Ordning och reda

Äntligen är det ordning och reda på Reagatan igen. Familjen Backlund är hemma! Milian och Junelle blev minst lika glada som oss över att dom kommit hem efter sina 2 veckor på auruba. Vi åt lite middag hemma hos oss ikväll och det låter som dom haft en fantastiskt resa! Jag har inte längtat nånting innan men nu börjar jag längta litegrann till våran resa i maj. 


Helgen på jobbet har varit jobbig. Sämsta helgen av tre dåliga. Imorgon heter vi 50D2 och 50B2 ist för bara 50D. Det ska bli riktigt spännande att se hur det kommer att fungera. Faktiskt ska det bli väldigt roligt även fast det kommer bli rörigt i början.

Igår var Milian och Tobias på barnakuten för Milians halsmandel. Den har varit svullen sedan förra helgen men nu är den ännu större. På akuten trodde dom att det skulle bli operation. Så imorgon ska jag ringa till ÖNH och boka en tid. Inte nog med detta så svullnade den andra halsmandeln idag också! Att det alltid ska vara nånting att oroa sig för... 

Igårkväll träffade jag mina fina vänner hos Sofia i björklinge. Jag får alltid massa energi när jag träffar dom, alltid. Det blev inte alls sent, jag var hemma innan 23 och det passade perfekt eftersom jag jobbade tidigt idag. Tobias och barnen var hos mamma och pappa efter middagen som dom bjöd oss på och åkte hem sen när barnen skulle sova. 

På tisdag är vi lediga och ska eventuellt till thuns med Camilla. På fredag är vi bjudna på kalas och på lördag funderar vi på att åka till exploria center och även prova pinchos. Vi får se senare i veckan hur barnen mår. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback