Ett halvår tillsammans

Idag firar vi ett halvår tillsammans med våran dotter. Tänk att det var hela 6 månader sedan hon kom och gjorde livet perfekt! Våran lilla underbaring. 

För tillfället är det ingenting som duger för lilla fröken. Hon är nöjd i max 2 minuter åt gången och det är oftast i min närhet. Jag har i stort sett burit runt på henne hela veckan. Stackars Milian har inte haft nån rolig mamma. Snuttandet på nätterna fortsätter och hon vaknar fortsatt typ varannan timme. Det har verkligen förändrats de senaste veckorna. Men hon sover fortfarande bra i vaggan de första timmarna. 

Hon fortsätter att älska mat. Idag har hon ätit en portion gröt till frukost, en liten portion till lunch, en HEL banan till mellis, en mindre portion till middag och ännu en HEL banan nu på kvällen. Alltså är inte detta jättemycket för en 6-månaders? Hon vägrar att äta från flaskan, vill bara ha mat! Och det syns på bajset kan jag lova! 

Hon vill fortfarande hoppa jättemycket och har lärt sig att sitta utan stöd i några sekunder. Hon måste ha nånting att pilla/greja med hela tiden annars blir hon tokig. Milian är så himla gullig med henne hela tiden. Han säger att han älskar henne flera gånger varje dag och pussar och kramar henne väldigt ofta. Det är så himla mysigt. Han säger "Lillasyster, vet du en sak? Jag älskar dig" ❤️ 

Imorgon ska vi på 6-månaderskontroll på BVC. Igår var vi på barncentrum och fick konstaterat att hon har förkylningsastma. Så vi fick recept på en inhalator och tillhörande medicin som vi ska använda morgon och kväll så fort hon blir förkyld. Så skönt att slippa ränna på barnakuten varje gång! 

Nu är vi precis hemkomna från Tobias match. Det blev seger ikväll igen och nu är det inte många matcher kvar innan kvalet. Spännande :) 




Sjukt att det verkligen har gått 6 månader redan?! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback