9 månader

Idag hände någonting som händer alldeles för sällan. Jag gick ett meddelande på instagram av en "okänd" mamma här i stan med en dotter i samma ålder som Junelle. Hon ville att vi skulle följa med till öppna förskolan och det ville vi såklart göra. High life lixom! Men klockan var redan mycket nog för att hinna till någon sångstund så vi bestämde att ses på Gränby centrum ist. Perfekt! Vi lunchade, strosade runt och rastade barnen på lekplatsen. Det var superroligt och helt plötsligt fick vi två nya vänner. Vi ska absolut ses igen, redan nästa vecka troligtvis. Jag älskar spontana människor! Så roligt att dom vill med på öppna förskolan också då vi oftast går dit "själva" :) 

Igår blev Junelle 9 månader och mycket har hänt de senaste veckorna. Hon har blivit så himla stadig och snabb på allting hon gör. Idag stod hon upp och lekte utan att hålla i sig för första gången. Helt omedveten visserligen men balansen finns där nu. Hon ställer sig mot allting och oftast bara med en hand. Hon förstår inte riktigt hur man använder lära-gå-vagnen än. Milian började gå med den när han var 8 månader så syrran får öka lite nu om hon ska gå innan hon fyller ett ;) Hennes  aptit är tillbaka nu igen och hon äter som en häst. Jag ammar ingenting på dagarna längre men kvällssnuttandet fortsätter. Hon dricker en flaska när vi lägger oss i sängen men efter den blir hon superpigg. Efter en stunds busande så blir hon tokig om hon inte får bröstet. Så det får hon. Och där är vi fast. Jag har provat med ersättning på natten istället för bröstet men det vägrar hon. Jag ska absolut fortsätta att försöka annars blir det till att gå upp och vagga. 

Igår var vi på BVC och fick vaccin inför resan. Vi passade även på att väga henne. Hon följer sin kurva alldeles utmärkt och vägde 8625 gram. Milian vägde 9000 gram när han var 9,5 månad. Så dom följer varandra hyfsat bra ändå. Annars så är det som dag och natt med hennes humör nu jämfört med förra veckan. Hon är en solstråle nu :) Inga nya tänder i sikte än... 







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback