Härliga semester

Åh, vi har haft några väldigt mysiga och bra dagar. I början av veckan var vi i björklinge och sov över och passade på att vattna hos mamma och pappa. Vi badade, grillade och lekte med kusinerna som också kom dit. Jättemysigt! Det var så olidligt varmt inne på övervåningen så barnen och Tobias fick åka hem och sova medans jag och Nelion lyckades somna i alla fall. Dagarna därpå spenderades i älvkarleby. Ronja visade oss en jättemysig lugn liten långgrund strand där hon själv är uppvuxen. Det var supermysigt och helt perfekt för barnen där. Helt otroligt nog så var det 30,5 grader i vattnet ena dagen och andra dagen 29 grader. Galet!!! I Sverige lixom? Detta gjorde även att bebisarna också kunde bada. Helt underbart. Jag kände där och då att jag saknade en uv-dräkt till Nelion. Jag velade hela helgen efter Gotland om jag skulle köpa en och just där och då bestämde jag mig för det. Så idag åkte vi till babyworld och prismatchade en som jag kollade upp på babyworld. Fick den för nästan halva priset, tack babyworld för att ni alltid är bäst och prismatchar allting. Så tacksamt. Så idag åkte vi till Lasse och Pia och badade i deras pool där det även var 28,5 grader och perfekt för bebisarna att få svalka sig. Barnen har så himla roligt i vattnet nu, dom har blivit så modiga. Båda två tar sig framåt på sina egna vis. Junelle lärde sig simma med puffarna på Gotland men sist vi var hos Pia så fick hon kallsupar x flera och vågade inte bada nåt mer. Så då köpte vi en badring och då gick det plötsligt bra igen. Så nu simmar hon med både och. Och det går riktigt bra, hon får verkligen upp kroppen i rätt simposition. Milian simmar på med sina puffar och klarar det hur länge som helst. Idag tror jag att han var i vattnet 1,5 timme i streck. Och simmade hela tiden i poolen som är 1.30 djup så han bottnar ingenstans. Ronja, Tomas och barnen kom också dit och badade, jättemysigt. Senare ikväll efter middagen gick vi till Fyrishov och spelade minigolf. Barnen tycker att det är jätteroligt och vi föräldrar likaså. Camilla och Niklas kom också och gjorde oss sällskap och det blev en sådär perfekt sommarkväll. Påvägen hem letade vi Pokémon och var inge hemma förrän 22.30 och det var fortfarande 22 grader ute. Magiskt! 

Helgen är rätt oplanerad eftersom vi beger oss neråt landet i början av nästa vecka. Imorgon verkar det bli regn och på söndag lät vi tvätta och packa. Vi har inte riktigt bestämt om vi åker på måndag eller tisdag. Det beror på om vi ska övernatta nånstans eller hur vi ska göra. Planen är att vi ska sova hos Linnéa med familj tis-fre och åka uppåt igen på fredag. Natten mellan fredag och lördag söver vi hos sanna och Jimmy i Norrköping. Beroende på väder så tar vi Kolmården eller ej. Barnen verkar inte ha glömt bort att vi ska dit så vi får se hur det blir. På lördag kväll åker vi hem och tvättar igen för att åka vidare ut till Öregrund på söndagen. Sen får vi se om vi är kvar på länsö eller om vi åker hem. 

Det bästa med denna vecka har varit alla dessa härliga sovmornar. Vi har sovit till ca 09-09.30 varje dag och det är ju så underbart att kunna göra det trots tre småbarn. Barnen somnar sent på kvällen och vaknar sent på morgonen. Dom får sina ca 11 timmar sömn som dom behöver och vi får våra. Dessutom är det supermysigt att gå och lägga sig allihopa tillsammans. Vi tar verkligen till vara på varenda liten gnutta av tiden tillsammans, allihopa. Noll egentid för oss. Bara familjetid. Precis på vårat vis, som vi vill ha det på våran semester. Älskart! 
Jag hoppas verkligen att det regnar ordentligt hela dagen imorgon. Sverige håller ju fasen på att brinna upp, det är sådan skrämmande torka i hela landet. Fruktansvärt. Så vi hållerna tummarna för mycket regn imorgon så att brandmännen får lite hjälp med att stoppa bränderna. Godnatt gott folk 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback