Livet just nu

De senaste två veckorna har skiljt sig frön det vanliga då jag har varit hängig. Men nu mår jag bättre och tänkte därmed meddela hur vi ligger till med allting här hemma. Nu har vi precis bott i huset i ett år. Man glömmer så fort hur det såg ut förut men om man staplar upp allting vi har gjort/förändrat så inser man hur mycket vi faktiskt har hunnit med.

~ Renoverat hela nedervåningen och kommit iordning med den. Lite småfix kvar som tex elementskydd, ny vägg i hallen, spackla igen felgjorda skruvhål mm.
~ Byggt på en helt ny våning på huset.
~ Fått upp innerväggar, innertak, isolering, takfönstren mm på övervåningen.
~ Lagt nytt tegeltak.
~ Sågat/grävt bort häcken på baksidan och på framsidan. Den på framsidan är inte bortgrävd men ska grävas bort inom snar framtid.
~ Jordfräst och rullat ut ny gräsmatta på baksidan.
~ Byggt altan på baksidan.
~ Gjort stenrabatt längst huset.
~ Panelat om hela huset.
~ Målat HELA huset.

Det som är kvar nu:
~ Lägga golv på övervåningen.
~ Måla och spackla alla väggar.
~ Tapetsera.
~ Golvlister och taklister.
~ Badrum/toalett på övervåningen.
~ Trappan.
~ Bygga altan på framsidan
~ Bygga stenmur/rabatt på framsidan
~ Lägga sten på uppfarten.
~ Tak på altanen på baksidan.

Om ca 6-7 veckor kommer trappan och då är planen att det mesta (förutom badrummet) ska vara klart på övervåningen. Det börjar bli lite vemodigt att sova alla 4 i det lilla sovrummet vi har just nu. Mest för att Junelle väcker Milian varje morgon men även för att det är omöjligt att lägga båda barnen samtidigt.

Nästa vecka blir våran lilla prinsessa ETT HELT ÅR. Sjukt!!!!! För några dagar sedan började hon gå på riktigt. Nu har hon nästan skippat krypningen. Hon blir snabbare för varje dag och försöker nästan springa nu, haha. Hon är sååå nöjd att hon kan gå och känns plötsligt "självständig". Hon går iväg och leker för sig själv och roar sig på ett annat vis. Älskade unge, att det gått så fort och du blivit så stor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback