Hemmafru

Ååååååh va irriterande! Jag hade precis skrivit klart ett låååångt inlägg och hade 4% batteri kvar på telefonen. Och så dör den?!?! Så nu blir det ett kortare inlägg. 

Igår och idag har vi bara varit hemma och städat och grejat hela dagarna. Att dammsuga, plocka undan, skura toaletten, plocka i och ur diskmaskinen, damma, vattna blommor, tvätta upp all tvätt, hänga tvätt, laga mat mm tar väldigt lång tid med en tvååring i hemmet som ska hjälpa till med ALLT på sitt vis. För er som inte förstår mig så räcker det med att säga att vi plockade fram dammsugaren ur skåpet 4 gånger. Och skurade alla ytor 2 gånger. Milian verkligen älskar att vara med och "hjälpa till dig mamma". Gullunge! Tur att den minsta i familjen har tålamod att titta på :D 

Idag har vi hunnit med att vikt in all tvätt, dammsugit EN gång, plockat med disken, gjort äppelpuré, lagat mat, hälsat på gammelfarmor och lekt däremellan. Jag försöker verkligen bortse från kaoset som blir i hemmet varje dag vi är hemma men ibland (väldigt ofta) behövs det städas ordentligt. 

Junelle älskade purén som vi gjorde i tisdags. Hon åt upp hela påsen på bara några minuter! Hennes mage verkar fortsatt klara sig hyfsat bra och konsistensen har redan ändrats. 

Imorgon ska vi till öf och sen till Björklinge på hockey. Godnatt :) 



Igår bytte vi till sittdelen 👍 

Ute och skottade igårkväll 💙 

Äppelpuré :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback