Helgen

I fredags åkte jag, Milian och Junelle till Arlanda och mötte upp mormor och morfar som kom hem från Kreta. Milian hade pratat om det hela veckan så jag bara kände att det var ett måste att åka. Som tur var gick det rätt bra. Minstingen verkar ha vant sig med bilen för hon är mycket lugnare nu :) Det gick mycket bättre än vanligt. Vi avslutade fredagen med middag i Björklinge.

Lördagen spenderades i Tierp på minsta sysslingens dop. Vella Lexie. Det var supermysigt och väldigt fint ordnat :) Goda smörgåstårtor och gott fika! Påvägen hem från Tierp stannade vi i Björklinge och käkade. När vi kom hem och båda barnen hade somnat passade vi på att bada tillsammans för första gången. Så underbart med ett stort badkar! Älskart! 


Minsta kusinen Leonell 💙 

Vella Lexie 😍 

Vide och Jessica 😊 

Min prins 💙 

Lilla knubbisen 🎀


Idag fick jag och Junelle sovmorgon medans Tobias och Milian var iväg och handlade och dessutom gjorde iordning värsta brunchen när dom kom tillbaka. Så lyxigt. Efter att Tobias var iväg på tennis tog vi oss en promenad ner på stan. Hör och häpna - båda barnen sov i ca 1,5 timme. Vi stannade till och matade fåglarna vid svandammen innan vi lekte i Stadsparken. Milian hade fullt upp i säkert 2 timmar medans Junelle sov. För ovanlighetens skull så har hon sovit nästan hela dagen idag. Hon sov över 3 timmar i sträck när vi var på stan. Vid 17-tiden mötte vi Ronja, Tomas, Leonell och Camilla för grillbuffe på La Parrilla. Sen tog vi bussen hem och nu sitter vi i soffan nöjda och belåtna efter en väldigt bra helg. Nöjda barn, nöjda föräldrar! 




Postat av: malin

Vart har du köpt din kappa? :)

2015-10-11 @ 22:38:52
Postat av: malin

Vart har du köpt din kappa? :)

Svar: Den köpte jag på Holmlunds i våras 😊
Emelie Sofie Ericsson

2015-10-11 @ 22:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback