Helgen

I fredags var vi på öppna förskolan på förmiddagen. Sen gick vi hem och lagade mat. Efter det kom Maggan (Milles och Junelles gamla dagisfröken) förbi och köpte lite kläder efter Nelion till sitt barnbarn. Därefter hade jag och Junelle play-date med Lucas och hans föräldrar en liten stund innan Lucas blev hängig. Därefter gick vi hem och packade för korvgrillning. Vi spenderade några timmar på "berget" i blåsten. Usch. Jag hade så dåligt samvete över hur lite kläder vi hade på oss. Termometern visade 17 grader men det kändes fasen som max 10! Det slår aldrig fel när vi ska grilla där. Varje gång vi varit där på senaste så har det blåst och varit ruggigt. Vi avslutade grillfredagen i naturlekparken med en god bull-längd som Ronja och Tomas hade köpt med sig. Under tiden vi fikade så fick vi ett sms av Cicci om att det var pajdags. Så på vägen hem från skogen blev det stopp hos dom för paj. Och sist men inte minst denna dag kom Camilla förbi och hängde ett tag. Så det var verkligen en fullproppad dag. 
I lördags tog vi vårat pick och pack och åkte med Tobias till Öregrund för jobb. Denna gång är det en friggebod som ska byggas. Ronja och barnen var också med så vi passade på att hänga och leka medan papporna jobbade. Och så fortsatte hela dagen och kvällen. Vi bestämde oss för att sova över så papporna kunde få lite gjort efter barnen somnat och även dagen efter. Dom kom faktiskt en bra bit på vägen! Jag och Ronja fick kvällen för oss själva med bara massa skitsnack. Välbehövligt för två annars ammande och ganska så instängda mammor. Men snart är det våran tur att få gå på lite after work och dricka drinkar. Barnen vaknade om varandra de första timmarna men sen sov dom ganska skapligt genom natten. Söndagen började med jättetrötta barn som sedan allihopa slocknade på vägen hem i bilen. När hände ens detta sist?! När vi kom hem så åkte jag och Junelle och storhandlade. Vi hade så himla mysigt och kul när vi handlade. Hon blev så glad över att det bara var hon och jag. Innan vi åkte sa hon till Nelion flera gånger "Du ska inte få följa med, du får vara hemma med pappa", haha. Så gulligt. När vi hade handlat färdigt så kom Camilla och Niclas på besök och stannade sen på middag. Nelion var lite subfebril under kvällen och detta har fortsatt även idag. Han har för första gången på aslänge (hela hans liv typ?) somnat utan att jag ansträngt mig. Jag har bara behövt amma idag och han har somnat. Lilla killen. 
Idag har vi därför försökt gjort så lite som möjligt. Det första som hände imorse var att vi insåg att vi glömt köpa toalettpapper när vi handlade och därför fick vi morgonbajsa med våtservetter. Det gick bra det med. Men vi kände att vi behövde åka och köpa toalettpapper så det gjorde vi. Mille kom också på den smarta idén att vi skulle köpa ny gummitråd till våran massproduktionsverkstad av armband och halsband här hemma så därför blev det inte bara city gross utan även två butiker till innan vi hittade gunmitråd. Vi hann även göra en ny play doh deg och lite puréer till Nelion idag. Annars har dagen varit ganska händelselös till fördel för Nelion som fortsatt kändes hängig när han somnade ikväll. 
Jag har precis plöjt igenom de senaste avsnitten av love island som jag missat i helgen. Alltså herregud vad roligt det börjar bli! Så kul att få känna sig lite ungdomlig och sitta och titta på dokusåpor. Paradise hotell blev lite för mycket denna säsong men i love island är det iaf vettiga och sköna människor. Det finns lixom känslor och värderingar att relatera till. Det saknar man ju helt när man kollar på paradise hotell tex. Nog om det. Nu ska jag sova. Godnatt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback