Helgen

Denna helg har verkligen varit upp och ner. Vädret har ju varit tipp topp och vi har badat i vattenspridaren till och med. Men mitt tålamod har underpresterat totalt. Så besviken på mig själv i skrivande stund. Tobias har jobbat och sovit borta till idag så jag och barnen har drivit hushållet allena. Med stor beteckning på jag. Dom har inte varit så hjälpsamma även fast vi pratar dagligen om att alla måste hjälpas åt och att vi i familjen är ett team. Dom vet precis vad jag menar och verkar förstå innebörden av att vara ett team  men detta inte alltid teamet samarbetar. Och i helgen var det verkligen så. Jag går inte in på detaljer mer än att jag kan säga att jag höjt rösten flera gånger och vi blivit osams. Så idag när mamma och pappa kom hit sä var det verkligen skönt att få åka iväg en timme helt ensamma. Ni vet när man får åka iväg, dra på
Volymen på max och bara få vara sig själv för en stund. Och ladda inför träningspasset. Så värt och oj så mycket energi man får. Tack mamma och pappa för det! Betydde så mycket. Inte nog med det så kom sedan Camilla hit och hjälpte mig att städa. Så himla tacksamt. Barnen sprang ute och lekte medan vi städade. Nelion har blivit så himla tuff den senaste tiden så när han är på bra humör så springer han runt själv med grannföräldrarma numera. Han är inte fastklistrad vid mig 24/7 med andra ord. Nelion är faktiskt den som tar minst tid nu. Junelle och Milian tjafsar och bråkar med varandra hela tiden så det är det som suger mest energi. Men dom är såklart underbara med varandra också. Syskonkärlek åt båda hållen, ni vet. Lagom till att jag och Camilla städat klart kom Tobias hem och det var mitt mål. Att han inte skulle komma hem till ett bombnedslag. Sen till middagen kom även Niclas oxh vi gjorde godaste hamburgarna, pommes, såser, ribbs och majs. Annars har jag under helgen hunnit göra klart i växthuset, planterat jordgubbar, satt potatis, satt lök, köpt lite nya solcellslampor (håller nästan aldrig 2 säsonger) och även spolat av trallen på framsidan nu. Jag är så orolig inför natten och dagarna framöver när det ska bli kallt. Gurkorna i växthuset är ju väldigt känsliga för kyla men vi har ställt in en värmefläkt där som jag hoppas ska kunna hålla värmen över 8 grader. Annars är dom rökta. Vore ju väldigt tråkigt men dom var för stora för att bo kvar inne. 

Hockeycupen som skulle varit igår blev ju inställd. Så tråkigt. Men jag har fortsatt hålla i träningen och nu går det väldigt bra. Men jag känner att jag inte får några synliga resultat så nu måste jag växla upp. Planen är att träna minst 4 dagar i veckan under maj månad. Och äta mycket protein. Så hoppas jag på resultat. Att lägga om kosten helt är inte alls min grej. Jag vill äta god mat och träna mycket. Och ger det inga synliga resultat så är jag nöjd med dom osynliga resultaten. Hur mycket tränar ni som har flera barn? Och turas ni om att åka till gym osv? Eller hur gör ni? För det är inte helt lätt att få till. Här hemma är det fortfarande jag som nattar Nelion så jag kommer nästan aldrig iväg före 20. Men det är då det är som lugnast på gymmet också. Om en månad ska jag vara borta en hel dag/natt så då måste Tobias lägga barnen så vi måste börja öva på det snart. Nu ska jag ut och checka temperaturen i växthuset innan jag lägger mig. Godnat (null)

t och sov gott  (null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback