3 veckor

Helt otroligt att det redan gått 3 veckor sedan mini gjorde entré. Han har under dessa 3 veckor mestadels sovit och detta har varit 75% hud mot hud. Vi har ammat, ammat och ammat. Ibland 4-5 timmar i streck. Han bajsar 6-10 bajsblöjor per dygn och kissar mycket. Han är fortfarande lite skelögd/vindögd men börjar mer och mer kunna fokusera blicken. Han har precis vuxit i storlek 56 och jag gissar att han har gått upp litegrann sedan förra veckan. Ska bli spännande att se imorgon! Han ör precis som sina syskon när det gäller bilen, den är inte särskilt rolig. Det går bra ibland men ibland skriker han för fulla muggar tills vi stannar och tar upp honom. Lilla hjärtat. Det kan fasen vara det värsta som finns att sitta och köra och inte kunna göra mer än att försöka hitta bästa stället att stanna bilen på för att ta upp honom och amma.  I början fungerade nappen väldigt bra men nu går den sämre. Så nu är det ingenting som fungerar när han börjar skrika i bilen. Vagnen har också fungerat väldigt bra fram tills igår i stort sett. Igårkväll tog vi en promenad för att kolla efter Junelles ena skalvante som vi tappat och då blev han alldeles otröstlig och vägrade vagnen. Jag tog upp honom och vaggade honom till sömns tre gånger men han vaknade lika ledsen varje gång. Så jag bar honom i bärselet hem, tack och lov för den! Som tur var hittade vi Junelles vante iaf :) Idag på eftermiddagen skulle vi ut och sopa/kratta på tomten men då vägrade han också vagnen så det slutade mes att jag gick in och ammade. Hela kvällen. Han har inte velat släppa bröstet sedan dess. Lilla plutten. 

Igår var jag och Mille på hörseltest för tredje gången. Resultatet visade på samma hörselnedsättning på höger öra som tidigare. Efteråt träffade vi läkaren (samma som sist) som bedömde detta som en långvarig "öronförkylning" och ordinerade att Milian skulle blåsa ballong. Han tipsade om otovent så den köpte vi på apoteket. Han trodde att detta skulle hjälpa och eftersom han inte besväras av detta så behövdes inget kirurgiskt. Skönt. 

Idag var vi hos tandläkaren och det kändes inte lika bra. Milian var superduktig. Han satte sig i stolen helt utan tvekan och lät tandsköterskan undersöka och göra allting hon behövde göra. Det visade sig dock att hans mineraliseringsproblem på en av tänderna blivit sämre. Hon förklarade det som att den var mjuk. Så vi fick en ny tid för att laga den tanden för att han inte ska få ont igen. Usch vilken ångest jag har. Han kommer att behöva få bedövning innan för att det kan göra ont när dom ska fylla den. Fy satan. Tobias har redan lovat att följa med honom då eftersom det kan bli svårt för mig att ha med mini då också. 

Idag har även båda barnen varit på förskolan och det gick jättebra. Junelle blev lite ledsen imorse men det gick fort över. För Milian gick det hur bra som helst. Förvånansvärt när dom varit hemma i tre veckor nu. Jag trodde att det skulle bli jobbigare faktiskt. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback