Första arbetsveckan

Just nu är jag inne i en bubbla känns det som. Jag försöker till 110% komma in i mitt nya jobb och allt som behövs läras för ett självständigt arbete. Därför är jag extra tacksam för hur bra det gått hemma i veckan. Tobias har skött alla 3 inskolningar parallellt med varandra och det har verkligen gått super. I början av veckan fick han ta med sig alla tre barnen till skolan för att stötta Milian en stund innan han kom igång. I slutet av veckan gick det jättebra att bara säga hejdå. Alltså, ni ska bara veta hur stort detta är för mig. Från den lilla lilla pojken som grät sig blå och klamrade sig fast vid våra ben påvägen med dagis till den här stora och modiga killen som vinkar och springer iväg och leker med sina kompisar. Och dessutom tycker han att det är "mycket roligare än förskolan". Så det känns väldigt positivt. 
Det har även gått väldigt bra för Junelle och Nelion. Nelion har varit ledsen när Tobias lämnat men sen har han haft jättekul. Likaså Junelle. Idag fick han även prova att sova kvar. Det var ju inga större problem eftersom han känner igen vagnen. Vi har bara använt den senaste månaden för att vänja. Så idag hämtade Tobias en nyvaken kille vid 14-tiden. Så man skulle kunna säga att inskolningen är färdig nu med lite marginal nästa vecka. På måndag kör vi också 09-14 och på tisdag blir det vanliga tider. Igår eftermiddag kom Lotta och ett av barnen som var kvar efter 16 förbi oss och lekte på våran gård. Det uppskattades så himla mycket av Junelle och dom lekte så himla bra. Jag tyckte också att det var jätteskönt så även jag fick en uppdatering på hur det gått i veckan. Så nu känns det väldigt bra och tryggt. Junelle och den flickan har verkligen hittat varandra och lekt massor idag också. När jag frågade Junelle hur hon haft det idag så svarade hon "Hitkul (skitkul). Nu känner jag alla barnen". Så söt! 

Jag hade helt blandat ihop dagarna nu i helgen. Jag var 99% säker på att jag skulle på fest imorgon men det visade sig vara ikväll. Tobias behövde verkligen jobba så jag fick skippa den. Såhär i efterhand är jag rätt lättad över det beslutet med tanke på hur trött jag varit efter förra helgen. Och efter en riktigt tuff första vecka på nya jobbet! Ge mig styrka och energi till nästa vecka 🙏

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback