Sjukstuga

Jag har varit så nära att skriva flera inlägg men antingen har jag somnat eller så har telefonen hakat upp sig. Så därav väldigt länge sen sist. Det har inte hänt så mycket den senaste tiden förutom att det varit extremt varmt, nästan för varmt faktiskt. I fredags åkte Milian på årets första feber och kräktes därav 4 ggr under 2 dygn. Igår fick Junelle samma sak och hade som högst 40,9 graders feber. Hon som knappt haft feber förut bara låg och var nästan okantaktbar en stund. Men så fort jag fått i henne alvedon och hon kräktes så blev det bra. Hon hade lite feber igårkväll också men var ändå pigg. Jag vet fortfarande inte vad denna feber har orsakats av men det jag tror är vätskebrist. Dom har druckit alldeles för lite i denna värme. Det har märkts också på deras hud för dom har varit så extremt torra. Jah tycker att jag har sprungit efter dom med vattenflaskor och keps sjuttioelva gånger men tydligen har det inte riktigt räckt. Men det är bara mina spekulationer. Det kan mycket väl ha varit magsjuka också. Det spelat egentligen ingen roll, huvudsaken är ju att dom mår bra nu. Vi har iaf fått ställa in flera aktiviteter denna vecka. Igår skulle vi ha tittat på mammas och idas karneval med barnen och idag skulle vi ha firat Sofias födelsedag. Imorgon hade hi tänkt gå sista dagen på förskolan men eftersom Junelle kräktes igårmorse så struntar vi i det. Så vi går bara dit på eftermiddagen med presenter till personalen. Så nu har barnen sommarlov enda till 20 augusti. När dom är tillbaka sen så hår båda två på förskolan och eventuellt får Junelle några dagars inskolning.  
På fredag kommer Junelles dagmamma, en av dom andra dagmammorna och barnen hit och leker/äter med oss. Hoppas på bra väder så barnen kan bada :) 

På lördag tänkte vi äntligen följa med Tobias ut till Öregrund för att göra klart det sista jobbet och "fira" att jobbet förhoppningsvis blir klart så vi kan släppa den biten. Det ska bli sååå skönt att få mera familjetid ihop nu för herregud vad barnen har saknat att ha pappa hemma. Varje morgon när dom vaknar frågar dom om pappa ska jobba och när han kommer hem. Idag när det var onsdag men ändå röd dag sa Milian: "Junelle, idag är pappa ledig. Han ska vara hemma med oss hela dagen". Jag går sönder inombords av sånna ord. Men nu blir det inte mera extrajobb på ett bra tag. Men dessa pengar är väldigt välbehövliga för att vi ska kunna vara hemma så länge som möjligt med våran lilla skrutt. Det känns ännu viktigare nu när vi inte vet hur barnomsorgen kommer att se ut i augusti nästa år. 

Nu ska jag och Tobias träna. Ha en fortsatt fin nationaldag :) 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback