Snuttandet

Okej. Nu har nog detta eviga snuttande gått till överdrift och blivit ett beroende för lilldonnan. Hon snuttar typ hela nätterna/kvällarna nu. Om hon inte får ligga vid bröstet och snutta så vaknar hon i panik. Och det är ca 20-30 gånger per natt. Hennes sömn förändrades på bara några dagar från att ha varit väldigt bra till att bli katastrof. Speciellt gör hennes mamma. Det märks på henne också för hennes vakenperioder på dagarna är kortare och hon är fortfarande mera missnöjd. Mammigheten fortsätter också. Det har blivit mycket bättre men idag har varit en otroligt mammig dag igen. Lillskruttan. 

Hon sitter väldigt stadigt nu men det är knappt så jag kan lämna henne på golvet iaf för hon kastar sig framåt efter saker. Hon ställer sig nästan i krypställning och försöker ta sig framåt. Det gjorde hon inte igår. Så det går verkligen framåt! Snart kryper hon, våran lilla tjej. 

Idag har vi varit och hälsat på min kära kollega Åsa i deras hus i Alsike. Så mysigt! Det var första gången jag var Alsike och det var nära att jag aldrig kom dit heller. Min GPS på telefonen verkar inte fungera (eller så är jag bara onormalt oteknisk) så jag försökte läsa en karta för att hitta rätt. Det slutade med att jag svängde av vid Knivsta (rätt) men körde ut genom rondellen mot Uppsala igen!! Sjukt jobbigt för det finns ju ingenstans att vända så jag fick åka HELA vägen tillbaka till Uppsala igen. Som tur var sov båda barnen så jag slapp iaf skrikande barn. Jag ringde till Tobias mitt upp i detta men han svarade  inte. När jag precis kommit in i Alsike så ringde han upp och jag frågade "Vet du var Alsike ligger?" Han svarade "Nej jag har ingen aning". Sen när vi hade lagt på så tog det bara några sekunder innan jag mötte Tobias och Tomas med firmabilen! HUR SJUKT?! Jag var ju såklart tvungen att ringa upp och fråga "Hur kan du inte veta var Alsike ligger när du själv är där?" Hahaha. Han svarade "Men inte visste väl jag att det här var Alsike, jag kollade på telefonen när vi svängde av". Alltså vad är sannolikheten att det händer? Jag hade ju ingen aning om att dom ens skulle åka till Alsike, var helt säker på att dom var i Gränby och jobbade. Jag hade inte heller sagt att jag skulle till Alsike så det var verkligen lustigt :) 





Postat av: Josephine

Kan det inte vara så att hon är i separationsfasen? Har du den där appen the wonder weeks? Wiwi var i den fasen för ca en månad sen och var då väldigt mammig och snuttig (fast på flaskan då såklart), jag kunde inte röra på mig i sängen förän hon började gråta.

Svar: Ja, det är hon nog. Det stämmer ju bra in på henne :) Dessa faser hit och dit! Hur länge varade det för Wiwi?
Emelie Sofie Ericsson

2016-03-02 @ 19:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback