Mammaträning

Idag kom jag äntligen iväg på mammaträningen. Tobias slutade tidigare från jobbet så vi åkte ut till Björklinge direkt efter lunch så hann jag vara med på träningen där ute. Idag var det core som stod på schemat och det var verkligen välbehövligt för igår kände jag för första gången i mitt liv att min rygg tog stryk. Junelle är tung nu och har inte alls varit nöjd på golvet de senaste dagarna. Så jag har burit henne en del och därmed visade sig min svaga rygg. Nu ska det bli ändring på det! Jag köpte ett 10-gångers kort ist för ett 3-månaders eftersom jag inte vet hur ofta jag kommer kunna ta mig iväg. Det blir lite bökigare att ta med två barn och få ut nånting av passet. Men det ska nog gå det också :) 

Ikväll har vi varit i ishallen igen. Eftersom båda barnen är förkylda så tvekade jag först men eftersom Milian visste om att pappa skulle spela kunde jag inte hålla honom hemma. Så det var tur att iron har en så fin och varm kafeteria som man kan sitta i då :) Milian tyckte det var perfekt för man såg ju ännu bättre där uppifrån! Junelle sov i över två timmar i ishallen och vaknade lagom till matchen nästan var slut. Inte nog med det så sov hon tre timmar mitt på dagen idag också när jag var och tränade. Så mycket har hon inte sovit sedan hon var nyfödd. Det har garanterat att göra med hennes jobbiga natt som var. Hon låg och vevade med armarna och sprattlade med benen och korvade sig hela natten. Detta pga att hon hade det jobbigt med andningen och förkylningsastman eller vad det nu kan vara hon har. Låter nästan som krupp när hon andas. Inatt ska jag försöka sitta upp och sova med henne på bröstet för usch vad obehagligt det är med krupp!

Lillegos på förmiddagsluren igår. Den här veckan har det varit körigt att hinna ur pyjamasen innan lunch haha 

Igår på Milians "sovpromenad" :)


Såhär har det sett ut här hemma i ett par dagar. Milian åker runt med sin "isdekin" (wiggelkarten) och Junelle med sin. När ismaskinen kommer ut är han noga med att flytta målet, släcka lampan och att både han och lillasyster har mössa på sig eftersom det är så kallt på isen. För det har ju faktiskt gubben som kör ismaskinen på pappas match :D Gulligaste ungen på denna jord! Gud vad jag älskar honom och hans lillasyster.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback