Kompisar

Jag känner mig så ledsen när det gäller ugglans avslut och att Milian kommer att splittras från kompisarna. I fredags ringde en av mammorna mig och var väldigt upprörd. Hon hade varit och hälsat på en kommunal förskola här i närheten där dom fått plats och sa att det var K A O S på alla sätt och vis och att dom redan ställt sig i omplaceringskö till närdaghemmet. Idag fick dom veta att dom fick plats. Och detta kändes som en väldig lättnad för mig eftersom detta är en av pojkarna som är född samma år som Milian och även bor här i närheten. 


Som jag skrev förut så misstänkte jag att det skulle bli fler sjukdomar när ugglan flyttade till kyrkan. I och med att dom delar leksaker och annat med öppna förskolan så finns det okända smittkällor på tex leksaker osv. Barnen på ugglan har varit sjukare i vår än tidigare fick jag bekräftat igår. Och då har vi klarat oss väldigt bra! Hittills har jag bara vabbat 2,5 timme, sjukt bra ju! Jag var helt inställd på varannan vecka med tanke på hur mycket sjuk Milian varit tidigare. Mina kollegor vabbar titt som tätt hela tiden. Jag tror att det är stor skillnad på förskola till förskola och framförallt indelningen i barngrupperna och om barnen sover ute eller inne. 

Imorgon jobbar jag kväll och sen är det valborgshelg :) Nästa vecka jobbar jag min första 6-dagars vecka sedan jag började jobba igen och det är lite självvalt då jag tagit ett extrapass. Sommarschemat på jobbet är nästintill klart. Jag var tillslut tvungen att lägga in några pass v-27-28 också då dagiset är stängt så därför kommer mamma hjälpa till med barnen dom veckorna. Helgen vecka 27 åker vi till Kolmården med familjen Backlund och helgen efter åker vi till Orsa med Berlin/Årne. Vecka 31 ska vi vara på Gräsö/Öregrund på båtveckan och annars är sommaren rätt oplanerad. Vi ska försöka klämma in astrid Lindgrens värld innan vi börjar inskolningen på nya dagiset. Helst vill jag ta det så sent så möjligt så Junelle får ut så mycket som möjligt av det också. Har ni varit på Astrid Lindgrens värld? Vilken ålder rekommenderar ni? Junelle blir ju 2 år i aug :)


Postat av: Ida

Astrid Lindgrens värld är fantastiskt på alla sätt! Vi var där förra året och då var Astrid 4 och Kevin 10 månader. Jon hade stor glädje och älskade teatrarna och allt runtomkring! Vi ska nig åka igen när Kevin blivit lite äldre så att han också får glädje av det. Ha så kul!!!!

2017-04-27 @ 12:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback