campa. Milian har trivts som fisken i vattnet med detta. Så himla roligt. Junelle verkar också ha haft roligt men Milian har verkligen njutit. Så lite tråkigt känns det att nu behöva lämna tillbaka husvagnen under helgen. 

I veckan som kommer ska det bli jättebra väder så nu ska vi passa på att bada massor. Hoppas ni har en härlig sommar :) 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback