Skit också!

Jag skulle precis gå in och svara på Milians förskoleplacering men insåg att tiden runnit ut. Tydligen hade jag bara en vecka på mig att svara. Vad gör jag nu?!?! Måste ringa direkt på måndagmorgon... 

Junelle står också i kön nu. Jag ställde henne i kön till i slutet av november (vet inte ens om dom tar in då?) så hoppas vi att vi kan få behålla platsen och börja efter nyår. Hur kan det komma sig att det är så svårt att få en plats? Och att man redan nu ska behöva oroa sig för sånt här? Om barnen inte skulle få någon plats och jag inte har möjlighet att vara hemma längre då? Hur gör man då? I nuläget försöker vi snåla in på föräldrapenningsdagar och får väl fortsätta med det tills vi vet hur det blir. 

Idag har vi varit i Björklinge och firat moster Idas födelsedag. Kvällen avslutades med Mello och att rätt låt vann. Så himla komiskt att jag totalsågade Frans när jag såg honom första gången. Då tyckte jag jättesynd om honom. Men andra gången jag hörde låten älskade jag den. Riktigt roligt att han vann! 

Myskorvarna imorse ❤️ 

Kundvagnspremiär idag på Gränby C.


Bada lite :) 




Snart är hon överallt :)








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback