Första Bvc-besöket

Idag blir mini 2 veckor gammal och igår var vi på bvc första gången med honom.  Förra veckan när bvc-sköterskan var här så vägde han 3300 gram och igår vägde han 3405 gram. Han hade alltså precis passerat födelsevikten. Jag trodde faktiskt att han skulle väga lite mer så kände mig lite besviken ändå. Men jag får se det positivt eftersom han ändå hade gått upp. Han hade även vuxit 1 cm så nu var han 52 cm. Hans navel är inte helt läkt ännu så vi ska droppa i nacl 4 gånger per dag och har ett nytt besök på fredag för att kolla hur naveln ser ut då. 

Vi fortsätter att napp-träna här hemma. Nappen går bra i vagnen och ibland i bilen. När han är vaken och sitter i tex babysittern vill han inte ha nappen. Så vi fortsätter träna helt enkelt. Den napp som går överlägset bäst är mam 0-2 månader. Eska mini har också fungerat vid enstaka tillfällen. 

Nelion är fortfarande snorig och speciellt på nätterna. Han hade ingen feber på hela dagen igår och inte hittills idag heller. Men inatt sov han dåligt igen och jag fick suga med snorsugen flera gånger för att han skulle kunna andas och kunna amma. Vi hoppas att han slipper snoret till imorgon. Junelle har hostat på nätterna och varit snorig men det börjar bli bättre nu. Milian har fortfarande klarat sig bra från förkylningar. Nästa vecka tänkte vi försöka ta oss iväg till förskolan igen.     Sen återstår det att se hur vi ska lägga upp det med tider och dagar. Ha en fin dag :) Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback