Halloween

Idag är det ju 31/10, trick or treat day. Jag vet aldrig om det är idag man ska gå och knacka dörr eller i helgen. Men det visade sig ikväll att det var idag. För herregud vad med barn som varit här. Säkert 30 stycken i 7-8 omgångar. Jätteroligt tycker jag. Vi här hemma har pratat om detta ett bra tag nu och barnen var så laddade på att få gå "bus eller godis" och klä ut sig. Mille var bestämd på att vilja vara skelett så han fick köpa en dräkt. Junelle velade fram och tillbaks hela tiden så det slutade med att hon blev Spider-Man, haha. Dom fick med sig lite godis hem och var så nöjda. 

Milians vattkoppor fortsätter att blossa upp. Nu borde det vända hoppas jag. Han har överallt nu och dom kliar jättemycket på honom. Dessutom har han haft upp mot 39 graders feber. Han har inte ätit någon mat sedan i söndags, bara mackor, lite frukt och druckit massa mjölk. Jag fokuserar inte så mycket på det, bara han äter nånting. Vi smörjer honom med poxclin och potatismjöl. Har även badat i havssalt ikväll och hoppas att han ska kunna sova utan att klia ihjäl sig. Usch vad jag inte ser fram emot att dom andra ska ha så här mycket klåda. Det måste vara hemskt. Igår var första dagen på år och dar som vi inte gick ut på hela dagen. Det regnade konstans och blåste massor. Milian orkade inte heller gå ut så vi gjorde ingen stor Frej av det utan stannade inne bara. Idag har vi tagit oss ut i någon timme i alla fall. Plus att vi gick "bus eller godis" nu på kvällen. 

Nelion är i jordens "lämna mig inte mamma"-fas just nu. Så fort jag lämnar rummet skriker han "mammamam" och blir sådär överdrivet ledsen som bara han kan. Så det blir inte mycket gjort här hemma om dagarna. De senaste dagarna har vi inte gjort nånting annat än att pyssla. Massor. Imorgon ska vi försöka städa lite. Handla kan vi ju inte göra nu när Mille har kopporna. Så det ekar rätt tomt i kyl och frys just för tillfället också. Och det är ju det värsta som finns, speciellt när man är hemma med sjuklingar. Men det ska vi försöka ordna till imorgon eftermiddag. Nelion sover i spjälsängen för första gången nu ikväll så jag ska upp och titta till honom nu och sen krypa ner bredvid min stora kille som ligger i våran säng. Godnatt 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback