Öroninflammation

Vi har spenderat mestadels av veckan utomhus i trädgården. Helt underbart. Dock har resultatet blivit öroninfalmmmation på Nelion och ont i öronen på Mille. Vi är väldigt noga med mössor nu på tidiga våren, alltid fleecefodrade mössor och på Nelion har jag varit noga med mössa som täcker HELA öronen. Så det är inte det som är orsaken. Vi har varit noga med mycket kläder också. Så detta borde inte ha spelat någon roll kan man tycka? Hur som helst är vi inne på 2:a dygnet med antibiotika för lilleman. Ni som vet, vet. Inte så lätt att få i dom direkt, men han är superduktig. Dock hatar han smaken och kväljer rejält varje gång. Vi har varit hemma hela veckan för barnen har varit förkylda och inte ställt om helt efter tidsomställningen för dom har sovit till 08 på morgonen och det är ju helt underbart att kunna välja att vara hemma precis när man känner för det. Om 5 månader går Mille i skolan och då är det måndag till fredag som gäller. 

Vi har fått massor gjort ute i trädgården. Vi har sått morötter, dill, koriander i pallkragarna. Vi har grävt upp helt färdigt för växthuset (som borde komma nästa vecka, så spännande) och kastat upp all jord på släpkärran. Säkert 20 skottkärror har jag gått fram och tillbaka med. Tur är väl det för denna vecka har jag inte kunnat träna ordentligt pga ont i bihålor och jättesnorig/förkyld. Vi har även städat på altanen för att skura den någon helg framöver. Och flyttat bort alla grenar från äppelträdet som är beskärt. Igår var vi och handlade gräsmattegödsel och gräsmattedress. Även några säckar jord och naturgödsel till pallkragarna/växthuset och lite annat smått och gott till odlingarna. Alltså jag är helt fast i odlingarna. Det är så GALET ROLIGT. Mitt största intresse just nu helt klart. Tobias håller på att bli söndertjatad om alla plantor här hemma haha. Längtar bara tills vi får ställa ut allting nu för alla fönster är helt proppfulla med plantor nu. Igår planterade jag om alla gurkor och tomater för andra gången. Nu har dom nog plats så dom klarar sig tills dom åker ut i växthuset. Det får man åtminstone hoppas för det är ett jäkla jobb att göra det. Men väldigt roligt. 

Idag ska jag ut på vift i några timmar utan barnen. Ska bli så kul och spännande. Imorgon ska mille på kalas och vi ska fortsätta fixa i trädgården. På söndag ska vi till björklinge för första gången på väldigt länge. Mys :) Trevlig helg allihopa! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback