Bästa vinterdagen

Idag har vi haft en väldigt bra och mysig dag i pulkabacken med korvgrillning och massa snö. Det var nästintill för kallt för oss som inte är vana med kylan. Ca 10 minusgrader var det mitt på dagen till att bli 18 minusgrader nu på kvällen. Milian tyckte nog också att det var kallt och jag som glömde lägga i hans ullsulor i skorna. Stackarn :( Junelle var jättetrött efter att ha haft sin första vakna natt i natt så hon sov mycket idag. Hennes mage måste ha reagerat på morotspuren för hon bajsade 3 gånger inatt! Det har hon aldrig gjort förut... Jag har knappt bytt blöja på henne på natten förut. Några gånger i början men det var inte många. 

Vi stannade kvar och käkade i Björklinge eftersom pappa Tobias ändå skulle till ishallen och träna. Och ja, tro det eller ej, han har nu gjort sitt tredje pass med iron i division 3 nu! Det blir roligt att få åka och kika på lite hockey igen och dessutom när pappa spelar :) 


Innan Junelle föddes började jag pyssla med den här. Sen har det varit massa annat som kommit i mellan och jag har varit så trött på kvällarna så jag har inte orkat göra klart den. Ikväll blev den äntligen klar men jag tror att en mailegkanin ska få flyga i den istället :)



Julen är bortplockad och det känns så tomt överallt nu. Jag hittade den där "gamla" klockan hos mamma och pappa som jag för många år sedan har vunnit på lotteri på länsö. Den fungerade till och med!  

Postat av: Ronja

Men vad fin luftballongen va, vad duktig du är 😍😍
Haha men vad läskigt med klockan! Jag sa till Tomas sist vi va hos svärmor att jag ville ha en sån, du måste ha hört det!? 😳😘

Svar: Tack 😍😍 Haha, jasså? Nej, jag visste att Eva hade en sån men jag såg den i ett vitrinskåp på en inspobild på instagram. Så därför började jag leta efter den haha 😂
Emelie Sofie Ericsson

2016-01-07 @ 11:08:02
URL: http://roonjas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback