2 månader

Mini har alltså blivit 2 hela månader. Det har hänt så mycket den senaste veckan. Hon är så mycket mera nöjd och glad när hon är vaken och framförallt så har hon börjat prata. Hon är supermysig :) Hon äter och sover på ungefär samma tider om dagarna, konstigt nog. Och dessutom så fortsätter hon att vara snäll på nätterna. Hon sover oftast flera timmar i sträck i vaggan innan hon vill äta första gången. Sen är det lika olika. Ibland äter hon flera gånger till och ibland ingen. Efter att hon provade Leonells babysitter var vi också tvugna att ha en sån. Och vi ångrar definitivt inte det köpet. Hon älskar den!

Det hela kan nog hänga ihop med att amningen går så mycket bättre nu :D



Återigen har vi haft en superbra helg. Igår var vi halva dagen hos familjen Lucas och lekte. Dom bjöd på en jättemysig brunch :) På eftermiddagen kom Camilla förbi. Vi var bara hemma, Tobias lagade jättegod mat och jag och Milian gjorde en äppelkaka av våra trädgårdsäpplen. Idag har vi varit på julmarknad i österbybruk. Det var första gången vi var där och jag gillade den verkligen. Det fanns väldigt mycket fina saker men det kändes för tidigt att handla. Man fick lixom ingen julkänsla. 

Jag hade så gärna velat åka på underbarabarn mässan som har varit i helgen men Tobias var inte alls lika sugen. Så vi får åka nästa år istället!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback