Kalashelgen

Nu är äntligen kalashelgen över. Som ni säkert förstått för länge sen så älskar jag att ordna kalas. Men detta var nog sista gången på länge. Barnkalaset blev kaos. Junelle hade valt tema på kalaset, vi beställde alla saker tillsammans, skrev inbjudningskorten tillsammans och hon valde helt själv vilka hon skulle bjuda. Hennes förväntningar var nog för stora. För när kalaset väl började så bröt hon ihop och ingenting fungerade. Hon vägrade att ha på sig Elsa-klänningen, hon grät till tårtan, hon grät för att någon råkade sitta på hennes stol osv. Vi var 11 barn och 2 bebisar varav några barn var helt crazy och skrek i stort sett i två timmar.  Så jag är inte så sugen på att ha fler barnkalas i vårat hem. Nästa gång blir det ett ordnat kalas där vi slipper att göra ett enda dugg. På tex Leos eller turbo. Det återstår att se.  

Jag är iaf nöjd med fixet runtom kalaset. Tårtan blev bra men den höll på att börja smälta precis när vi skulle äta den. Men det fick bra ändå. Tanken var att vi skulle ha haft skattjakt utomhus men det ÖSREGNADE typ hela tiden så det fick bli inomhus. Tanken slog mig att det faktiskt hade varit väldigt roligt om vi hade gått ut, men det kom jag på nu. Regn är ju typ det roligaste som finns för barn? aja, vi gjorde inte det iaf. Jag tyckte nog inte att det lockade just där och då. 

Junelle har fått massor med fina presenter och hon är jättenöjd över det. Hon och vi tackar ödmjukast alla som varit här och grattat henne under helgen. Ni är underbara allihopa. Tack tack tack. Kärlek till er alla. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback