Stolthet

Jag är så otroligt stolt över våra barn. Just idag är jag extra stolt över Milian. Sen Junelle föddes har Milian lärt sig så himla mycket och blivit så duktig på saker och ting. Jag reflekterade över det häromdagen och funderade om han verkligen får det han behöver när han inte går på dagis. Jag kom fram till att han absolut får det. Han får utöva sitt största intresse (HOCKEY) hur mycket han vill på dagarna, han får mysa i soffan med pyjamas om han känner för det, han får gå ut och in precis som det passar och han får rita/måla/pyssla osv när han vill. Men dessutom får han spendera sin tid med oss. Jag är så lycklig för det. 

De senaste dagarna har han intresserat sig för att sjunga. Han leker att han är Leif i Mora träsk så uppträder han för oss. Så himla söt så jag smäller av! Han kan några låttexter utantill som tex imse vimse spindel och blinka lilla stjärna. Han har även lärt sig att klä på sig helt själv. Ibland blir det bak och fram och ibland skorna på fel fot men det gör ingenting alls! Han pratar i stort sett flytande nu men har svårt att säga S. Han säger oftast T istället för S. De är flera bokstäver han har svårt för men man förstår vad han menar. Han är en hejare på att hjälpa till. VARJE gång vi diskar eller lagar mat är han med. Att skära korv med riktiga knivar är riktigt roligt (han får absolut testa i våran närvaro). Han älskar att "stäva" (städa) som han säger. Speciellt torka golven. Hänga tvätt och bädda rent i sängen är väldigt roligt. Att såga med den riktiga sågen är jättespännande (samma där - självklart får han prova). 

Han har blivit en riktigt pappagris och tjatar på pappsen hundraelva gånger i timmen så fort han är hemma. Det första han säger på morgonen när vi vaknar är "Pappa, ska vi gå ner nu då? Kom så går vi ner och spelar (hockey)". 

Någonting som är mindre bra är att han börjat ta efter "slang". Han säger ofta asså och typ. Jag kommer på mig själv ofta nu att jag säger asså så nu måste jag skärpa mig! 

Han är iaf en helt fantastiskt liten kille som jag älskar så otroligt mycket. Tänk att snart är min lilla mini 2,5 år. 

Idag har vi fått mycket gjort. Vi har handlat, städat, fixat med disken, kört iväg 2 släpkärror med skräp, krattat upp allt skit från häcken och påskpysslat :) 



Såhär har dom legat enda sedan 19.30. Undra när klockan ringer imorgonbitti? 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback