3-åring

I torsdags fyllde världens finaste prins 3 år. Han var så förväntansfull. Förra året förstod han att han fyllde år men i år kändes det mera "på riktigt". Vi hade köpt ett startkit med alla hockeyskydd som han hade önskat sig och så fick han även en ny hockeytröja. Och ett par vinterskor med tillbehör. Vi spenderade förmiddagen med ugglan på/i hoppgropen med alla barnen. Det var superroligt och så perfekt att det var just på födelsedagen. På kvällen kom närmaste familjen och överraskade honom med ännu mera roliga och fina presenter :)

Idag har vi haft barnkalas med kiosktema. Milian fick agera "korvmannen" och sälja korv, hamburgare och pizza i miniformat. Allting kostade 1 guldpeng. Det blev mycket liv men ändå inte kaos. Det enda som jag är missnöjd med över dagen är att Junelle ramlade ner från trappan. Hon verkade ha ondare i armen efteråt så får se om vi måste åka in och kolla igen. Usch. Återigen mitt/vårat fel då vi inte hade koll på henne :(

Postat av: Anonym

Häftig tårta! Vart kommer den ifrån? 😊 Kul tema på kalaset och så söt liten kioskkille ni hade! 😍 Hoppas det inte blev värre med lilltjejens arm!

Svar: Jag beställde 3:an på citygross sen toppade vi den själva 😊 Tack 😍😘
Emelie Sofie Ericsson

2016-11-13 @ 20:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback