Tidig kväll

Milian somnade strax innan 18 vid matbordet och Junelle somnade kl 19. Tobias är på träning och jag är sjukt rastlös. Tvättmaskinen är igång, disken är diskad, maten är undanplockad, dammsugaren gick flitigt imorse. Vad ska jag göra? SOVA kanske. Snart. 

Ibland blir man glad av ekonomiska skäl. Det blev jag nyss när jag handlade på mathem. Jag fick 1 barnkasse, 1 fruktkasse, ett 10-tal barnmatsburkar, 2 liter mjölk, juice, coca Cola zero 10-pack mm för mindre än 800 kr. Sjukt billigt! Annars kostar bara barnkassen 799 kr! Någon som kan tipsa om en prisvärd matkasse? Jag är ute efter enkelhet. Vill ha enkla och snabba maträtter. Mathem är jättebra men vill testa något lite billigare och jämföra med. Vi har testat citygross vanliga kasse förut. Nu funderar jag på att prova bamsekassen? Men jag såg att det var 4 måltider för 599 och mathem har 5 måltider för 799. Så det skiljer ju inte så mycket... 

Junelle har blivit förkyld. Det rinner i näsan och hon har hostat litegrann också. Enligt ordination ska vi alltså ge henne 2 puffar kortison morgon och kväll from nu. Så får vi se om hon slipper rosslet denna gång. Vi provade inhalatorn imorse och det var riktigt jobbigt. Man lär hålla fast hennes ansikte och trycka masken mot näsan för att det ska ge effekt. Hon blev såklart jätteledsen och sprattlade och skakade på huvudet. I 30 sekunder eller 10 andetag ska vi hålla fast masken. Hoppas att hon vänjer sig. 

Rådjursögon. Speldosan fick hon i doppresent och även filten med hennes namn fick hon i doppresent. 

Postat av: Malin

Icas familj kasse kostar 595 kr för 5 middagar och är mycket prisvärd. Lätta, snabba recept och goda maträtter för barn och vuxna! :)

Svar: Tack för tipset 👍
Emelie Sofie Ericsson

2016-03-15 @ 07:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback