Jobbig vecka

Den här veckan har varit alltifrån rolig. Barnen har varit rassliga och gnälliga konstant. Idag rann det över och blev kaos. Från att vi satte oss i bilen mot dopet tjatade Milian om att åka hem. Och Junelle skrek och levde rövare. Strax innan vi var framme höll han på att somna men gjorde aldrig det och det förstörde nog kanske hela dagen. Han var jätteotålig i kyrkan och bara tjatade om att han ville sova och åka hem. Junelle slog i huvudet efter 5 minuter av ceremonin så det var bara att gå ut i bilen med dom. Milian somnade direkt men inte hon. Efteråt var både jag och Tobias jättehungriga så vi försökte inte ens söva henne innan. Vilket vi skulle gjort för sedan somnade hon inte förrän 15.30. Och vi var tvugna att väcka henne för fotograferingen! Hua hua. Roligt. Hon skrek och hade sig i ca 2 timmar. Typiskt när vi äntligen tog tag i fotograferingen :( Men några bilder blev riktigt bra ändå efter ca 10 försök utan tårar och rödsprängda ögon. Men inga familjebilder hann/orkade vi med! Sydkonbilderna blev också sådär. Får se när bilderna är klara.

Jag behöver lite tips. Har tänkt mycket på vinterkläder till barnen. Blir det verkligen lättast med en overall på dagis när man är ganska ny med att vara utan blöja? Det går ju fortare att dra ner tvådelat? Eller? Isf undrar jag vad ni rekommenderar? Pop? Didriksson?

Sen behöver jag tips om ullkläder/sockar. Är det värt att satsa på helmundering till båda barnen?

Och vilka är dom bästa och mest prisvärda vinterskorna? Vi var väldigt nöjda med yxhult förra året så vill nog satsa på dom i år igen (om vi inte hittar några andra mera prisvärda) till Milian med. Toppen med ullsula i ju!

Och en annan fundering? Finns det någon vagn som är smidigare än donkeyn över vintern? Är sugen på att sälja den nämligen. Vill helst testa yoyo men den lär ju inte vara bra på vintern?

Postat av: Anonym

Svårt det där med tvådelat vs overall. Jag är förskollärare och tycker nog ändå att du ska satsa på overall. För att det inte ska komma in snö måste man ju ändå ha riktigt höga byxor med hängslen och då måste ju ändå jackan av. Personalen får påminna och gå in nån gång extra för att undvika olyckor! Har man en bra overall som står emot väta tycker inte jag att underställ behövs på fsk men däremot ett fleeceställ som dom kan ha mellan de vanliga kläderna och overallen en riktigt kall dag. Om de inte är ute typ 4-5 timmar i sträck oavsett kyla, då kan ett underställ behövas!

2016-09-18 @ 17:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback