Fynd

I helgen har vi fyndat det som behövdes i barnens höst och vintergarderober. I lördagsmorse köade jag i en timme utanför st perkyrkans barnloppis. Tyvärr så hittade jag inte så mycket mer än ett par skalbyxor till Nelion, en regnjacka till Nelion, ett par skor till Junelle och en höstjacka till Mille. Sen köpte jag lite bebisleksaker som annars är svindyrt. Jag hade väl förväntat mig mer fynd på loppisen men jag hade Nelion med mig och han var inte nöjd över att vara där. Folk visade ingen hänsyn till honom heller utan var lika ivriga och knuffade undan oss iaf. Haha. Skrattretande ju. I helgen som kommer är det en större barnloppis som enligt vana loppisfyndare ska vara bäst. Så jag funderar väl på att ta mig dit och kika efter åtminstone en höst/vinterjacka till Nelion och fodrade regnkläder till Mille. I söndags var vi på polarn o pyret och handlade nödvändigheter då dom hade 20% på ett helt köp om man handlade minst tre varor. Vi visste att vi behövde en del så vi passade på. Milian fick vinterbyxor, ullfrottetröja och fodrad mössa. Nelion fick ullfrotteoverall och skalvantar och Junelle fick fodrad mössa. Sen fick alla tre varsina ullstrumpor. Och vi fick ca 600 kr rabatt, så värt!  Junelle kan ha nästan allting som Mille hade förra året och skalvantarna passar båda fortfarande. Vi började använda fingervantar förra veckan och redan ikväll kände vi att det var dags för skalvantarna också. Mille saknar bara  fodrade regnkläder nu så det hoppas jag kunna fynda i helgen på barnloppisen.

All denna shopping tack vare bidrag från världens bästa farmor och Håkan. Så himla uppskattat och lägligt då höst och vintersäsongen alltid är dyrast. Tack tack tack för det! I lördags var farmor/svärmor här hela dagen och vi hade en lugn och härlig dag. Ronja, Tomas och barnen var också här och Ronja lagade god mat till oss alla. Frågar ni mig så är hon grym på mat, älskar hennes mat och goda recept! Vill ni ta del av några av hennes goda recept kan ni kolla hennes blogg; roonjas.blogg.se. 

Igår var vi på Leos några timmar på förmiddagen. Sjukt vad dyrt det är att vara på lekland. 159 kr per barn för inträde, är det rimligt? Det tycker jag fasen inte. Sjukt dyrt ju. Barnen älskar det verkligen just nu och tjatar om att åka dit varje dag. På tisdagar kostar det bara 99 kr så det känns som att man får passa på att åka då isf. Snart öppnar ju även ett nytt lekland i uppsala. Frågan är bara hur alla ska gå runt nu när det finns 4-5 stycken. Kanske är det därför dom tvingas höja priserna. Imorgon ska vi till bvc på förmiddagen och på kvällen ska vi på avslutning på fotbollen. Godnatt och sov gott allesammans :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback