Kläder på förskolan

EHäromdagen fick vi ett mail från Milians förskola som påminnelse att ta med/på barnen varma kläder nu när det blivit kallare ute. Jag reagerade såklart på mailet och funderade ännu mera kring detta. Jag tänker väldigt mycket och ofta på om han fryser när han är på dagis. Nördig som jag är har jag läst många barnkläder-bloggar och tror att vi är ganska rätt ute. Milian har aldrig frusit hittills iaf. Nu när det är ca 3-6 grader på morgonen så kör vi mjukisar och långärmade t-shirt och sen hela pop-stället med skalkläder och vindfleecen. Blir det varmt är det bara att ta av jackan och köra endast vindfleecen. Hur bra som helst! På fötterna kör vi hm's fodrade sneakers som jag verkligen tycker är super just nu! Det enda som kan göra att han fryser i dom är bomullsstrumporna med halkor på. Blir det kallare så kör vi ullstrumporna som vi köpte häromdagen på marknaden :) Blir det slaskigt så kör vi allvädersstövlarna från Viking som mormor köpte för ett tag sen, dom verkar också super! Vissa barn har redan börjat med
Eftersom att om man börjar för tidigt finns det väl knappt nånting som kan värma i minusgrader? Då blir det ullunderställ och vinteroverall från didriksons. Apropå dirdriksons så klickade vi hem varsin åt barnen tidigare i veckan och fick hem dom idag, såååå fina och bra! Milian fick även ett par termobyxor som jag hittade på tradera dom passade perfekt till jackan! Någon timme efter vi klickat hem jackorna fick jag swish från barnens farmor, helt spontant. Hon skrev "Köp någonting som barnen behöver" ❤️ Alltså, så gulligt! Världens bästa! Milian provade kläderna idag och ville skicka bild till farmor såklart 😍 Gullunge!

Eftersom Junelle inte går på dagis än så har vi lagt lite prio på Milians kläder i höst. Junelle har både fleeceställ, skalkläder, skaloverall och fodrade regnkläder efter Milian som passar. Hon ska också få skalkläder till våren men det får vänta till pop's stora mellandagsrea.

Igår hade vi en jättebra dag. Jag och Junelle var på stan och strosade. Först lekte vi på stadsbiblan innan vi käkade lunch på kardemumma. Sen sov hon i vagnen och jag fick gå lugnt och skönt och SHOPPA i 1,5 timme! Fattar ni?! 1,5 timme! När hände detta sist? Jag fick pengar av mor och far till kläder i födelsedagspresent och det var mer än behövligt.

Imorgon ska vi till öppna förskolan och göra ett nytt försök till syskonfoton. Tyvärr fick vi bland de sista tiderna så det passar inte helt bra med Junelles sovning. Men vi hoppas att det löser sig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback