Kalas

Idag har jag och Junelle strosat runt på stan. Vi köpte present till födelsedagsbarnet, Ronja, som dagen till ära bjöd hem oss på middag ikväll. Hon hade gjort en jättegod fisk- och skaldjurssoppa. Vi blev också bjudna på  jättelyxiga tårtor som var supergoda :)

Nu har jag hittat en olikhet mellan Milian och Junelle, en negativ sådana. När Milian var i Junelles ålder så sov han väldigt bra i vagnen. Det kunde vara lite protest innan han somnade men så länge vagnen rullade så sov han. Det kunde vara upp till tre timmar ibland. Junelle är inte alls så. Om hon somnar i vagnen så kan hon vakna efter 15 minuter och vara jättepigg ibland men oftast grinig för att hon vill sova mera. Även fast vagnen rullar. Någon som kan svara på varför det är så? Hon somnar hur skönt som helst men vaknar väldigt plötsligt. Jag tror att hon har sovit som längst 1,5 timme i vagnen vid något enstaka tillfälle. Oftast runt 30 minuter. Hon verkar vara en powernap'are :) 





Vi köpte mössor till storebror och lillasyster. Jag älskar syskonmatchning!





Postat av: Ida

Kul att läsa din blogg. Ser att du är vän med Cicci och att vi har barn i samma åldrar. Jag har en flicka på snart 3,5 och en pojke född nu 20/8. Känner igen mig mycket i det du skriver. Kevin vill inte heller ta napp, har testat med flera stycken.... Vi kanske ses på tunabergskyrkans öppna förskola, jag brukar åka dit på fredagar inland. Jättemysigt där! Bor ni i närheten? ida-aron.blogspot.com

Svar: Va roligt :) nej, fy. Ibland är det sååå jobbigt utan napp men håller man ut så är det ju positivt senare. Vi var på tunabergs öppna förskola i tisdags och idag :D Var ni där?
Emelie Sofie Ericsson

2015-10-16 @ 16:34:41
Postat av: Ida

Nej jag har inte börjat gå på öppna förskolan med bara Kevin än utan har gått någon fredag när dom haft 0-5 år då min dotter är ledig från förskolan och följt med. Nästa fredag (höstlovet) var det stängt såg jag men sen försöker jag nog ta mig dit igen! Var bor ni?

Svar: Okej :) Vi bor ju granne med Cicci och Andreas 👍
Emelie Sofie Ericsson

2015-10-16 @ 19:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback