Valborg

Valborgsmässoafton blev inte riktigt som planerat i år men vi hade mysigt iaf. Jag, mamma och barnen skulle ner på stan på morgonen och sen ha picknick längst ån men mamma blev sjuk. Så jag vågade mig ner själv med alla tre barnen tillsammans med Backlunds mfl. Vi kollade på forsränningen, hade lite picknick och köpte ballonger. Jag var överlycklig för att Mille valde en ballong för 60 kr (!) när Junelle valde en för 100 kr (!). Sjuka priser! Inte nog med detta så gick Milles snöre av när vi kom hem så ballongen flög upp till gammelfarmor. Han blev så hysteriskt ledsen så tobias tog med honom ner på stan igen och köpte en ny för 100 kr (!!!).  Nelion sov ändå tills vi klev av bussen. 09-12.30. Annars hade det nog blivit kaos. 

Sen skulle vi ha grillat med Ronja, Tomas och barnen men vi blev själva. Senare på kvällen tittade vi på kasen med resten av Bärby hage. Så det blev en lugn och härlig valborg även detta år :) 

Nelion är 6 veckor idag och enligt statistik mm ska denna ålder vara den mest skrikiga. Och det verkar stämma bra här. Sedan 2 veckor tillbaka har han varit riktigt bökig och missnöjd. Det är förrän nu han har suttit nöjd i  babysittern eller i gymmet i mer än 5 minuter. Imorse satt han i babysittern och vaggade sig själv till sömns första gången. Det underlättade min morgon otroligt mycket. Vagnen och bilen fungerar fortfarande inte alls. Dock tog han nappen igen igår så nu har jag mina förhoppningar igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback